- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai Hansen
csendes tag
Ez nem a Duetto szűrőnek a hamisítványa? Nekem egy olyanom van, és eléggé hasonlít(itt virít benne az aktív szén is) Mondjuk használni nem használtam, mivel nagy nekem sajnos a 170 literes akvárium, most cserélem egy 80asra. Hagytam amgam, hogy rábeszéljenek a hülye ismerősök, mondván, hogy a betta és a két corydorasnak bőven elég a 20L sőt még sok is, énmeg mivel semmit nemtudtam akkor még róla, hallgattam rájuk. Azóta azért tudom, hogy a halaknak is van helyigényük
-
Sirandrish
legenda
öö igen...a szürőröl lepotyogott pár..persze biztosan ettek is belőle..nekem nem is ezzel volt a gondom hanem azzal hogy egyszerüen nem maradt meg egysem...pedig 2 hét alatt két lehetőség volt rá..egyszer későn vettem ki egyszer meg hamar?
1 illetve 2 nap volt amikor kivettem..most akkor mennyi az az idő? 26óra? nem mellesleg a nőstény elpusztult mire lezajlott az egész
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát pont ezért különitettem el őket...ezt nem írtam volna?
Szerk: de írtam "különraktuk szűrőstöl"
Kalandor: Ismerősöd milyen gyakran cserél vizet? me ha nem naponta vagy max minden második nap akkor biza az a hal szomoru lehet...még egy gömb akiba is kell legalább egy légpumpa..ha csak egy aranyhal van benne akkor is...persze másfél év hosszu idő..ezt kb ugyis fel lehet fogni hogy egy ember 2000méter magasra költözik..ritkább a levegő de másfél év alatt megtudja szokni szerintem...de egy kis halacka az egy kis halacka
Egyébként látom pont gömbakit szeretnél...vannak már olyanok amire rá van csiptetve egy irósztali lápához hasonló lámpi...az világitásnak jó...illetve a fentebb írt légpumpát is javasolnám...azis kb 1500ft porlasztókövel együtt szóval ki lehet birni..a szürést nehezen lehet megoldani benne viszont 2 naponta nyugodtan lehet cserélni a viz 30-40%át akkor nem lesz gáz..én így csinálnám a gömbakit..vagy valami külső szüréssel oldanám meg...temészetesen a pumpa és a világitás akkor is kell...
a fűtést annyira nem preferálnám egy gömbakiban..persze ha olyan helyre tudod rakni ahol nem ingadozik 24óra alatt 3-5 fokot a víz...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Video digitalizálás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest