Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Nergalos #42411 üzenetére
Semmi használtasság nincs rajta, egyszerűen így néz ki a nyomtatás. (Nézd a fentről 2. képet, az a belseje és az érintkezik a tarkóddal, az szépen néz ki.)
Az első bütyök akkor tört le róla amikor kijött a nyomtató alól. A második akkor amikor az ágyra volt letéve és egyszer véletlenül ráültem, így nem is csoda, hogy letört.Ami miatt kicsit csúnyácska, az az, hogy nem végeztem utómunkát rajta. Ez így jött ki a nyomtatóból. Hogy ez "szép" legyen, ahhoz le kell csiszolni, utána le kell alapozni. Ezt még vagy 3x -szor megismételni amíg az alapozó minden rést ki nem tölt. Majd ez után jöhet 1-2-3 réteg festés, ízlés szerint.
De majd készítek szebbet és teszekfel arról is képet. De a lényeg szerintem az, hogy teljesen jól ellátja a feladatát. Az elite strapnek olyan 180 gramm körüli a súlya. Ez 35 g, ami az ötöde...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest