Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #28120 üzenetére
Az az igazság,nekem a nővény annyira nem lényeges.Van benne pár,de inkább a halak a lényeg.
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #28115 üzenetére
Hát...ezek is elég vegyesek,bár vannak szépek is.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz SlyChocolate #28115 üzenetére
egyszer valaki linkelt kepet angliai boltbol, hogy nincs kinn semmi értelmes cucc
szines kavicsajzat, trex, buvár, ne tudd meg mik voltak abba a boltba"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz SlyChocolate #28113 üzenetére
jó, de az igények is mások voltak
rossz nyelvek szerint az angliai igeny meg ez:
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz SlyChocolate #28111 üzenetére
ja, igy mar tudom, nem
low tech, annyi, hogy volt valami kezdő kínom, és kiváncsi voltam a co2szintre"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz SlyChocolate #28107 üzenetére
dc?
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #28108 üzenetére
Fénycső akkor is volt,a led csak kevesebbet fogyaszt.Növényeket meg olyant és annyit telepítettünk,hogy egyenyúly legyen.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz SlyChocolate #28078 üzenetére
ga por táp
valószínű pici nitrathiany van kialakuloban
a tesztekkel tele e tököm, vettem nem egy tesztet, fb-n ujjonganak ezekre a jbl tesztekre, azt egyik szarabb mint a masik, amikor meg rakerdeztem, hogy mi ez a sz@r, meg minek ajanlgatjak, ha leolvasni sem lehet, akkor meg hőbörögtekkonkretan pl a co2 tesztet nem lehet leolvasni
a foszfat teszt meg olyan kék, hogy nemhogy hal, de növény se maradna meg benne[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
válasz SlyChocolate #28054 üzenetére
Nagyon jo lett a video!
-
pjen
félisten
válasz SlyChocolate #28070 üzenetére
Fekete és a tappancsok is.Claró 1000.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz SlyChocolate #28056 üzenetére
jó lett nagyon
tacba vicces azert amikor vegyes halasba a 3 neonhal vegyesnek szamit
én szigoritanam mondjuk, mert 5anci meg 13 szumi mellett egesz mashogy kell növényeket tartani, az is egy kategoriaAz meg, hogy fb-n csak ezt a tf plantert nyomjak, de olyan szinten, hogy mar a greenaquas csavo is irt a multkor, amikor a ga tapot fikazta az egyik, hogy eleg lesz, hogy hihetetlen.
Raadasul úgy, hogy a regi profitohoz, aminek meg volt a pontos összetétele, amire szerintem kisertetiesen hasonlit a planter(talán még lowtechbe ők is írták), csak azóta a profito 2 generaciót váltott. De azt is fikázzák, hihetetlen de tényleg."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest