-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz Frozenstar #16503 üzenetére
Mai világban 25% elég sok.. Én is Intelből tudtam a legnagyobb arányt kihozni, de az cirka 11 éve volt, egy 366-os Cerkát hajtottam 550-en.
Szerintem jelen állás szerint sem jobb az Intel ebben az árkategóriában, de gondolom átnyálaztál pár tesztet. Én az A64 3000+-szal, az X2 4200+-szal, az X2 6000+-szal, az FX4100-zal és most a 8120-szal is jobban jöttem ki ár/teljesítmény szempontjából, mint ha Intelt vettem volna. Más kérdés, hogy régóta erősebbek az Intelek, de akkor az árcédula is egész sokjegyűre sikerül.Szerk: a procik felsorolásából kihagytam a Duronomat, a Thoroughbred és a Barton magos cuccaimat, mert A64-gyel kezdted.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest