Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #113544 üzenetére
Nemtom hol áll a MAC 10%- ban, itthon még nem találtam nagyítóval sem MAC gépet, sőt ha nem Windows, akkor megtébolyodnak a népek, mint pld a Tesco/HülyeAzértNemVagyokBolt gazdaságos FreeDOS/Linux gépeknél - te erre kéne pakolni egy rendes Windowst - persze megértem, de én már nem vállalom, ill egész éjszakás telepítés lenne + setelés hogy minden fusson, - jóvan akkor 20k - ja annyiér nem kő', aztán csak parlagon hever a vas, mert még a nagymama sem tudja használni.
O365 előfizetés talán cégeknél lehet kifizetődő. Nálam tuti nem, a leszereléskor a Win10 Enterprise oprendszeremmel jött az Office2007 offline. Az online Excel+word meg ingyenes, fent összeollózom, aztán letőttöm és offline meg akármilyen kiterjesztést, grafikont szerkeszthetek hozzá.
Ps : almás telókat is inkább ilyen gazdagabb pirított ribancoknál látni, a környezetemben általános vélekedés hogy minden értelmes emberke tisztességes Android telót használ.
Mondjuk én a megkötései miatt sem használnám, avval aztán egy bitet sem lehet menteni a desktop gépre, ha rosál, akkor úszik minden családi fotó is, mint ahogy az ex kollégámnál is történt - persze mondta hogy ez ájfon esetén természetes, nem szabad akárhova másolgatni, meg letöltögetni, ami részben érthető, aztán behalt az eszméje, és sírva borult az asztalra, istenem az esküvői fotók is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.