Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Hieronymus #9731 üzenetére

Ez biztos?
    Anno keresgéltem mert az első cikkek csak a "streaminghez kapcsolódó" technológiáról írtak mint ok. Aztán volt pár írás ami konkrétan ott is a codec-ekről szólt. Gyanítom nem magáról a codecről vagy a tök tudja, az elég blama lenne ha egy 1000 helyen használt codec felhasználását csak úgy el***ák.

Viszont a lényeg nem is ez lett volna, hanem a korlátozások módja. Ez nekem továbbra sem világos, hogy milyen alapon tiltják az esetlegesen ilyen feature-öket a 3 féle lehetőség közül (lásd fentebb).
    Mivel a forgalmazása szűnt meg azt hittem, hogy tök egyszerű: nem adnak el újat, a régiek meg érintetlenek. Ehhez max egy X/Y régióra vonatkozó korlátot adnak hozzá, ez tiszta ügy, fizikai paraméter hol vásárolod.
    De a tablet alapján más a helyzet... az ok pedig hasonló. Már ha igaz az általam írt codec érintettség.

Na mindegy. Ha nincs róla egzakt infó az se gond. Vélhetően ha nagyobb korlátozások lennének már tudnánk róla. :) Max annyi érdekes, hogy ezt az amazon kommunikálhatná egyértelműbben.

Új hozzászólás Aktív témák