Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korren
aktív tag
válasz
korren #48509 üzenetére
Na megvolt az újrapadolás és újra pasztázás.
Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy vmit elbénáztam, bár gyorsan felszökök az RX 590 80°C-ra, gyorsan vissza is hűl.
De! A ventik szintén nagyon gyorsan elkezdenek 2600+ rpm-el pörögni és akkor sem vesznek vissza, amikor már 34-35°C-ra hűl vissza a GPU.
Nem értem miért...Lehet feltart a thermal pad? Nem ér hozzá rendesen a GPU-hoz a hűtő? Pedig bőven nyomtam az MX4-ből...
Vagy memória chipen lévő pad-ek rosszak, ezért pörgeti a ventit? A memória hőmérsékletet nem látom ugye...
Amúgy Furumark alatt FullHD preset-el nagyon jó pontot ért el.
Ha vkinek van vmi ötlete, szívesen venném a segítséget! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest