- Diablo IV
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Nintendo Switch
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Witcher topik
- Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Stellar Blade
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Trailer csaptot tegyék be develop teambe a develop embereket meg trailer csapatba és akkor a probléma meg lesz oldva
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az első gondolatom az ,hogy ez most ,hogy lesz elbaszva?
Mert el lesz.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz B.Á.L.!.N.T #3 üzenetére
Sajnos kódolva van a kudarc, onnantól ,hogy a mostani játékos bázis már nem az, ami a BF4-el játszott.
Itt már a Warzone nemzedéket kell megnyerni.
Az nem fog összejönni, de eléggé eltávolodik a BF dns-től is ahhoz ,hogy a régi tábort is bukja.
Ezt úgy hívták ,hogy BF 2042.Pedig nagyon kéne valami... mert volt szerencsém a Black Ops 6 bétához. Vagyis hazudtam, nem szerencse volt. Inkább rozsdás rajszög.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Jaa kb. leírtad a lényeget.
Én játszom a bf1-el meg a bf5-tel jelenleg is nem rosszak,de a 3 az nekem etalon a mai napig.
A 2042-t már bottal se piszkálnám.
A codokkal nem foglalkoztam soha kb. a cod2 volt amit multiban toltam, a többit csak single-ben. Ott a Black Ops volt az utsó.. Ez van, nem nekem szóltak a codok soha[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Engem nem nyugtat meg Zampella tévképzete miszerint a BF3 volt a sorozat csúcsa, és nem a BF2. Legfeljebb az EA pénztárcájának csúcsa volt az.
/s
-
MikeWazowski
veterán
Reméljük jó lesz. BF3 mai napig nagy kedvenc.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
k-adi
nagyúr
Ez azt jelenti hogy a 64 fős meccseken lesz a hangsúly
tehát visszalépés... oké
-
k-adi
nagyúr
válasz B.Á.L.!.N.T #5 üzenetére
Én játszom a bf1-el meg a bf5-tel jelenleg is nem rosszak
Amennyire rossz fogadtatása volt mindkettőnek, de főleg a BF1-nek, annyira jók. Főleg a BF 1, már akkor sem értettem miért megy az utálat. A BF V esetén kár, hogy kimaradt a csendes óceános DLC... az sokat dobott volna
-
gabor7th
addikt
Én örülnék egy Commander modenak is.
" a sorozat következő része is a modern korban fog játszódni"
Vajon az ukrán-orosz harcok hatással lesznek-e rá? Mert a valóságban kiderült, hogy a "modern háborúban" használnak sok régi felszerelést, de van pár igazi újdonság. Mint az öngyilkos drónok. A Battlefield 2042-ben csak felderítenek, illetve... csapatmunkával lehet belőle öngyilkos drón.
64 fő... a 2042-ben 128 is lehet.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Amúgy az új mód, ha nagyon követnék a trendeket valamilyen extraction cucc lenne szerintem.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
addikt
BF 1 alulértékelt volt a saját idejében.
Kár volt a hülye gun play-ért. Nagyobb recoil, nulla random bullet deviation és egy kicsit komplexebb járművezés és minden idők egyik legjobb multi fps-e lenne még ma is.
De a munkát abba beletették, az egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Jaja én is így gondolom.
Amúgy a WorldWar 3-at is játszottam fél évig kb. amikor kijött az open beta és nem is akartam abbahagyni,de mivel a fejlesztők gyakorlatilag szartak a játékra így nagyon sokan otthagyták a franca...köztük én is.
Aztán csak csak hiányzott valami multis lövölde így megvettem nyáron a bf1+bf5-öt kemény 5 ezer forintért. Tök jól elvagyok velük.
Szóval jó lenne ha nem csesznék el, majd meglátjuk... de ja én is erős fenntartásokkal kezelem.
Ui.:
Bakker sose felejtem,amikor az első multis csatámat elindítottam. Caspian Border 64-es mapon. Leesett az állam olyan fasza volt minden.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"64 fő... a 2042-ben 128 is lehet."
Nem is túlzottan szeretik a népek. A kevesebb néha több. Elején fun volt, de egy idő után letettem a 128-as szerókról, túl nagy volt a káosz.
#14 B.Á.L.!.N.T
Caspian az örök favorit, meg a Metro, de ott már csak a trollkodós LMG spam miatt[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NandoXXL
senior tag
A csalókról meg senki nem beszél, meg a matchmaking-ről. Nem is érdemeltek jobbat. No meg a BF2 példás volt, commander Ki lehetett szavaznia a csalókat a meccsről, volt hogy engem is kiraktak, túl jó voltam tankkal (mondjuk azt bóknak vettem ). Igaz egyik nap BFV-nél is nyöszörögtek, nem értik hogy külső nézet is van a tankon, no meg 80+ kill ami már gyanús (meg a mindent eltaláló csoda fegyvereik) 50 kill az normális ha kijön a lépés.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
freeapro
senior tag
Kicsit több jármű kellene, és nem a COD-ot kellene utánozni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na közben Tom Henderson is infózgat:
[link]Ripple Effect's "new experience" will be a free to play BR mode as Tom previously leaked
Game takes place between 2027 and 2030, with the campaign focused on a massive private military going up against NATO
The game will be set in various locations worldwide, including Gibraltar (as seen in the game’s first released concept art) and the USA, which is also believed to be the setting for the Battle Royale experience (tropical location).
45 weapons at launch
10 multiplayer maps at launch
SIGNIFICANT overhaul to destruction, including caliber based destruction (like R6 Siege)
Changes to movement, including the ability to pick up and move downed teammates
Name will either be Battlefield or Battlefield 6The large community testing starting early next year might be the return of something like Battlefield CTE
Live-Die-Respawn
-
Polllen
nagyúr
Én akkor leszek nyugott, ha a DICE ki tud adni egy BF-t úgy, hogy nem egy bughalmaz.
Ez nyilván nem történik meg, uh maradjunk egy normális gameplay-nél. A 2042 legnagyobb hibája az, hogy meg akart felelni valamilyen marketing kutatásnak, ahelyett, hogy készítettek volna egy jó Battlefield játékot. Mindig is egyedülállóak voltak a hatalmas rombolható harcterekkel, járműves harccal. Egyedi játék kell az embereknek, nem egy cod másolat.A Delta Force Hawk Tuah most megcsinálta ugyanazt, mint a BF2042, még a pályát is majdnem egy az egyben lemásolták és a népnek tetszett. Nekem is. Ingyenes játékként pont annyival érdekesebb és izgalmasabb, hogy inkább azt választanám 10-ből 10x, mint a BF2042-t. (Mondjuk az igazássághoz hozzátartozik, hogy már én is inkább sokszor extraction shootert játszom, mint klasszikus multit.)
Szóval nagyon választásuk sincs, ha nem térnek vissza az eredeti vonalhoz, akkor mennek a süllyesztőbe, mert a 2042-t már ingyen odaadja más felpimpelve. És fura módon a Delta Force alphában alig volt bug egy normál BF megjelenéshez képest.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
pandras83
senior tag
Jólfizetett Jack egy tegnapi videóban arról magyaráz, hogy az itt látható movement system már az új BF-ből lehet. Ígéretesnek hat szerintem, a régi BF3-as korszakot idézi. Földhözragadt, lassabb mozgás, és egyelőre sprint sincs, ami nekem különösen teszik. Back to the oldschool, back to the roots!
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
addikt
válasz pandras83 #21 üzenetére
Ugyanez jutott nekem is az eszembe, hogy a régi földhözragadtabb mozgás érződik rajta, ami szerintem is pozitívum, mert tényleg ilyen Battlefield 3 mozgása van. Mondjuk ha nagyok lesznek a pályák, én azért sprintet mégis raknék vele, mert így is sokáig tart végigérni rajta.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
k-adi
nagyúr
Elején fun volt, de egy idő után letettem a 128-as szerókról, túl nagy volt a káosz.
a 128 nem "sok", főleg egy "csata" szimulátorban
a probléma a map felépítése és az objective-k elhelyezése, nyilván ha minden zászlót a map közepére teszel egymás mellé akkor nagy a káosz..... a klasszikus CTF módot is lehetne még cifrázni, hogy legyen egy kis player eloszlás a mapon.... szóval ha nekem van ötletem akkor hidd el nekik is lehetne.... a 64 főre való visszaredukálás szimpla technikai ok -
addikt
De sok, vagyis lehet azt hitték, nem sok, de nem tudták megfelelőn kivitelezni.
Én egy arany középút híve lennék, szerintem egy egy 88-as megoldás elmenne, azt elviselném, s akkor játszhat egyszerre több ember is, meg a hardverek is bőven elbírják a rombolhatósággal együtt, s lett továbblépés is.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
k-adi
nagyúr
válasz Hopkins95 #25 üzenetére
Az igazi fejlődés az lenne ha minél több lenne, nem visszafelé haladva.. Anno azért volt "csak" 64 fős, mert annyit bírtak el a gépek, de most már lenne erős bika gép hozzá, de úgy néz ki technikai hibába futottak magas létszámnál így visszakorlátozzák a régi játékosszámra.
A BF lényege pont az lenne, hogy minél több katona harcol a csatatéren (battlefield-en). Ha kis létszámú csatákra korlátozzák, akkor megint ott tartunk, hogy"COD rivális
" akar lenni ahelyett hogy saját identitása lenne... de ebbe már ne menjünk bele mélyebben, elfogadom, hogy nektek elég ennyi játékos is 64 esetén ugye 32 ellenfél valójában... ami egy igazán nagy pályán nem sok szerintem, főleg hogy abból páran a levegőben vannak, páran tankban, tehát gyalogos szinten marad kb. 20 játékos -
pandras83
senior tag
Úgy általában bírom a tagot, de már nem nézem végig a videóit. A bf-es videói kapcsán azon tudom valamiért mindig felb***ni magam, amikor időről-időre előveszi a korábbi részeket és dicsérgeti őket, mint aki amnéziás és elfelejtette hogy a 2042 bevezető marketing kampány milyen lelkesen tolta a bullshitet. Az alapvetés, hogy tőle már nem várható el önazonosság és elfogulatlanság, épp ezért kár azon filózni hogy egy-egy videóval mennyit keres.
Cyberfuck Patchrunner
-
Polllen
nagyúr
Engedték a 128 főt, de hatalmas ára volt. Ez nem fejlődés. Mennyi rombolhatóság vagy interakció van az alap pályákon a környezettel? BFV vs BF 2042
Innen a 64 fő és újra legalább a BF5 szintű fizika már ismét "fejlődés", de én nem ezt várnám tőlük. Értem, hogy a konzol megint korlátoz, csak nem érdekel. Szuper, hogy egy Ryzen 5 3600-s procival is lehet fullhd-ban 100+ fps, csak na...
Emellett az alap pályák is elég ergyák. Elég lusták voltak.
Amúgy azt, hogy miért 64 fő lesz, van valami infod vagy csak találgatsz? Mert a technikai hibát jelenleg úgy hívják, hogy konzol. Szerintem.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
pandras83
senior tag
Engedték a 128 főt, de jó az egyáltalán? Szeretik annyira a játékosok azt a fejetlenséget?
Egyébként az ideális BF szerintem kb ezekből állna össze: max 50v50 de inkább 32v32 vagy 24v24, mondjuk ez a mapok méretétól is függ nyilván. Semi-hc gunplay, súllyal bíró fegyverekkel. Player speed: BC2-BF3 era. Nem kell tactical sprint, vagy legalább csökkentett sebesség és/vagy stamina rendszer legyen hozzá.
Maradjon meg a COD a repkedést-ugrálást-rohanást szerető játékosoknak. Én egy jó BF-ben kemény tűzharcokat akarok, nem G.I. Joe vs Cobra meccseket újrajátszani.Story/environment setting: BF3 era vagy 80-as és a 90-es évek öbölháborús helyszínei és az akkori haditechnika, esetleg egy-két prototípus fegyver de semmi op baromság és nem kellenek fegyverskinek meg rózsaszínű shotgunok meg jópofa szövegelések és egyéb trendi sz*rságok.
A scopeok és egyéb kiegészítők természetesen jöhetnek, ahogy eddig is, de az is nagyon fontos lenne hogy az ironsight is jól működjön a fegyvereken, mint pl a BC2-ben:
AEK-971 Ha megtanultad használni, 12 darab kiegészítű és kulcstartó nélkül is hatékony volt.Hangok és fizika: szintén a legendás Bad Company 2 adja az alapot de továbbfejlesztett rombolhatósággal.
Röviden: tényleg ragadjon a földhöz újra a BF. Legyen olyan, amilyennek megszerettük, mert ami megkülönbözette minden mástól, pont az veszett el belőle mára.
Cyberfuck Patchrunner
-
Dtomka
veterán
Egyetértek. A BF2 volt nekem is a legjobb. De tény, hogy a 3 és a 4 is rengeteg órára le tudott kötni.
Szerintem nagyon odateszik magukat mert még1x nem szeretnének akkora kudarcot mint a BF2042. Bár azért azt is eléggé rendbe rakták.BFVietnam óta játszom a sorozattal van pár ezer órám már és én is reménykedem, hogy jó lesz a BF7
@#29Polllen
Hát igen a korábbi részekben sokkal több mindenre odafigyeltek. Reméljük ezeket a videókat az EA és fejlesztői is látták[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI kábel TV
- Opel topik
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...