Új hozzászólás Aktív témák

  • raulicio

    senior tag

    válasz Atomgeszi #112849 üzenetére

    Ennyi erővel várhattok a végtelenségig.
    Pontosan az a helyzet, hogy a kínálat egyre inkább a minőség felé megy. Amíg 2 éve, amikor a jiayukat vették itt sokan a fórumon gyakorlatilag 10 kínai telefonból 7 a használhatóság határán mozgott, addig ma már B és C brandek is kifejezetten jó telefonokat tudnak letenni az asztalra. Az összeszerelési minőség és az anyaghasználat rengeteget javult, a 100 USD feletti telefonokban a kijelzők is elég jók jellemzően. A régebbi GPS-es gondok is gyakorlatilag eltűntek.

    Azt meg már rég tudjuk, hogy tökéletes telefon márpedig nincs, szóval mindenképpen kompromisszumot kell kötni. Persze aki szerelmes a öregecske telefonjába, az várja meg amíg be nem adja a kulcsot és csak akkor kezdjen el keresgélni. ;)

    Én is 200 USD környékén keresgélek és nem elég, hogy a kínálat változik naponta, de az igényeim is.
    Pl kiderült, hogy a kedves munkahelyem meglep egy céges telefonnal és kártyával (voda), így meg vagy hagyom a francba az eredeti terveimet és mászkálok 2 db 5' körüli telóval, amit nem annyira szeretnék, vagy a céges telóra költöztetem a privát dolgaimat és 2. telefonnak egy buta telefont használok, ami legalább soha nem merül le, vagy veszek egy dual simest mégis, de akkor mindenképpen kell b20 és maradnak az egyéni igényeim (ujjlenyomat olvasó, minimum 3000mAh körüli akksi). Azt már nem is említem, hogy jó lenne dual active telefon, mert ilyen meg aztán tényleg alig van.

Új hozzászólás Aktív témák