Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrTechnoid
őstag
válasz
WhiteWalker #169486 üzenetére
Kár, reméltem hogy első iPhone-om nem a legfosabb lesz, de ezexerint jól mellé nyúltam
Szerk,
Crok, ok, most látom kösz még új vagyok pH-n, sorryeskü azt hittem arra írta a kollega hogy a készülékkel nyúltam félre, mondom ok geeez
Mégeccer sorry az OFFér
-
DrTechnoid
őstag
Hello
Ma hirtelen felindultságból vettem egy IPhone 15 Pro Max készüléket, és most ismerkednek vele. A meglevő előfizetéseim mellé vettem új számmal, egyelőre nézegetem fogdosom, paskolgatom. Nem tudom mit kezdjek vele még, de rohadt jó a tapintása. Még soha nem volt ezen kívül a kezemben IPhone, remélem tizensok év android után feltalálom vele magamat.
-
DrTechnoid
őstag
Hello , van valami mód arra hogy a telefon funkciót tiltsam ( Xperia S7 Edge ) azaz ne tudjak se hivni se engem ne tudjanak hívni? Repülőgép funkció nem jó mert az a netet is kilövi.
-
DrTechnoid
őstag
Üdv, melyik alkalmazás ami értesít egy adott időpontban? Olyasmit kápzelek el, mint az ébresztő. A google naptár rohadtul nem jön át nekem, állítottam be eseményt ami fontos lett volna, megadtam az időintervallumot pár órában, azt gondoltam majd a telefon ordít üvölt jeléz vibrál, hogy fennforgás van a megadott időpontot elérve, de se egy rohadt popup , se egy felsősorba kitett jel, semmi az ég világon nem jelezte hogy a megadott időpont el lett érve. Tehát egy normális app kéne, aminek beírom hogy 2017 10 13-án reggel 8kor jelezzen, akkor az az app jelezzen is. Nem érdekel az se hogy 2000 ft az ára, akkor is szeretnék egy ilyen korrekt appot ami küldi a notification-t.
-
DrTechnoid
őstag
Mi a helyzet akkor ha vásároltam egy albumot play-en, és az több mint 100 tracket tartalmaz, de ugye az a max zeneszám ami egyben letölhető, ezt ki is írja egy figyelmeztető ablakban.Most mi a fakkomat csináljak, egyesével töltsem le? Mert ez egyrészt rengeteg idő, másrészt úgyis zip vagy rar formátumban szedhető. Valaki belefutott már ilyenbe?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest