Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy fejhallgatót és tanácsot kérnék. Láttam az ajánlási listát és, hogy beszélgettetek itt a Steelseries Siberia V2-ről. Az lenne a kérdésem, hogy vajon, amit ebay-en lehet kapni Ł25-ért free postával az vajon eredeti, vagy sem? Erre gondoltam. Csak, mert a gyári oldalon nem találtam black/gold színt + ki is van satírozva a Steelseries név felül.
Amúgy egy Creative Sound Blaster Z hangkarim van és a fülest COD party miatt venném és akkor már filmnézés és egyéb játékok miatt is. Zenét egyáltalán nem fogok rajta hallgatni.
Ha van egyéb alternatíva szívesen fogadom. Úgy 75 Font lenne a max, ameddig elmennék, mert nem vagyok egy hardcore réteg. Igazából ez a 25 fontos cucc nagyon megtetszett, csak nem tudom, hogy bóvli-e, vagy eredeti?
-
oliba
őstag
válasz d1abLo #11264 üzenetére
Ajj...ettől féltem, hogy kamunak írjátok. Amúgy a kihallatszás nem nagyon izgat. Nagyon hobbi játékosok lennénk és kb kéthavonta járnánk össze egyszer, amúgy pedig heti 1x ha tolnánk multiba egymás ellen. Még gondolkozok az ajánlatodon, de lehet megrendelem a kókány megoldást és talán kiderül, hogy nem is az Amúgy igen...minden második képen ki van takarva a logo felül és oldalt is
Köszöntem a segítséget
-
oliba
őstag
Megrendeltem ezt a kamu Steelseries cuccot. Remélem, hogy nem bóvli, hanem mondjuk megborult egy hajó kínába és azért szórják ezeket ki ilyen olcsón. Majd jelentkezem, hogy végül milyen is jött, vagy ha nem jön meg
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Jelentem eredeti, legalábbis ha hamisítvány, akkor nagyon jól hamisították. Csak a fejhallgató jár és egy Steelseries bag, semmi más. Teljesen megérte, már rendelek is egyet az asszonynak
Köszönet a segítségért
Szép napot!
Ja és azt elfelejtettem, hogy bitang jól szól
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest