Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz JulesTS #39299 üzenetére
én fordítva gondolnám. Egy versenyautóban a legritkább, hogy érezni kell a kuplung fogáspontját, ott a tizedmásodperces váltás alatt ezt le....k kb, legtöbbját csúsztatni se nagyon lehet.
A gázpedál viszont szerintem többet kap mint egy utcai autónál. De az idő megmondja...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
arty
veterán
x360 kontroller alapból nem kompatibilis, de ha pécére streameled az xbox onet, akkor a pécén használt x360 kontroller inputjai "átmennek" az xbox one-ra (aminek a képét ettől még nézheted a megjelenítőn, nem a streamen!).
így pécé segítségével végülis mégiscsak lehet vezérelni 360as kontrollerrel a one-t.a wireless U wheel - ha megy pécén - akkor működhet ugyanígy, de szerintem nem megy.
ha nagyon kell, kipróbálhatom neked kell?"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
JulesTS
őstag
20 éves autómban még gyári a gázpedál állás érzékelő, nem valószínű, hogy annyit fogok bármilyen szimulátor pedált használni, mint amennyit ez ment. Mondjuk az is igaz, hogy huszonéves autóban már cseréltem fojtószelep szenzort, mert elkopott az ellenálláscsík...
Ha hasonló minőségű potit raknak.a szimulátor pedálba is akkor azzal nincs bajom.
Rajtprogram nélküli autóban, állórajtnál azért nem lenne rossz, ha érezni lehetne a kuplung fogáspontját. Más esetben tényleg nincs haszna. -
Machinesloth
csendes újonc
Sziasztok, egy technikai kérdéssel fordulnék hozzátok.
10 évesen (több, mint 10 évvel ezelőtt) ve(te)ttem egy Genius Speed Wheel 3-at, viszont nem voltam elégedett a 180 fokos fordulószöggel, ezért buta kisfiú létemre túlfeszítettem. Igy már nem fordul vissza magától, viszont ha jól emlékszem, megszűnt működni is. Ma megtaláltam, szétszedtem, egy műanyag elem el van törve, de sajnos nem volt alkalmam kipróbálni.
Esetleg meg tudná valaki mondani, hogy ilyen jellegű "baleset" során mi sérülhet a szerkezetben, ami meggátolja a kormány működését?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
biker
nagyúr
válasz Machinesloth #39309 üzenetére
Tudtommal az potméteres kormányban is, így az ütköző eltörése mellett eltörted a potit is, csak az zárt házas, nem látod.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
JulesTS
őstag
válasz Machinesloth #39309 üzenetére
Az ütköző plusz a visszatérítésért felelős rugó/gumiszalag rögzítője letörhetett, plusz a tengelyen lévő "pöcök" ami a potit forgatja.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Vettün a g29-es kormányhoz egy playseat evolution ülést és azt szeretném kérdezni ,hogy milyen monitor állványt tudnék venni hozzá ami nem asztalra szerelhető pl hanem magára az álványra vagy elé ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
fatal`
titán
válasz jozefgucci1 #39312 üzenetére
Van playseat stand, azt nézted már? Bár TV Standnek írja, de szerintem monitorral is működik, 15" és 65" között állítható, az adatlapja szerint.
Persze könnyen el tudom képzelni, hogy ennél van jobb és olcsóbb megoldás.
-
JulesTS
őstag
válasz Machinesloth #39314 üzenetére
Először azt nézd meg, hogy a potit forgatva a driverben látszik-e, hogy forog a kormány...
-
biker
nagyúr
Mennyire gyors a fanatec posta? Mikor rendeltem a pedált, még "pre order, available after february 12" volt, de két napja "available" a webshopban az állapot, de nem kaptam még értesítést, hogy feladták volna.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
Nekem is így volt és egyszer csak kaptam mailt, hogy holnap jön a cucc, de mág aznap megjött a futár.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mmdms
addikt
válasz fatal` #39313 üzenetére
Atyaég, ennyi pénzt elkérni ezért a pár egyszerű vasdarabért...és még masszívnak se nagyon tűnik...
Azért én is elmentettem, köszi, mintának jó lesz a szakinak megmutatom h ilyesmit szeretnék csak apokalipszisbiztosat, nem ilyen hurka anyagból.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
fatal`
titán
válasz jozefgucci1 #39319 üzenetére
Csak a playseat miatt megnéztem van-e állványuk. Esetleg megnézheted az NLR-t (bár az is rohadt drága), vagy kérdezd meg ateszt, hátha csinál neked.
Nem véletlen írtam, hogy valószínűleg van olcsóbb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
pointer4
tag
Sajnos nincs aktív szimulátoros topik, szóval titeket fárasztalak
[link]
Azt hiszem helyspórolós megoldásból a legjobb ötlet valaha. Legalábbis sokkal bizalomgerjesztőbb mint a sok kemping szék rig -
biker
nagyúr
-
Neck
veterán
-
Gyöször
senior tag
Ámbörök konkrétan 1 hetet azaz 7 napot kellett volna kibírnom anélkül, hogy elsül a kezem a megrendelem gombot. Ma reggel nyomogattam a telót, emag, korábban megtekintett termék, g29 kormány 66ezer, bestmarkt. Gyorsan bestmarkt oldalra, 60210 Ft, új, gyári gari 2 év. Fent volt kb 20 percet, mondom megírom nektek de épp most múlt el..
Mekkora bolt lett volna...
Amúgy rohadt jó a kormány... Este alakítottam ki az asztalomat, hogy fel tudjam rakni.ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
fagy53
nagyúr
válasz Gyöször #39328 üzenetére
Üdv!
A türelem nemcsak rózsát teremt, pénzt is...
Nem baj, az a fő, hogy meg vagy elégedve vele, ezt a kis tüskét hamar elfeledteti veled.
Ralira nem a legjobb a fogaskerekes megoldás, de pályaversenyekre, vagy bohóckodásra megteszi. Olyan mint a Zsiguli vs. S-Cross, a szíjas kormányokkal összehasonlítva. -
Pcgamers
tag
-
fatal`
titán
válasz Pcgamers #39332 üzenetére
Elképzelhető, én csak az árukeresőt néztem. Én pont az alza kuponozás idején vettem, váltóval együtt 70-ért, úgyhogy jó bolt volt.
Ha a normál árat (90k) nézzük, akkor most lehet, hogy jobb vétel a T150 Pro. Akinek van tapasztalata vele azt mondják, hogy jobb és perpillanat olcsóbb is.
T300-nak nagyon durván elszállt az ára.
[ Szerkesztve ]
-
-
mmdms
addikt
Tudnál esetleg egy képet lőni játék közben a kocsiban csücsülve, hogy egy ilyen monitorral mekkora a látószög?
Régóta szemezek egy ilyen ultrawide monitorral, de ezekhez már PC-t kell cserélnem. De! Ha pc-t cserélek, a következő már alkalmas lenne VR-al futtatni, és egy Rift kb ugyanannyiba kerül mint ezek az uwide monitorok. Sajnos még nem tudtam sose kipróbálni VR-al simet, nem tudom melyik lenne a jobb választás.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
biker
nagyúr
még állítgatás alatt van, de fogok.
A 22-esen hoodcam nézetben toltam, belül nem volt jó sehogy. Itt már lehet hogy kiadja. Meg új kamera van felette, újra nekiállok a head trackingnek is.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
"...egy ilyen monitorral mekkora a látószög?" - beállításfüggő. De egy ilyen monitortól ne várj nagy csodát szerintem! Bár a VR-t még nem próbáltam, ennek ellenére úgy gondolom, h az a jobb választás. Én 32:9-es monitoron (49") játszom motorház nézetből, így OK, viszont belső nézetben nem sok hasznát veszem a nagyobb látószögnek. Ezt a három képet találtam, ezeken szerintem látod a lényeget:
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
Nekem volt szerencsém végigjárni az utat (27-es monitor, 55-ös TV, 3x27-es rendszer, 21:9-es monitor, 32:9-es extra hajlított monitor) de egyik se ér poros nyomába se egy jó VR rendszernek. Mostanában 150k körül kapsz Oculus Quest 2-t aminek a meghajtásához kb hasonló PC kell mint egy tripla vagy UW cucchoz.
Ha meg a képminőség számít, és hajlandó vagy picit többet pepecselni vele egy HP Reverb G2 már tényleg FHD-val összehasonlítható képminőséget ad, az mmerzió meg teljesen más liga![ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
pointer4
tag
válasz bulikavagyok #39340 üzenetére
Az meg miféle irodai szék? Bazi jól néz ki! Kényelmes is?
-
törölt tag
válasz pointer4 #39334 üzenetére
ha meglenne még a 3monitoros rendszerem, biztos hogy raknék rá bezel kit-et.
#39340 bulikavagyok
49" nem veszi fel a versenyt a vr-el![ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Három játék: DR2.0 F1 2019 PC2
az esés kelés oka hogy csak odaültem, és épp állítgattam a néző szöget, kormányt, stb
Valahogy nem érzem az FOV kalkulátorok által javasolt nézetet sose, szélesebbet szeretek.
majd lesz rendes videjó is egyszerElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
arty
veterán
látatlanban ne vegyél vr-t kipróbálás: [link] (nem tudom nyitva vannak-e manapság)
szerintem a legbénább vr is üti a bármilyen csodás 2d-s monitoros rendszert, de kell hozzá gyomor. ha NAGYON nem bírod, akkor kidobott pénz...
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- BenQ GL GL 2780 gamer monitor 27"/1ms/75 Hz/hdmi/LCD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs