Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz WOT-H-A-C #103888 üzenetére

    Köszi igen, ezt már láttam, de tényleg köszi, hogy szólsz... pont ilyenre voltam kíváncsi... hogy milyen "buktatók vannak", de én úgy vettem ki, hogy 3G esetén mindegy... vagyis én számomra mindegy... persze jobb lenne a "jobb fajta", de a másikkal sem járok "rosszabbul"... amúgy ezt gondolom csak dobozból tudom megállapítani... szal sokra nem megyek vele... max ha már más is rendelt a konkrét shoptól.. de akkor is ott a sansz, hogy már más készletük van és már a másikat küldik, stb. (szóval asszem ilyennen kár rágódnom)

    (#103889) aytukabozs
    Naja! :D
    Jól levezetted!
    Én már megszoktam... külön izgalom! :D
    (de nem panaszkodok, ha több lesz... külföldi rendelésnél bevállalom ezt a rizikót és hosszú szállítást - rólam már leperegnek ezek a dolgok... hogy várakozás... meg vámolás... kezdő rendelő esetén mondjuk megértem! Annó mikor kezdtem én is így voltam vele... jajj lehúznak, sosem látom a pénzem / terméket... vámolás.. jajjj, stb.)

    Inkább panaszkodnék, hogy megint 280Ft felett a $ árfolyama OTP-nél (PayPalnál akkor gondolom már 290 Ft)... az jobban érint (minden csomag miatt ugyebár), a vámolás meg csak hébe - hóba 100-1 csomagom esetén...

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák