Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TV Béla
tag
De külön külön érdemes a részeket kidolgozni minden szempontból mert nem tudsz úgy csúszkát húzni, hogy az a kép minden részére jótékony hatással legyen.
Ezt Lightroom-al HDR nélkül meg lehet oldani?
Mint korábban írtam, nekem személy szerint nem tetszik a HDR képvilága.
Nikon DSLR-t használok, azon van még esetleg az Active D lighting opció, nem tudom ha erősre állítom mennyire segít, nem próbáltam még.
Lightroomnál szoktam még a Graduated filtert alkalmazni, de ahogy észrevettem ez inkább akkor jó, ha a horizont vízszintes, és nem lóg bele semmi, mert ha az eget visszahúzom, és belelóg valami, akkor az is sötét lesz, és így elég természetellenes.
Tapasztalatom szerint inkább érdemesebb alulexponálni a képet, mert sokszor volt olyan, hogy kiégett a nap, vagy akár a hold, és azt hiába húztam vissza -3 - al is, akkor sem jöttek vissza a részletek sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium Sharkoon 650W táp Duplázd meg a gaming élményt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest