Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz randras_83 #40525 üzenetére

    "Inkább adjatok tippet esküvői fotózásra. "

    Tessék. ;)

    Mindenki:

    Túl van lihegve a téma. Mindenki vegyen mély levegőt, aztán tessék képelni, kivesézni, építő jelleggel elemezni egy képet. (ha nem lehet, akkor megírni miért nem jó)

    A topic chatként való használatát meg kérem mellőzni, ott a szerkesztés gomb, meg ott a link gomb, ott a kép gomb stb... faszicsunáj itt most éppen miattad írom... látom 2012-ben sikerült regisztrálni, tehát ha idő közben olvasgattál a fórumon, akkor ismered az arculatát és hogy mit hogyan kellene használni. Kérésem, hogy használd. Köszönöm ;)

    Sértődést, bökdösődést, egymás vérének lefetyelését meg hanyagoljuk. Igen, vannak sz@r képek. Nem is szabad elsiklani felettük, meg kell mondani mit lehetett volna másként, mire figyeljen oda. Másik oldal meg ne sértődjön be, ha vissza küldik az iskolapadba. Ott az összefoglaló, kezdőnek, haladónak érdemes időnként átolvasnia, nem egyszer, többször... valamint van még annyi irodalom hozzá... Egy kis energiaráfordítás és már meghálálják a jobb képek.

    Ennyi. Jöhetnek a képek. :R

    [ Szerkesztve ]

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák