Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Hieronymus #9731 üzenetére
Ez biztos?
Anno keresgéltem mert az első cikkek csak a "streaminghez kapcsolódó" technológiáról írtak mint ok. Aztán volt pár írás ami konkrétan ott is a codec-ekről szólt. Gyanítom nem magáról a codecről vagy a tök tudja, az elég blama lenne ha egy 1000 helyen használt codec felhasználását csak úgy el***ák.Viszont a lényeg nem is ez lett volna, hanem a korlátozások módja. Ez nekem továbbra sem világos, hogy milyen alapon tiltják az esetlegesen ilyen feature-öket a 3 féle lehetőség közül (lásd fentebb).
Mivel a forgalmazása szűnt meg azt hittem, hogy tök egyszerű: nem adnak el újat, a régiek meg érintetlenek. Ehhez max egy X/Y régióra vonatkozó korlátot adnak hozzá, ez tiszta ügy, fizikai paraméter hol vásárolod.
De a tablet alapján más a helyzet... az ok pedig hasonló. Már ha igaz az általam írt codec érintettség.Na mindegy. Ha nincs róla egzakt infó az se gond. Vélhetően ha nagyobb korlátozások lennének már tudnánk róla.
Max annyi érdekes, hogy ezt az amazon kommunikálhatná egyértelműbben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Lg OLED55C17LB 140CM 4K, SMART, PRÉMIUM OLED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest