Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Igazán köszi mindenkinek! Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a tetszési mutató itt a topikban.
Viszont bármennyire jó, kis kezes gép az FZ200, sajnos egyre jobban érzem a szenzor korlátait, vagy inkább úgy mondom, hogy nagyon jó lenne több részlet, élesebb rajz, tágabb dinamika, stb. De sajnos nem mostanában lesz nagyobb szenzoros gépem, jelenleg még ilyen pár éves használt MILC-ekre sem sok esélyt látok. Úgyhogy egy darabig még ez lesz. Remélem, ki is húzza még pár évig.
(#41900) jjeahh: Hát, sajnos még nem. Pedig elnyomkodnám szívesen az esetleges új fejlesztéseket (mondjuk egy jó kis Fullframe szenzoros, ekv. 20-400-as átfogású, fix egynégyes, szénné állítható kompaktot ), de már egy LX100-nak is örülnék.
(#41905) g.killer: Jó lesz ez, de nekem sok egy picit felül, alul meg kevés, plusz egy kicsit sötét is.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
g.killer
aktív tag
válasz pelenka35 #41910 üzenetére
LR mal importálom onnan nyitom meg PS ban, panorámává összefűztem, kitöltöttem a hiányzó részeket, majd mentettem és LR-ban mint nyers kép állítgattam kontrasztot színeket szarurációt stb..
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
torzo
őstag
Na! Ez mi?
-
vond
MODERÁTOR
Jó képek lehetnének, csak olyan furák mindenhol a kompók/vágások.
Az első pl. tuti lenne 16:9-ben, csak az autós kiscsávóval a fűben/sárban, a felső zavaró háttér nélkül.
A második bemozdult (ISO 400-800-on kellett volna meglőni 1/1200-1/2000 körül.), meg rossz a vágás is (bal oldal felesleges, jobbra kellene még tér, arra irányul a mozgás).
A harmadiknál szintén több kellene jobbra, jó lenne több füstöt látni, meg alul is rossz a vágás.
(#41916) Slowman: Hangulatra nagyon jó, de tényleg szerencsétlen a vágás (felül sok, alul meg inkább a kezek alatt kellene vágni, vagy megmutatni az egész testet).
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
g.killer
aktív tag
Köszönöm a kritikát, laposról szerkeztettem ezért lett sötét.. :/
(#41928) vond: +1
(#41927) mumk1: Vasárnap már nekem is lesznek hasonló képeim csak bajor gépekről!
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
Lassú Víz
addikt
válasz Adamis #41932 üzenetére
Van gyerekem, volt kutyám. Ha én nézem, egyikről sem tudok/tudtam rossz képet lőni, mert mindig kapcsolódik hozzá egyéb érzelem is. Szerintem te is így vagy vele, mert ez a kép a kb. tedd el emlékbe kategória, ha meg rommá lövöd a kutyust akkor törölhető.
Nincs történés, szokványos (unalmas) nézőpont, a háttér sem jó. flickr.com, keresőbe beírod, hogy dog, és rögtön látni fogod a különbséget. Persze azok közt is van felejtős, de van sok vállalható is.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
kátú
őstag
Sziasztok, hozok egy virágot véleményezésre, próbáltam ügyelni a leírtakra, nem tudom szerintetek hogyan sikerült, de én kinyomtattatom és kirakom a falamra
Jöhet rá a hideg csak nyugodtan, úgyis meleg vanIt still works!
-
mumk1
addikt
@vond, @g.killer, @torzo, @marcitp, köszi az észrevételeket!
@g.killer Jöhetnek! Én ezt a Camaro-t vittem ki. Egy igazi betegágy, de azt hiszem, egy 5 literes V8-s hangja mindenért kárpótol.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Csari93
aktív tag
Milyen lyukkamerát használsz?
Borzasztó lágy az egész, a téma homályos és bemozdult, és CA-s mindkét virág. Ha neked fontos a kép, lightroomban nyomj rá CA leszedést, meg mellé a cián színt húzd le, adj rá clarity-t meg szedj vissza a csúcsfényekből legalább. Meg kéne zajszűrni is, de így sincs rajta részlet. Szerintem nézd meg nem-e csupa dzsuva a frontlencséd, a legolcsóbb M42-nek sem kéne ennyire fátyolos képének lennie.www.flickr.com/csari
-
ccs2929
senior tag
válasz marcitp #41940 üzenetére
Szia!
TKL-el egyetértve nekem is kicsit sok a vignyettálás, meg a kompót kicsit tágabbra vehetted volna jobb oldalon, mert így eléggé bezártad szegényt. Amúgy frankók a makróid, nekem is be kéne szerezni egy makró obit, mert kedvelem a témát!
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Balinov
titán
Na, sracok, ennyi allatkodas utan felbatorodtam, hoznek par allatos kepet (ezek ezuttal elok, nem muzeumi kitomottek ) inkabb affele mini-kollekcionak szanva.
Búúúbocce..
(kicsit emlekeztet a Boci & Pipibol a boci "moslya"
Sátáni szemek (amugy MekkMester vegre lesittelve a kontarmunkakert)
Picit felrelottem az S-AF-et, orrnyerge elesebb, de sztem a lenyeg(szem) meg igy is eleg elese
Egy csókot, Szívem?
(ugy ramozdult a kajarja,hogy az 1/200s zarido keves volt lefagyasztani ezt a Sarah Jessica Parkeres mosolyt )
Ilyen nezessel/pupillaval egybol a High as fuck cim jutott az eszembe.
Igyekeztem felidezni az allatos kompokrol kapott eddigi velmenyeiteket, remelem tobb, mint kevesebb sikerrel.
Patrikot 2eves szulinapjara elvittuk keresztszulokkel egy farmos kuriara, szoval fotozas csak mellektevekenyseg volt
Johet hideg, meleg, minden konstruktiv kritikat szivesen fogadok
udv
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
g.killer
aktív tag
Bali: nekem az első kettő tettszik!
mumk1 (#41939): Király! Mi kék fehérrel toljuk!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest