-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz kispusi017 #73180 üzenetére
Ez érdekes, nekem alapból sem tűnt nagyon halknak a tablet (persze hangos sem volt és mivel ez az első tabom, nincs viszonyítási alapom), az MTK progival teljesen jó, amúgy sosem hallgattam még teljes hangerőn.
Viszont ez a Dolby dolog piszkálja a fantáziámat, hogy nálam miért kuka teljesen, ...egy hang nem jön ki belőle miközben megy a demó videó, ....lehet, hogy valamit valahol állítani kellene vagy valami le van tiltva?
Csak a demó funkciót elindítva lehet lejátszani, vagy valahol megtalálható a fájl a kütyü valamely könyvtárában (nem igazán találtam semmit)? A dolby beállításoknál az outdoor/indoor kapcsoló igazából mit változtat?#junkpod: ...mint írtam, mindenki maga dönt, rengeteg apró dolgot rendeltem már Kínából, ilyen értékűt nem vállaltam be.....mondjuk fél éve amikor nézegettem a kínaiakat, akkor ez nálam nem került képbe valamiért (lehet akkor még nem is létezett?), a 180-200 dollár körüliekkel szemeztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akciókamerák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 2022, 16GB, kék eladó
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest