Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSalieri
csendes tag
válasz
jokeph #110276 üzenetére
Ennyi lett nálad a pontszám változás a dll-ek bemásolása után? Végülis Te is elhagytad a 100.000 pontot!
Konkrét monitorozást nem tudok rá így hírtelen. de ha rákeresel a dll fájlokra a C: meghajtódon, akkor több helyen is talál ilyen dll-eket, a Windowsban, a System32-ben, stb. A 3dmark2001se.exe-nek először a saját könyvtárában kell a számára szükséges dll fájlokat keresnie, ha ott nincs akkor használja a Windowsban levőket, úgy, hogy végig megy a path környezeti változó útvonalán.
Illetve van rá egy egyszerű, nem túl elegáns megfigyelési technikám: felraksz egy Fraps-ot, ha mutatja az FPS-t, akkor a directx megy, ha nem mutatja akkor a vulcan, mert azt nem tudja monitorozni. Én innen tudom, hogy sikeres a vulcan használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest