Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
violentSt
tag
válasz _seth_ #45654 üzenetére
Hol tapasztaltad a lassulást?
Én kicsin használom alapból most kipróbáltam és eddig ugyan olyan a többi méreten is
Illetve az alkalmazások menüből a fő oldalra visszalépés talán nem olyan sima,
De ez is csak akkor ha a full tele ikonos oldalra lépek vissza
de lapozgatva, görgetve a menübe nem látok különbséget, főleg meg nem őstablet szinten
picit még nyomkodom hátha...
Frissítés fent van?[ Szerkesztve ]
-
Multi13
tag
-
Multi13
tag
válasz _seth_ #45216 üzenetére
Igazából ugyan ilyenem van, csak nem diamond, hanem quantum. Ahogy nézem a kettő közötti különbség csupán annyi, hogy a diamondba 16 GB belső tárhely van míg a quantumba 8 GB, viszont a diamondba nincs bluetooth ill. hdmi csatlakozási lehetőség, míg a quantum ezeket tudja. Minden más ugyan az! A különbség még annyi, hogy a quantum 5000 Ft-al olcsóbb, így ha választanom kéne a kettő közül (igazából így is tettem ), akkor inkább a bluetooth és a hdmi mint a nagyobb tárhely, tehát a quantum.
A kijelzője nagyon szép (volt alkalmam 2 napig használni egy multipad 2 prime duo-t) és ehhez képest sokkal szebb és élesebb a kép rajta ill. a sebessége is nagyon jó (idáig nem nagyon sikerült megakasztani egy játékkal sem ). Ha csak böngészésre ill. olvasásra használja az ember, akkor az akksija egész jól bírja, viszont ha megmozgatom a benne lévő hardvert (játék stb.), akkor már nem árt ha a közelben van a hálózati adapter.
Én csak is ajánlani tudom, mert a rendszer stabil (support is dolgozik a háttérben hiszen érkezett már rá frissítés) ill. az összeszerelés/anyaghasználat terén is kiemelkedik a többi kínai modell közül.[ Szerkesztve ]
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Öregszem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest