Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
(#39197) Neck
(#39199) v2De most komolyan, úgy beszéltek egy új vs használt termékről, mintha össze lehetne hasonlítani a kettőt. Bármennyire is furcsa, de az új termék legyen az akármi, általában jóval drágább. Igen, azért mert új.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Én már az elején is felhívtam a figyelmét a használt cuccra.
-
Neck
veterán
Sose hallottam még erről, hogy az új és a használt nem ugyanaz. Köszi a nélkülözhetetlen infót
Természetesen vágom, hogy a használt az használt, csak nem mindenkit érdekel ez, ha spórolhat rajta mondjuk 20-30 ezret. Unokatesóm most vett egy t150Pro-t használtan 50k-ért.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
regranulator
újonc
Sziasztok!
Tudtok arra valami módszert, hogy működésre bírjam a Fanatec-es kéziféket Ets2-ben, mikrokapcsoló beépítése nélkül? Ha jól elmélkedek, akkor a fanás kézifék analóg jelet küld (potenciométer), viszont ets2-ben a kézifékre csak digitális jelet lehet bindelni.
-
-Solt-
veterán
válasz GalaHU #39210 üzenetére
A Fana ajánlása szerint nem auto-n, hanem 1080 fokon kell hagyni. Régebben valaki már kifejtette, a pontos indoklásra nem emlékszem, de ha mondjuk a DR2 valaminek 720 fokot állítana, te meg driver alól mondjuk 540 fokot lősz be, akkor hajlamos lehet az FFB is másképpen viselkedni. Szerintem érdemes lehet a Fana ajánlásával tesztelni, aztán azon finomítani, ha valami nem tetszik...
www.smart-bus.hu
-
GalaHU
őstag
válasz -Solt- #39211 üzenetére
Ezek a finomhangolások teljesen egyén függőek, a Fana ajánlása általában csak kiindulópontnak jó. A Fanalab FFB-i például nekem néhol teljesen játszhatatlanok...
Anno a DR2 megjelenésekor (amikor kissé kusza volt a kormánytámogatás) 131-es Fiat miatt lőttem be 720-ra a dolgot, mert ez hasonlított legjobban a VFTS-hez, aztán úgy maradt. Mostanában meg szinte csak az Evo6-al megyek, oda is megfelel ugyanez. Amikor legutóbb az R5-el gurultam párat, ott éreztem, hogy sok, 540-en teljesen játszható. Nekem már így marad...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Gyöször
senior tag
Megvagyok egyébként, először nézegettem magamtól használtat, nem volt semmi jó.
Aztán már ott volt a kezem a megrendel gonbon az alzán, de a kollégák leírták, hogy úristen 80 azért már mittomén mit lehet venni. Zsigulit is lényegében, ha sikerül egyet kifogni amúgy fél misi.Most találtam valami gyerekjátékot, adtam rá egy korrekt 5ezres árajánlatot postával ha nem jön össze, akkor veszek 82ért egy t150 prot ha még annyiért adják. Ha nem akkor nagyívben elfelejtem az egész kormány sztorit :-)
Amúgymeg 270 vs 540 fok. Egyáltalán nem érdekel az idő. Élvezni szeretem a versenyzést, hogy lehetőleg kilinccsel előre megy. :-)))) mindig inteni is szoktam ha emberek vannak :-))) nem kell a legjobb idő, hogy csúszáshatáron billegjek. Az nem rally nekem :-) A force feedback az kéne, az jó anélkül nem lehet ...
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Joshi
titán
válasz Gyöször #39213 üzenetére
Nézd, az itt ajánlott minőségibb kormányok ennyibe kerülnek újonnan, ha neked nem ér ennyit akkor nem veszed meg. Nem véletlenül írtam az első válaszomnál a használt cuccot. Viszont azt se felejtsd el, hogy minél olcsóbb egy használt kormány, annál viseletesebb is lehet. Szóval ha hamar kipurcan, akkor ne csodálkozz.
-
Joshi
titán
válasz pointer4 #39216 üzenetére
Mondjuk a szóban forgó T150 Pro használtan 50k újonnan meg 80k azért na, ha tönkremenne a használt azért az fájna. Persze ha még garis és gari időn belül megy tönkre az más kérdés. Természetesen én is sok mindent vettem használtan, pl a jelenlegi T300 Ferrarit 60K-ért. Eddig nekem is szerencsém volt, de egyszer biztosan beszopom.
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
Egy éve 87eFt-ért vettem (valószínűleg 3 hónapot használt) T300RS GT-t 21 hónap garanciával. Szerintem megérte....
-
arty
veterán
válasz fatal` #39208 üzenetére
egyikről sincs semmiféle statisztika (azaz hogy gariidő lejárta után miből mennyi megy tönkre), szóval ez elég merész kijelentés
meghibásodásban abszolutértéken a t300 vezet, nyilván, de talán mert évek óta a leginkább ajánlott kormány (=legolcsóbb szíjas), így rengeteget adhattak el belőle (olyanoknak, akik itt IS megfordulnak, mert komolyabban érdeklő őket a téma)
ami a t300 ellen szólHAT, hogy TALÁN inkább szimesek hajtják, akik az átlagnál TALÁN többet és erőteljesebben használják, de azért ez az elmélet is eléggé dülöngél
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Danecay
addikt
válasz Gyöször #39220 üzenetére
Ez egy jó vétel lehet szerintem. Sőt akár egy újnál is jobb lehet amennyiben minden szempontból hibátlan. A statisztika elméletileg az a Thrustmaster kormányoknál, hogy az esetek nagy százalékában a hiba már a használatbavétel legelején jelentkezni szokott, és akkor indulhat a gariztatás, küldözgetés stb., de ha ez még megvan és minden klappol, akkor még a gyári hibás példányt is sikerül elkerülnöd.
-
fatal`
titán
Hivatalos statisztika valóban nincs, de nekem elég, hogy tele van vele a racedepartment. A többi típusról nem nagyon olvasol ilyet.
Plusz ugye a T300 el is tud melegedni használat közben, kiváncsi lennék a vásárlók hány százaléka kapcsolja be a fan always ont.
Mondjuk mostanában irgalmatlan rohadt drága lett minden. G29 100k, T300RS GT 180k, vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
válasz Gyöször #39222 üzenetére
Ne is mondd...nagyjából fél éve meghalt a T300 Alcantara-m (fél éves volt kb.), mall.hu-nál vettem 120-ért nagyjából 1 éve.
Kifogytak belőle és nem tudtak adni helyette újat, javítani nem tudták és visszakaptam a pénzt. Aztán ránéztem árukeresőn, és a legolcsóbb helyen 180 ezer volt...
Itt rohadtul felcsesztem magam, és lett belőle egy Fanatec.Brutálisan felment az összes verziónak az ára. Használtan is olyan árakért adogatják (jogosan, hiszen a jelenlegi beszerezhető ár diktálja a tempót) amiért elég pofátlan már.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
fatboy.slim
csendes tag
Sziasztok, vettem egy t150 pro-t kezdesnek, hogy lassam, erdekel e a dolog (rfactor 2 f1 mod, haverral online raceroom)
Nagy tv ele szeretnek beulni egy alvannyal, kerdesem az lenne, olcson nem tudtok hozza egy wheel standet? Ne kelljen 35 ezreket arra is kidobni, ha van jobb otletetek :D
Koszonom elore is
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk! http://heeeeeeeey.com/
-
wolf033
senior tag
válasz fatboy.slim #39229 üzenetére
Itt az aprón használtan kb. féláron szokott lenni. Én is nemrég adtam el 15-ért egyet.
-
GalaHU
őstag
válasz fatboy.slim #39229 üzenetére
Atesz a te embered, hirdeti a cockpiteket, félállványokat az aprón...
-
iceman007
aktív tag
Van valakinek tapasztalata az új fajta CSL perecekről? Mennyire strapabíró a Tool free csatlakoztatása? Jobban bírja a műanyag mint a P1es perecnél? McLaren GT3, a WRCs perec és az új CSL Hub között vacilálok...
-
JulesTS
őstag
válasz Danecay #39233 üzenetére
Sajnos nem őszinte az öröm. Amikor megkapja a rezgőmotor a tápot, nem mindíg indul el (kb 70%-ban nem), csak akkor ha megpöckölöm a tengely végén lévő súlyt. Elég nagy súly van rajta és jó erős rezgést kelt, de így használhatatlan. Sajnos meg kell várnom a második adag másfajta rezgőmotort...
-
Gyöször
senior tag
Nem nagyon reagál ez a srác akinek az apróját beraktátok t150 ügyemben.
Amúgy a logitech g29 ehhez képest milyen?
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
addikt
Van valakinek tapasztalata Fanatec DD-vel konzolon? Erdemes ra kolteni, vagy inkabb vegyek PC-t az arabol? Egyelore CSL Elite-el jatszom PS5-on.
-
GalaHU
őstag
Én próbàltam DD1-et PS4-en, XOX-en és most XSX-en is. Működik vele, de nagy csodát nem láttam...
Ugyanakkor ez nem a kormány hibája, hanem a rendelkezésre álló játékoké, jelenleg talán csak az ACC ami ki tudná hozni azt a többletet amit a DD nyújt, más nem.
Jó kèrdés hogy a GT7 fog-e változást hozni a témában, vagy csak a szokásos sim-cade lesz.
Szerintem jelenleg csak konzolra nem érdemes DD-t venni, inkább csak egy érdekes lehetőség a PC-s játékosnak hogy más platformon is használható. Személy szerint én biztosan ezzel fogom játszani a GT-t amikor kijön, de eszembe nem jutna most az ACC-t vagy a DR2-őt konzol+DD kombóval tolni PC helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sorozatok
- Autóhifi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest