Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RubbishBin
senior tag
válasz pointer4 #38699 üzenetére
Ugyanabba a hosszabbítóba vannak dugva, de köszi a tippet! Annyira mondjuk nem megterhelő kihúzni az usb-t bekapcsolásnál, szóval tudok ezzel élni. Csak gondoltam megkérdezem, hátha valami tök egyszerű megoldás van rá.
[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Rico33
aktív tag
válasz RubbishBin #38703 üzenetére
Nincs e első helyen a bootsorrendben az usb?
-
-
®abstract®
őstag
Sziasztok!
Használ itt valaki alsókategóriás kormányt?
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
RubbishBin
senior tag
válasz ®abstract® #38710 üzenetére
Szia, én nemrég még azt használtam.
-
®abstract®
őstag
válasz RubbishBin #38711 üzenetére
Azért érdeklődök mert egy pár napja vettem egyet, jó persze úgy hogy előtte néztem róla videókat Meg olvasgattam is.
Ilyet: Esperanza EG103 [link]
Neked milyen volt?Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
RubbishBin
senior tag
válasz ®abstract® #38712 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni.
-
®abstract®
őstag
válasz RubbishBin #38713 üzenetére
Úgy tűnik hogy használható 6 játékban kipróbáltam
Igaz,hogy sok beállítást igényelSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
arty
veterán
válasz ®abstract® #38714 üzenetére
bizonyos okokból vettem egy ilyet: [link]
konzolon kontrollert emulál, pécén nem tudom végülis mit a lényeg, hogy kissé túlérzékeny, hiszen csak 180 fokot fordul, így leginkább könnyebb, árkád(abb) játékokhoz jó...szerintem ez a hasonló kormányokra mindre igaz, ill. van még itthon logitech force ex is, "ugyanez"
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Melorin
addikt
Most jött a Fanatec-től a levél, hogy feladták a csomagot amit BF-kor vettem. Igaz, hogy már rég megérkezett
-
®abstract®
őstag
Értelek. Én csak windows alatt használom, az enyémet,több játékkal is teszteltem működik. Utánanéztem a dolgoknak, és van kétféle kalibráló alkalmazás amivel egész jól be lehet állítani,ha nem támogatja egy játék első nekifutásra.Vagy az alkalmazásokban vagy a játékon belül lehet finom hangolni. Az enyém is 180 fokos.
Ezek a tapadókorongos modellek üveg felületre javasoltak ott rácuppan rendesen stabilan[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Simtrecs-ről hallot már valaki? Most néztem a Laptimingosok videóját és elvileg ez egy magyar termék.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz ®abstract® #38717 üzenetére
nálam a cuppanás nem elég, elmozog, de szerencsére van ilyen gyorsszorítója
mivel ffb nincs, könnyű az egész, így elég stabil!nekem leginkább xbox one-ra (360as játékokhoz) és switch-re kellett
270 fokos elforgás és szélesebb érzékenységi skála jó volna, de ezeknél az olcsó kormányoknál ez reménytelenpécén jó, mert ott van dxtweaker, lehet "kalibrálni" (ha erre gondolsz, kalibráló alkalmazásra)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Melorin
addikt
Miért erőltetik egyébként ezt a függőleges pedál dolgot? Az igazi kocsikban sem úgy állnak hanem megdöntve és fáj is az ember lába ha nagyon fel kell emelni a lábfejet a pedálon tartva azt. Ráadásul a cockpitek nagy részén a pedáltartó meg van döntve ami még jobban ront a dőlésen.
-
-
-Solt-
veterán
válasz pointer4 #38724 üzenetére
Ha menetszélre van eszed akkor legyen cipőre is bazzeg! Egyébként én a CSL Elite pedált is egy lefokozott, vékonytalpú puma cipőben nyomogatom... nem kezd el fázni a lábam azon a hideg fém lábtartón, plusz a kemény féket is kényelmesebb cipőben taposni.
A fékpedál útját és alap keménységét tudod a gumikkal szabályozni, de a loadcell érzékenysége állítható potméterrel. CSL Elite szérián is így van, csak a szabályozás nem a pedálon történik, hanem a kormány menüjében.
www.smart-bus.hu
-
pointer4
tag
válasz -Solt- #38725 üzenetére
Jó, jó, megkövetem magam. Minap játszottam, és a szim fűtetlen szobában van épp. Az ülésfűtés jól jött, viszont a bazi nagy alu pedálokon lefagyott a talpam
Kell egy cipő ha így megy tovább és jönnek a fagyok
Na, akkor nem a pedál keménységét állítom a potival, csak az szoftver érzékenységét. Ami nem értem miért nem jobb a programban. -
RubbishBin
senior tag
Van itt a PH-n autós szimulátor topik? Nem találok.
-
®abstract®
őstag
Konzolok esetén gondolom falakba ütközöl mert a beállítások korlátozottan elérhetőek.
Számítógépen több lehetőség van szerencsére 🙂
Köszi az infót de én ezt a programot ismeremÉn ezt a két alkalmazást próbáltam: xoutput [link] & x360ce. [link] Ezeket javasolták ahogy olvasgattam. Ezeken remekül be lehet kalibrálni gamepad eket joystick okat kormányokat satöbbi. Usb s eszközöket.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz RubbishBin #38728 üzenetére
Régen volt, de én is keresem...
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Joshi
titán
Mit szeretnél tudni? Szerintem itt is tudnak segíteni.
-
JulesTS
őstag
válasz Melorin #38721 üzenetére
Az első autómban is meg volt döntve a pedál, csak a sofőr felé:
[link]
Na ennél még a függőleges pedál is jobb.
Egyébként a forma autókban ilyen függőleges közeli pedálok vannak.
Ja és a képeken látszik, hogy a konzolján lehet még dönteni.
Mondjuk ETS-hez nem ilyen pedált használnék... -
RubbishBin
senior tag
Leginkább valami jó RaceRoom közösséget keresnék, ahol ismerik a versenyetikett fogalmát. 10-ből 8 verseny úgy végződik ezeken a public szervereken, hogy a kormányt csapkodva vádolom prostitúcióval a többiek édesanyját. Harcias lekörözöttek, idegességükben a kormányt rámrántó leelőzöttek, stb. Én sem vagyok profi, nemrég kezdtem komolyabban játszani, de botrány dolgok vannak. Én még akkor is lehúzódok kb, ha valaki véletlen mögém kerül futamon, akin láttam hogy kvalifikáción adott 3 másodpercet.
De már arra is gondoltam, hogy átnyargalok iRacing-re. Vagy bármi, csak legyenek értelmesek az emberek.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz RubbishBin #38734 üzenetére
Publik szerverek felejtősek. Próbálj meg ligákhoz csatlakozni és indulni egy bajnokságban. Ilyen pl GTR-Mastres, VSR stb.
-
camaro79
aktív tag
válasz RubbishBin #38734 üzenetére
Miben játszol?
iracing erre a megoldás. -
pointer4
tag
Szerintem a PH-n ez az
-
Joshi
titán
válasz RubbishBin #38738 üzenetére
Az iRacing elég nehéz és egyedi rendszerre alapul. Szerintem olvass utána hogy működik mielőtt belevágsz, habár kipróbálni ki lehet még talán ingyen is.
-
camaro79
aktív tag
válasz RubbishBin #38738 üzenetére
Szerintem nagyon jo, en kb 1 honapja nyomom!
-
boby7676
újonc
Üdv! Adott egy Logitech G29-es kormány. 2018-ban vettük olaszországban akciosan 200 euroért MediaWorld ben.(ottani mediamarkt) Nagyon ritkán használtuk maximum 10 alkalom lehetett ps4en. Most kapott a fiam egy gamer pc-t amin rajta van a forza h 4 is és kipóbáltuk vele többször is működött minden faszán. Most legutobb viszont a kormány forgatására nem reagál semmit. A gombok működnek pedig(menűben, kamera állítás stb) arra reagál a pedálra is reagál. A logitech alkalmazásán belül sem forog el a virtuális kormány ha forgatom. Úgy rémlik hogy ha usb csatlakoztatom akkor elkéne kedzenie forogni a kormáynak(kalibrálni) de ez sem történik meg. Valahol olvastam esetleg a por miatt lehet ez? nem tudom... Ahogy említettem nagyon ritkán használtuk és nem értem mi ez most... Annyi megemlíteni való van még hogy mióta megvettük azóta enyhe nyikorgó hangot add ki a kormány ha forgatva van. Mivel már vandonatújan ilyen volt nem zavart gondoltam majd elmúlik vagy ez van és kész. Nem tudom van e bármi összefüggés ... Ha valaki itt tudna valami tippet addni az jó lenne vagy esetleg egy magyar szervízt akik tudnának ebben segíteni mivel garancia már nincs rá.
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.
Lenne egy nagy kérdésem.
Légyszíves segítsetek.
Vettem a gyermekeknek használtan 1 trustmaster gxt g27-et.(igen tudom nem mai darab) minden rendben működik rajta,1 nagyon nagy hiba van amit nem tudok hogy a kormány hibája miatt csinálja vagy beállítási hiba van.(win 10 em van és sem kalibrálni nem tudom hogy kell sem drivert nem találtam hozzá.)3 rally-s játékban próbáltam és mindegyikbe akármit csinálok oldalról mutatja az autót😟😥.
Mi lehet a hiba?
A választ előre is köszönöm szépen. -
Joshi
titán
válasz dzsoke2 #38746 üzenetére
"Vettem a gyermekeknek használtan 1 trustmaster gxt g27-et.(igen tudom nem mai darab)"
Ilyen kormány biztosan nincs, talán Logitech G27 lehet ha nem mai darab."...3 rally-s játékban próbáltam és mindegyikbe akármit csinálok oldalról mutatja az autót"
Na ez feladta a leckét rendesen. Mit mutat oldalról? Mi van? -
dzsoke2
tag
Trust gxt g27 ez a pontos típusa.
Lefényképeztem a dobozát amivel illusztrálni is tudom a hibát. [kép] .
Játék közben külső nézetben mint ahogy ezen a képen is kb úgy kellene látnom az autót.(belső nézetben meg átcsúszik a navigátor üléshez a kép.)(nem felbontás hiba van az biztos). külső nézetben pedig így látom az autót: [kép] .
Így már érthető a problémám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest