Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Adott egy Huawei tablet, vagy 3-4 éves, eddig kiválóan működött rajta az Index applikáció. pár hete nem tölt be, és a play áruházban sem találom. Próbáltam törölni az előzményeit, semmi. Honnan lehetne esetleg letölteni?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
én amondó vagyok hogy füzetbe jegyzetelj. Sokkal egyszerűbb vinni magaddal ide-oda, ha később javítani kell vmit megint sima. Amikor úgy darálják az anyagot a táblára, hogy azt se tudod fiú vagy e vagy lány, na akkor ember legyen a talpán aki gépelve nem veszti el a lépést.
Fénykép meg becsapós. A nagy előadókban sokszor nincsenek olyan fények, hogy értékelhető képet lehessen csinálni.
Szerintem, ne vegyél tabletet, nézd meg milyenek az órák, és ha úgy gondolod hogy tablet lenne a jó, később még mindig vehetszTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Xiaomi Mi Pad 3-ról írnék én is pár szót, hátha segít valakinek a választásban.
Gearbest-től rendeltem, EU expressz szállítással, így ÁFA és VÁM mentesen kaptam meg 11 nap alatt. A csomagban gyorstöltő fej, kábel és egy EU dugalj átalakító volt a tablet mellé csomagolva.
A háza nagyon minségi, pezsgő színű fém borítású, érdesített, így nagyon jó fogást biztosít, hűtésben is biztos szerepet játszik.
Kijelzője gyönyörű! Tűéles kép, betekintési szög hatalmas, a telt színek, valamint a fényerő kiemelkedően erős, napfényes időben tök jól használható a tablet.
Akkumlátor idő is nagyon rendben van. Youtube, messenger, facebook, netezés, háttérvilágítás felvéve 7-8 óra kijelzőidő simán hozható.
A 4GB memóriának köszönhetően rengeteg applikáció maradhat háttérben, gördülékenyen fut a legújabb Android a készüléken. CPU igényesebb alkalmazásoknál langyos a hátlap jobb felső sarka, ami nem zavaró és lassulás sem tapasztalható.
Kameráját őszintén szólva nem nagyon próbálgattam, de elmondható, hogy sok fénynél bőven használható.
Fontos szempont volt a hangszóró számomra. Na itt van alapból kettő, ami egymás mellett van, szóval a sztereó hangzás nem az igazi. Viszont a hangerő brutális. Nem torzít, maximum hangerőn hallgatva is szépen szól. Ágyra letéve nyilván halkabb, de nem némul el. A három érintés érzékeny gomb háttérvilágítása hamar kikapcsol, de ez megszokható. Értesítési LED-et eddig csak fehéren láttam világítani, de lehet RGB, nemtudom.
Összességében, akinek opció a kínai rendelés, bevállalja az esetleges macerásabb garanciáztatást annak nagyon jó vétel ez a tablet. Az itthoni 55.000 Ft-os tableteknél sokkal erősebb hardvert kap. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, ha esetleg érdekel még valami konkrétum.Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Xiaomi mi pad 3-on meglehet valahogy csinálni az osztott képernyős módot?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Megérkezett kevesebb mint 2 hét alatt a Xiaomi mi pad3 tabletem Kínából vám mentesen!
Ehhez keresnék billentyűzetes tokot, amit lehetőség szerint hátul nem kell kitámasztani, hanem olyan lenne vele a tablet mint egy laptop ( tetszőleges dőlésszög). Tudnátok ajánlani valami bevált tokot? A gyáriját sehol se találom, ha igen egy vagyon.
Köszönöm a segítséget előre is!Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Lenne egy keresztkérdésem.
Milyen billentyűzetes tokot ajánlotok 8"-os 4:3-as tablethez? (úton van a mi pad 3) igazából laptop kiváltása lenne valamelyest a cél. Létezik olyan tok amit fokozatmentesen lehet hajlítani? nem csak kitámasztani?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
50-60e Ft-ért milyen tabletek most a bestbuy-ak? SIM kártya nem feltétel, akár külföldről, legjobb lenne 4:3-as. Erős akksival és jó hardverrel, 8" körül. Mi Pad 3 keltette fel az érdeklődésem, jogosan?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
3-tól újra 15e Ft az Open Dott tablet a tescoban. Van rá hivatalos frissítés, így a belső mem. 4giga lesz.
[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Ha esetleg érdekel valakit a tesco-s Open Dott tablet 22,5e Ft 2 év garival és elképzelhető hogy lesz még olcsóbb is! Továbbá most jött ki rá szoftverfrissítés, a belső tárhely 5giga lett.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Open dott tabletről mi a véleményetek így júni elején? 15ezer forintért
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
S.O.S.!
Segítsetek!
ez a tablet minek a koppintása? Milyen lenne jó rá ebayről? nagyon fontos! AKinek tippje van kérem írjon! 7", 1giga ram, dual core Vega D7124Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Tablethez hol vehetnék akkut? Akkubányában nincs, minél hamarabb kellene. Esetleg valakinek nincs 4000mAh körüli 3,7V-os 2 vezetékes akksija, ami max 10,5x7,5cm nagyságú?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
ma hozzák őt 35e Ft-ért szerintem jó vétel volt, csak netre és videókra kell nagybátyámnak, bill is jár hozzá. Ha érdekel valakit, írok róla pár sort
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Tabletet vennék most a black friday keretében!
35e Ft van rá szánva, ennyiért a lehető legjobbat akarom megvenni! Nem játékra kell, internetezésre, youtube-ot nézni. De nagyon fontos hogy ne akadjon, ne laggoljon az android. 1GB RAM minimum, 8" vagy nagyobb kellene, minél jobb proci, és fontos lenne a hosszú akkuidő! Tudtok most valami bestbuyt?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
tablet akksit honnal lehetne rendelni jó áron?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Adott egy halott aksis Vega Tablet. Nem volt meg a töltője tegnap, mondom megpróbálom életre kelteni. USB-vel töltöttem, először laptopról, de 2 óra alatt csak képernyő villantásig jutottam csak. Utána Sony telefon töltővel töltöttem, akkor szépen bekapcsolt, működött 2-3 percig, majd a képernyő becsíkozódott és vibrált. Gyorsan lehúztam töltőről. Gyárilag DC 5V-al kellene tölteni a kis töltőjével. Most kinyírtam a tabletet, vagy csak a nagy töltőáram zavarta meg? Azt találtam ki, hogy veszek egy ilyen donor tabot, és abból az akksit átrakom ebbe.Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Van egy P. Pro Duo-m. a gyári töltő 5V-os és 2A-es.Nekem van egy 5V-os 1A-es szivargyújtós töltőm. 22órás buszút vár rám, ezzel a töltővel tölthetem? Elvileg csak lassabban tölti fel nem?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Mivel lehet appokat fagyasztani? Rootolt tabletTisztelet a Gépésznek!
-
-
VMatteo
őstag
Nem. nem is fogok. 3 napos tabletet frissítsem az akinek két anyja van. Most még arra gyanakodok hogy esetleg azt nem szereti hogy USB hosszabbítóval töltöm, hogy elérjem fekve???Pedig azt jelzi hogy tölti, de most pl 3%ot ír töltöttségnek
Ja poén, de most működik[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Ezt nézzétek meg!
Ugyanaz a hiba mint tegnap!
Holnap küldöm vissza.Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz this is life #38402 üzenetére
köszi, megpróbálom így.
100% akksiról, közepes fényerőn, max hanggal, youtuberől erős wifi jel mellett hány óráig kellene filmet lejátszania?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Mennyi idő kell hogy a Pro akkuja elérje teljes kapacitását?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Srácok!
Ma a Pro lefagyott youtube közben. Kapcsolnám be, semmi, csak villan a képernyő. Nyomom hosszan a bekapcs+ hangerő fel/le gombokat, megjelent egy droid felnyitott hassal, meg piros felkiáltójellel! Visszaküldjem 8 napon belül? Mi volt ez????Szűz készülékTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
-
VMatteo
őstag
a Pro-ra hogy lehet olyan szoftvert varázsolni, amiben alul van virtuális hangerő gomb?
Most 4.1.1. van rajta, ettől van frissebb?
Most az akksim még elég gyengusz, remélem helyre jön[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Megjött a Pro, király, de a youtube olyan, hogy nem egyből teljes képre teszi ki a videót hanem, kicsibe. Melyik az a régebbi youtube ami egyből teljes képernyőn játszik le, ja és oldalt nincs hírcsatorna?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Már csak órák kérdése és megérkezik a Pro Duo, ha meg szét van törve viszem vissza és az asztalra csapok, hogy "mijez a rendszer kérem alásan!"
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz tjb007 #38228 üzenetére
Most rendelném a tabletet.
Pro Duo vagy Speed?
Idáig 800x480 felbontású volt az előző tab, ahhoz képest még a ProDuo képernyője is ég és föld lenne. Tesóm néha játszana rajta, a kisebb felbontás gondolom gördülékenyebb játékmenetet jelentene. Ami fontos az minél jobb akkuidő és a youtube vagy a böngészés, ezek ne akasszák már meg.Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
-
VMatteo
őstag
Még valami:
a Speedben MALI 400-MP4@320 vana Proban
GPU Quad Core Mali 400 MP
GPU Speed 400MHz
jobb a Pro?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
A Pro Duo és a prime duo között mi a különbség?
jól látom? a Primeban nincs HDMI csatlakozó, meg 1,5GHz-esek a CPU-k? Vagy 1,5-1,6 az ugyanaz?[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Zavar még hogy a Pro Duo-t csak USBről lehet tölteni?Magyarul nem tölthetem miközben pendriveról nézek filmet?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Nemtudom... Ez a Pro Duo tavaly novemberben jött ki, a Speed meg idén májusban. Az a félév nem jelent semmit?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Na most el lettem bizonytalanítva! Ó te édes tudatlanság!
Concorde:
pro: nagyobb felbontású kijelző, BTPrestigio:
pro: nagyobb akksi, 2 év gari, 2 kamera (bár nem izgat)
a felbontás mennyire szól bele a sebességbe?900mAh a különbség az akksiknál, ez meg jelentős[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Köszi a gyors válaszokat. Ti melyiket vennétek?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
A CC 7015-öt 22 óra alatt adtam el 16e Ft-ért!
A nagy dilemma hogy mi jöjjön helyette? 9"-os nincs 35e Ft alatt ami IPS, dualcore, stb ugye? 7"-osban mi most a csúcs 35ért?Külföldről nem merek rendelni. CC speed, wayteq 70dci? Melyikhez van jobb támogatás?Főzött ROM-ok?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Na minden fronton hirdetem a CC7015-öt, viszont a 3 közül melyik a jobb?
WayteQ xTAB-70dci
Concorde tab speed
?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz kelzsoca #38044 üzenetére
köszi, végülis ez se rossz.
Érezhető lenne a különbség a 7015höz képest? Tudom hogy a kijelző ég és föld, de a válaszideje, laggolások, ilyesmi. Vagy inkább használja család a 7015öt, aztán karácsony körülre úgy is leszivárog a 4 mag 2gb RAM 40 Ft alá?
a 7015öt eltudnám adni 15e körül?nem ugye?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Tudom hogy az ezredik kérdés, de mit ajánlanátok max 40e Ft-ig? Fontos hogy Mo-i garancia legyen.
7-9", minél jobb RAM és proci, IPS kijelző, hosszú üzemidő, játékra meg mobilnetre nem lenne használva.
A mostani garis CC 7015-öt mennyiért lehetne elpasszolni?Ha egyáltalán érdemes, mert fillérekért nem adom el...
Hirtelen a Prestigio-t találtamTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Hirtelen ezt megláttam:
eme csoda Milyen?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
akkor várok júniusig hátha vmi lesz...
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
május-június-júli-ra 20-30 körül lesznek szerintetek már 4 magos gépek IPS-sel?vagy mire számíthatok?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Meglehet valahogy csinálni, hogy a youtube fusson miközben mást csinálok a tableten?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz this is life #32454 üzenetére
Tudom hogy letöltődik, de meg kell várni, és nemtudom nézni
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
ti hogy facebookoztok és interneteztek tabról? mely appokkal? melyik böngésző a legjobb? az opera mini nagyon tetszik, de southparkrészek.hu-n nem tudok videót nézni, mert le kell tölteni előtte.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz z0d1AK #32427 üzenetére
Nem ragadt be semmi, egyszerűen döcögős az egész a Defymhez képest. Csak kicsit gyorsabbá szeretném tenni, de erre nem találok olyan főzött ROM-ot mint a Defy-re. Gyári appot nem merek törölni, csak fagyasztottam pl a google maps-ot meg ilyesmit. Nincs valami ötleted mit lehetne még tenni?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Hogy lehetne a Concorde 7015 típusú készülékemet alkalmassá tenni netezésre? a Dolphin, meg a saját böngésző is lefagy, pedig semmi izmos oldalt nem akarok betölteni. Mindenen elgondolkozik, használhatósága nem az igazi. a concorde saját fórumán nem válaszolnak semmire, azért itt kérdeznélek Titeket!Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
a Concorde 7015-ömmel mit lehetne csinálni hogy ne legyen ilyen darabos? Tudom hogy nem mai gép, de azért még internetezni csak jó lenne rajta viszonylag lag mentesen. 4.0.4 András van rajta, minden gyáriTisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
hogy lehetne kikapcsolni a CC7015-ön az oldalsó érintő "fizikai" gombokat? zavaróak, hiszen ottvannak a statusbaron is. Továbbá 2:10perc youtube közepes hangerőn és max kijelzővilágítással mennyire jó eredmény? Eddig bírta ugyanis full akksival.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
CC 7015 András 4.0.4 , teljesen random ottvan a hangerő +,- a statusbaron és van amikor meg nincs ott Ez mitől függ?
Továbbá közepes fényerő+közepes hangerősséggel közepestől gyengébb wifi erősséggel 2:12 bírta az epic saxo guy-t youtube-ról. Ez mennyire számít jó értéknek?Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Mitől függ hogy a statusbar-on ottvan-e a hangerő +,- vagy nincs ott?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
az előbb még volt a statusbar-on hangerő + és - gomb, most hirtelen eltűntek! Hogy lehet őket visszahozni? android 4.0.4
Tisztelet a Gépésznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest