Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
Aktív témák
-
gabe96
aktív tag
válasz
Razor_alpha #49779 üzenetére
azt honnan tudom letölteni?
-
^Clown
addikt
válasz
Razor_alpha #49877 üzenetére
Küszi, tényleg megy
Az indevideót viszont nem hozza be sajnos.
-
spuros
őstag
válasz
Jaj ne haragudj.. Csak most láttam, hogy írtál.. Igen, köszönöm közben sikeredett a dolog.(: Köszönöm.
-
^Clown
addikt
válasz
Egy linkkel meg tudsz dobni? Kipróbálnám
-
cascada
senior tag
válasz
Razor_alpha #47155 üzenetére
Razor_alpha, hr2: köszi!
0. Gyári T-s 2.2-es rendszer vana telómon. Gen2-es a temóm.
Felmerült bennem még néhány kérdés, melyek megválaszolásában segítségeteket kérném:
1. Hogyan és mivel tudom lementeni az érintetlen gyári ROM-ot? És a gyári Recovery-t? Fontos lenne mert ha vissza kell vinni gariztatni, nem árt ha megvan minden ami eredeti
Tudom van eredeti stock recovery, de én mégis szeretném lementeni a sajátomat, ha nem túl nehéz. IMG formátumba szeretném lementeni, úgy, hogy majd a Recovery-ből könnyedén vissza tudjam tenni egy install zip from sd card opcióval. Mi ennek a menete?2. Mi a pontos menete az eredeti Recovery helyreállításának?
3. Milyen recovery-t használjak? Milyen verziószámút? Ezt esetleg? Recovery feltelepítéséhez RomManager-t használjam? Melyik verziót? Honnan?
4. Hogyan tudnám megnézni a jelenlegi partíciókiosztását a telónak? system-data-cache
5. Hogyan tudom átpartícionálni a telót? Úgy hittem, hogy nem szükséges külön partícionálgatnom, mert a ROM feltelepítésekor ezt magától elvégzi a Recovery (Big Daddy II vagy Sweet Dreams III fog rákerülni) és kialakítja a 128MB, 2MB, 310.9MB partíció méreteket, de most már azt sejtem, hogy nem fogja és ezt nekem kellene megcsinálnom
6. Hogyan tudom majd vissza alakítani a gyári partícióméreteket, mielőtt visszateszem a gyári ROM-ot és recovery-t?
Egyelőre ennyi
Köszi! -
barnam_
nagyúr
válasz
Razor_alpha #40402 üzenetére
SD3-ból hiányzik a TTS támogatás, ezért nem megy. Gyári rom passz. CM7-en működik, szépen beszél hozzám.
(#40412) vzaza: QtADB-vel töröltem a data/app-ból. Bár a te megoldásod egyszerűbb lett volna, nekem újra kellett rakni a ramot hogy legyen market.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Razor_alpha #40406 üzenetére
USB debugging eleve nem mehet, mert a telo a fastbootnal ragad, amikor
beolvasna a boot.img. mivel a particiokkat jol elkevertem, ezert van gatter, de az adb kene hogy mukodjon, mert anelkul nem tudom hogyan tudom megcsinalni.
Azert nagyon koszi, hogy megprobaltad kibogozni, en bizom a rendszervisszaalitasban, amit ajanlottal. -
gordonfreemN
addikt
válasz
Razor_alpha #40404 üzenetére
Na most ratapintottal a lenyegre. A gondom nem az sdk-val van. Az sdk felmegy. Hanem az abbol kinyert driverrel van a gond, az adb driverrel, az nem megy fel. Ez a driver megtalalhato kulon is, meg is van, htc sync -et feltelepitem, ezzel felmegy a driver is. Csakhogy az adb eszkoz ezutan is drivert nem talal. Ugy nez ki a dolog, hogy felcsatlakoztatom a telot hboot/fastboot modban. Ekkor eszkozkezeloben megjelenik egy android 1 ismeretlen eszkoz az eszkozkezeloben. Felteszem a hozza letoltott hboot drivert, es az eszkozkezelo felismeri, mint hboot eszkoz. (ami ezutan kovetkezik az t probaltam forditott sorrendben is) Ezutan atmegyek recoverybe, ugye igy is fel kell ismertetni a telot, ilyenkor az eszkozkezelo kiirja, hogy adb ismeretlen eszkoz. Felteszem a htc sync-et, amiben benne van az android usb driver, ami az adb-hez kell, vqgyis adb driver. De itt a gond, hogy nem ismeri fel. Erre probaltam meg valaszlepesnek az sdk-t feltenni, azzal kimondottan a google usb drivert letoltetni, de ha kivalasztom ezt a letoltott android usb driver mappajat, itt se talal a draga neki megfelelot. Na es itt tartok.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Razor_alpha #40402 üzenetére
Szia. Sajna mar nem tudtam kiprobalni, mert munkaban vagyok, de az asszony laptopjara felment rendesen, ugy ahogy a leirasok mutattak. Az en gepemen az tortent, hogy ott is fent volt hibatlanul, csak egy telefonproblema miatt kaptam egy jo tanacsot, hogy a driverrel lehet a gond, erre leszedtem, ujraraknam es mar nem tudtam. Szerintem egy gepujrarakas megoldana, csak hat nem szivesen tennem. Vagy az is lehet, a regeditben van valami elqrva.
Szerinted? Probaljam szokoz nelkul reggel?Tiszta vicc a desi topik. Ha vkit erdekel nezze meg az utolso oldalt, mennyire segitokeszek [link]
-
tevike
senior tag
válasz
Razor_alpha #40338 üzenetére
Ismétlés a tudás atyja..tudod hogy van ez
-
tevike
senior tag
válasz
Razor_alpha #40172 üzenetére
Rendben,köszönöm.Letöltöttem a dropbox-ot aztán most SD kártyát hiányol egyfolytában a program
Otthon már lesz egy 2gb-s microsd.Csak addig még várnia kell.
-
tevike
senior tag
válasz
Razor_alpha #40170 üzenetére
Köszönöm,sok hasznos infót kaptam most,csak egy baj van nincs benne kártya jelenleg
Úgy nem tudom feltenni rá,vagy is semmit....ugye?
Szerk: launchert lehet cserélgetni,szóval ha most pl letöltöm csak próba képen az ingyenes launcher-t akkor majd ha felrakom a másikat akkor simán át tudom cserélni,mint egy témát cserélnék nem?
-
egrimix
csendes tag
válasz
Razor_alpha #39444 üzenetére
Köszi a véleményeket.
Ezek szerint az autós töltő esetén az újraindítás csak nálam fordul elő?
Mert a többi funkcióval igazán nincs bajom -
domerator
veterán
válasz
Razor_alpha #39272 üzenetére
(#39264) domerator:
"A sugar daddy az egyik olyan ritka rom, amelyiknél az akku fogyasztók között legfőbb a kijelző és csak jóval utána jön a cella (mobilnet) és az android. Ezért küzdök vele, hogy a legjobbat hozzam ki belőle USER szinten."
Ezek szerint nem csak én vettem észre ezt a fajta energiahasználati eltérést... szerintem van jelentősége.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Razor_alpha #37330 üzenetére
Az CM7-es vagy leaked kernel-es? Ha az utóbbi, akkor nincs OC, nem is volt, nem is lesz.
@Druszám: Fogalmam nincs ki milyen fantázianév alatt, mit pakol össze...
-
Mr X
veterán
válasz
Razor_alpha #36646 üzenetére
"ám ha jól emlékszem okozott egy olyan hibát hogy ha közben megcsörgettek az is csak a kis hangszórón hallatszott (mármint a csörgés)."
Szerintem ez nem hiba, hanem logikus dolog. Beszélsz valakivel Ventrilo-n, megcsörget valaki mobil hálózaton. Minek bömböljön bele a csengőhangod a beszélgetésbe?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Razor_alpha #36262 üzenetére
Ezt ismerem, de azért köszi
(#36264) kungzi: én ezt használom: ArcSwift for CM7
-
kungzi
veterán
válasz
Razor_alpha #36267 üzenetére
jaaaaaaaaaaaaaaj de kedves, megkerested nekem kösziiiiiiiiiiiiiiiii
-
szezso15
addikt
válasz
Razor_alpha #36267 üzenetére
Let me google that for you!
-
Mr X
veterán
válasz
Razor_alpha #35879 üzenetére
Ugyanaz a két leírás, leszámítva, hogy a tiédben le van írva a telefon belső tárhelyének újrapartícionálása is, ami neki egyrészt nem kell, másrészt gyári frissítőnél nem is tanácsos.
-
PpenoO
őstag
válasz
Razor_alpha #35536 üzenetére
Face to Face
-
hjanos1
senior tag
válasz
Razor_alpha #35536 üzenetére
Te tudod melyik a fontosabb.
TwoFace ágból a FaceToFace a legújabb jelenleg.
GSF és SD3 a kiszivárgott ZTE-s 2.3-on alapul.
A kiszivárgott romoknak az előnye, hogy valamivel jobb az akksikezelésük és tartják alvó állapotban a wifit.
A FaceToFace előnye, a CM testreszabhatósága (beállítások, témák) -
hjanos1
senior tag
válasz
Razor_alpha #35533 üzenetére
Már nem aktuálisak az adatok.
Hungarian Fingerprint-ig vannak rajt a romok. -
w333
félisten
válasz
Razor_alpha #27383 üzenetére
Valaki tudna nekem segiteni ? Vettem egy zte blade mobil üzletből és független vagy fügetlenitve volt nem tudom és 2.1 android van rajta és szeretném felrakni a gyári 2.2 froyo-t ugy hogy maradjon független a telefon mert vodával használom . Segitségeteket előre is köszönöm
-
cascada
senior tag
válasz
Razor_alpha #8771 üzenetére
Rendben. Köszi a válaszokat!
Remélem később talán jön nagyobb betűmérettel kelzsocás zöld téma is#8787 baal-amiga: Én ezt a ROM-ot tettem fel a telómra: Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue (2011.04.13)
Majd az eredeti kék témát lecseréltem zöldre: ebből.
Túl picik voltak a betűk, ezért lecseréltem ismét ugyanebben a csomagban lévő Original RLS3 theme pack-re.Sajnos nem tudom, hogy az eredeti kék, illetve a zöld téma mennyire (vagy mennyire nem) szívják az akksit, mert kb 2 percig volt fent mindkét téma.
Ez az Original téma egy éjszaka alatt (9 óra) 98%-ról 95%-ra szívta le. Ébresztő nem volt beállitva, WiFi és 3G sem ment, valamint semmilyen extra progi vagy widget sem."Amint visszaállítottam cw-vel a tématelepítés előtti állapotot"
Hogy lehet visszaállítani az eredeti állapotot? Van ilyen lehetőség a CWR-ben, hogy az update.zip-ek előtti állapotot állitsa vissza? Vagy te lementetted az update zip felrakása előtt a ROM-ot? -
janakbacsi
őstag
válasz
Razor_alpha #8771 üzenetére
Nekem is problémás kicsit a betűméret, viszont a rom fasza, az tetszik. Hogyan tudok betűtipust változatni?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Razor_alpha #6659 üzenetére
Szerintem pontosan 2 óra lesz a különbség. Ma visszateszem majd a svédet, meglátjuk az milyen lesz. Alap sms kezelő van rajta.
(#6662) latis666: az sms-ek vissza vannak állítva, a főoldalon ennek megfelelően jelennek meg. De a beszélgetést megnyitva már az elküldés időpontja van.
(#6697) kelzsoca: múlt héten leejtettem kb. 1 méterről (vettem ki a zsebemből) járólapra, csodával határos módon egy karcolás nélkül megúszta
-
kelzsoca
félisten
válasz
Razor_alpha #6355 üzenetére
Contacts csere.
(#6351) anglergab
Ha nincsenek extra igényeid, akkor a gyári teljesen rendben van.
-
szezso15
addikt
válasz
Razor_alpha #6043 üzenetére
Előtte iPhone 3G-m volt az sok játékkal,zenével,nettel kibírta 1 napig,pont elég volt mert estére mindig töltőre lógatom,szal nem volt nokia 3210-em(régen volt,de nem ez a lényeg
)
Nekem bőven elég az,hogy úgy bírja mint az ájfon és én hepi és bjútiful leszek
De köszönöm a jótanácsokat!(#6044) mira72: Jelenleg 0 azaz 0 plusz progi van rajta
És az hozzátartozik az igazsághoz,hogy már újratöltöttem 92%-ról ,hogy le tudjam fotózni az akksitöltést,és most ugyanúgy merül
-
szezso15
addikt
válasz
Razor_alpha #6036 üzenetére
Újratettem,leírom az eddigi anomáliát:
NA,mászterek segítsetek!
Mindennel próbálkoztam az akkumizéria miatt,leírom melyik rommal próbáltam hosszabb működésre bírni a pengét: FLB R10->ez az eddigi nyertes több mint fél napig bírta vele
RLS3 Lite Kelzsoca->fél nap és 1/4 nap között változott az üzemidő,Cm Nightly 28 ->átlag negyed nap RLS3 blue ->ugyanúgy fél,1/4 nap RLS3 alap+green theme -> reggel 68%-on volt(4%-ot merült éjszaka 3g-vel),30 perc rádió,5 perc ninjump,5 perc angry birds,4-5 fénykép,2-3 perc google maps,és 15 perc zene és most jár 2%-on
Természetesen mindegyik romot legalább 5napig használtam,az FLB R10-nél még kalibráltam is
Nem érdekel,hogyha használom akkor gyorsan merül,de a mai töltöttség 50%-át készenléti állapotban vesztette el,néztem akksihasználatot csak android rendszer-t és kijelzőt írt
A widgeteket ne mondjátok,most launcherpro-n teljesen más widgetekkel is merül 1000-rel,úgy mint régebben...
Ha kikapcsolom az adatforgalmat akkor is merül,szóval tuti,hogy nem használja semmi a háttérben...
Jah és az alsó gombokra nem ébred,ha készenlétibe küldtem!
Könyörgöm,segítsetek!!
EZ volt eddig! -
umek7
őstag
válasz
Razor_alpha #5633 üzenetére
Szerk: Ok, csak én voltam türelmetlen. Most haverom készülékére tolom fel az új romot, eddig touch gondok voltak vele, viszont ha minden igaz most rendben lesz.
-
TRob1
veterán
válasz
Razor_alpha #5601 üzenetére
Hát ezaz, mégis többen a Rom-ra fogják (és már volt olyan is aki 3-4 töltés után írta, hogy az előző jó volt , az épp fennlévő meg nem). Ezért mondom hogy nem kell soha általánosítani a saját tapasztalatot, mikor másoknál meg oké minden.
(#5603) ux1 : Tőlem maradhatsz, én befejeztem. (Ezt lehetne folytatni párszáz hsz-en keresztül megint, de látom nemigen van értelme.)
De legalább előléptem megint a Public Enemy #1-á, mert megint nem sodródom a nyájjal, és mertem szólni. -
ux1
addikt
válasz
Razor_alpha #5596 üzenetére
SD-t kezelni, particionálni és formázni, már nem tudsz vele.
Látom megy még a CMszaron a vita, én inkább megyek aludni...
(#5599) TRob1
Kár ezen vitázni. PC-ről USB-n nekem se töltött, merült inkább. Ellenben gyorsabb lett a PC a többletenergytől
Nem csak nála jött elő. Egy részük tökéletesen reprodukálható. Nem csak win-es környezetben ráadásul... részemről ez már off...
-
TRob1
veterán
válasz
Razor_alpha #5596 üzenetére
Tisztában vagyok vele (csak poénból írtam a donate dolgot).
De ez az egész kb. olyannak hangzik számomra, mint hogy a többség elégedett az akksihasználattal 1-1 zsoca "rilíznél", míg minden verziónál akad 1-2-3 ember, akinek pillanatok alatt lemerül, és az előtte lévőre meg állítja, hogy azzal jó volt. Vagyis, akkor most ezekről a romokról mit kell állítani, hogy jók, vagy nem? Valakinél igen (többségnél), valakinél nem(kissebbségnél), tiszta CM fíling.
(#5597) Keeperv85: Nincs ezen mit átgondolni. Nem azt írtam hogy semmi nem jött elő, hanem hogy több dolog. Csak nálad olvastam a "diszkófényekről", másnál fel is tölti a tel-t, nálad nem...stb.
(#5598) umek7: Az utolsó mondatban jól fogalmaztad meg. Írják meg a tapasztalatokat (hisz mindenki, én is abból tanulunk), de ne állítsanak olyan dolgokat ami nem feltétlen igaz. Lehet hogy néhányunknak annyira xar alkatrészekből áll a tel-je hogy kijönnek ezek a hibák, míg másoknál meg nem.
-
TRob1
veterán
válasz
Razor_alpha #5568 üzenetére
Kik azok a "nagyon sokaknál"? " Kb. 2 ember panaszkodik folyamat (abból is főleg 1
).
Én személy szerint több dícséretről olvastam, mint panaszról (és nem csak itt dícsérik) -
válasz
Razor_alpha #5250 üzenetére
Köszi, akkor az utóbbit kipróbálom majd.
Előtte viszont lehet tényleg viszem vissza, mert most meghallgattam egy munkatársnál és nála nincs alapzaj telefonálás közben, szóval valami bibi lehet az enyémmel.
-
miresz
veterán
válasz
Razor_alpha #5153 üzenetére
Köszi már megoldottam úgy,hogy a blue témában található Fonts mappát felül írattam az eredeti témában található Fonts mappával és updatoltam és már fent is van az eredeti betű típus,de maradt a kék téma.Azért THX!
-
dragon1993
őstag
válasz
Razor_alpha #5153 üzenetére
Ez a gyári betűtipus mert nekem is kellene.
-
miresz
veterán
válasz
Razor_alpha #5142 üzenetére
Igen ahogy írtam is én csak betűtípust akarok cserélni,a kérdés csak az,hogy melyik az eredeti,ill. honnan tudom leszedni?
-
madgie
titán
válasz
Razor_alpha #5142 üzenetére
"a ezek után arra az a kérdés, hogy hogyan lehet a gyári témát visszatenni akkor itt jogos a kérdés, hogy akkor miért tette fel a blue-t."
Mintha kelzsoca blogjában nem lenne ott a válasz a legelső bejegyzésben
(green, blue, original)
-
kekegsm
őstag
válasz
Razor_alpha #4781 üzenetére
Én egy Galaxy Mini-ért vagy HTC Wildfireért nem adnám oda, az biztos.
Mondjuk ha valaki Motorola Atrix-ot vagy Defy-t ajánlana... :-)
-
_NCT
addikt
válasz
Razor_alpha #4781 üzenetére
Ez így van, beugró telefonnak ebbe a "világba" nagyon megfelel. Inkább egy ilyen mint egy Nokia 5230 vagy Monte, főleg ha az ember ajándékba veszi.... Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, bár nem azt kaptam amit vártam, hanem annál jobbat, de ez személyes vélemény
Ezért az árért ne várjak jobbat DE....! egyetlen fájó pontom az a kamera + vaku hiánya.... Tudom tudom vegyek Nikon D5000-t ha fényképezgetni támad kedvem..... Azért ha olyan szinten lenne mint egy W810-i, akkor avval már igencsak tapsikolnék örömömben, s szerintem nem is lenne nagy elvárás, na de majd a következő ZTE kiadás hátha kecsegtet valami újjal
-
kungzi
veterán
válasz
Razor_alpha #4770 üzenetére
azzal is próbáltam, de azzal vhogy nem sikerült beállítani, mert mindig hibát írt ki a kapcsolódáskor
-
PuffySite
tag
válasz
Razor_alpha #4431 üzenetére
hát remélem, hogy tényleg régebbit kaptam, mert most kicsit megijedtem.
de elvileg, ha nem jött elő a probléma rögtön, akkor ezután már nyugodtan cserélgethetem a romokat nem? -
kelzsoca
félisten
válasz
Razor_alpha #4016 üzenetére
kelzsoca témájában ki van szedve az unlockot körül ölelő pálcika/bar, a blue frameworkben is benne vannak a képfileok, szóval az ehhez tartozó xml a kérdéses
Nem lehet csak úgy kiszedni fájlokat, mert akkor a téma összeomlik, tehát más trükk van a dologban
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Razor_alpha #4013 üzenetére
Jog_...ggal kezdődők de könnyebb megnézni
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Razor_alpha #3834 üzenetére
De akármelyik programmal egy xvidet 480x800 átkonvertálok (mp4be) nem lesz egész kijelzős....:S ha elforgatom a telor vizszintesbe akkor még kisebb a kép, próbáltam mobo-val sima beépített lejátszóval..
Te mibe konvertálsz mert nekem a 4gbos SD-m miatt azért számít a méret is de 480x800 nem fekszik nemértem miért...(anyvideo converter-el) -
szezso15
addikt
válasz
Razor_alpha #3778 üzenetére
Jujj most tűnt fel,hogy nincs meg a névjegy app,pedig update-ből felpakoltam
Na mindegy,mindjárt meglássuk mi lesz -
törölt tag
válasz
Razor_alpha #3765 üzenetére
Elvileg nem, legalábbis amikor kicserélték a gyári ROM-al felkapcsolódott kapásból.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Razor_alpha #3750 üzenetére
Vodafonei-re mi lett a megoldás, ha jól olvastam, találtál valamit rá (csak mint érdekesség, nem vagyok Vodás)
Sikerült kijavítanom
(#3764) Glatius
Elvileg lesznek, de sok munka felépíteni vagy módosítani 1-1 témát
-
ux1
addikt
válasz
Pörgetni kell néha a topikot
De a kikapcsolt teló akkor is nagyon energia-takarékos, akár 2 hétig elmegy...
(#3753) esox
Úgy a jó.... Milyen kütyü? ( nálam modjuk rTorrent- Androidról is támogatva
)
@anglergab
A kék fény nagyobb energiát igényel, tehát az többet fogyaszt
@mindenki
Egészségetekre...
-
Kombat
őstag
válasz
Köszi!
CM nálam gyengébb, mint az FLB R10b, másik kettőt nem próbáltam még...
-
csonkadavid
tag
válasz
Razor_alpha #3695 üzenetére
Az alja nem igazán érdekel, inkább a felső sáv.
Eddig ez néz ki a legjobban. -
csaresz002
senior tag
válasz
Razor_alpha #3656 üzenetére
Hallelujja
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Razor_alpha #3634 üzenetére
Megcsinálta, frissitette a recovery-t, aztán kikapcsoltam a telót és hangminusszal be de a zöld droidnál megállt és nem jön be a recovery...
Miért? :S:S -
Acsifun
aktív tag
válasz
Razor_alpha #3621 üzenetére
Flash clockworkMod recovery vagy melyik menüpont frissíti a recoveryt?
-
sto1911
veterán
válasz
Razor_alpha #3583 üzenetére
Jaja, latom, csak arra irtam, hogyha az az eredeti gond, hogy nem mukodik "alva". De amugy valoban ezen kivul hibatlan a sved wifi.
@Earl: mar tolom is, koszi!
Berakom a zipbe, egyebkent a kek menure is megoldast jelentett (egeszen nyilvanvaloan)
-
sto1911
veterán
válasz
Razor_alpha #3573 üzenetére
Az osszes sveddel ment a cm wifije, meghozza a sima masolos megoldassal (azaz "alvoban nem dobta el, es csatlakozni is egybol csatlakozott)!
Kelzsoca! A kek romban mit kell kicserelni ahhoz, hogy a keszenleti kepernyon a menu ne legyen kek, valamint a gyari hatterkepek is erdekelnenek?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Razor_alpha #3351 üzenetére
Érdemes telepítés előtt belerakni a romba, ha ez nem járható út, akkor törölni, és újra hozzáadni a névjegyeket. Ha meglévő névjegyek alatt cserélgeted a contacts fájlokat, megbolondul
szerk.: az MMS.apk-t érdemes megtartani, mert az kiírja SMS-nél a hátralévő karakterek számát, az AOSP nem. -
PuffySite
tag
válasz
Razor_alpha #3360 üzenetére
hát, látszólag nem adja hozzá, de megy a szinkronizáció..
-
PuffySite
tag
válasz
Razor_alpha #3356 üzenetére
fogod, felmásolod sd-re, átnevezed update.zip-re.
restart -> boot recovery-be ott apply update.zip.
restart.
ezután ha felállt a rendszer fogod megnyitod a facebookot, és felkínálja az app, hogy szeretnéd e szinkronizálni. kiválasztod, hogyan szeretnéd és pár persc mulva már szinkronizált is.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Razor_alpha #3340 üzenetére
Igen, de ez csak Swedish Spring-hez jó.
Kiírja a hívó fél nevét, és megjeleníti a képet is (ha van).
Plusz ez már nem kettőzi meg a telefonszámot, ha a google contactban és a facebookon is kinn van a tel.szám. -
barnam_
nagyúr
válasz
Razor_alpha #3335 üzenetére
jaj de imádom ismételni magam...
kereső: aosp contacts -
Freeman01
tag
válasz
Razor_alpha #3195 üzenetére
Broadcom driver van fenn a gyártó honlapjáról....
Megpróbálok akkor egy másik drivert. -
Glatius
őstag
válasz
Razor_alpha #2985 üzenetére
Na ja.... a Svédeknek tényleg van 2.2-je, de a készülékük is G2, vagyis ugyanolyan mit amit Japánban, és Kínában forgalmaznak.
-
Derse
tag
válasz
Razor_alpha #2871 üzenetére
De azzal még ott marad a recovery
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Razor_alpha #2752 üzenetére
Gyáá, köszi mindannyiótoknak
Én úgy emlékeztem, hogy tudtam variálni az ikonokat, de akkor az még a montémon volt?!
Látom, a topik pörgése mit sem változott
A rendszer bizgerálást, csodazippelést egyedül nem nagyon merem elkezdeni, nagyon kezdő módon nyomom az androidozást, meg öreg vagyok már hozzá... Ám ha esetleg van valakinek kedve Dunaújvárosban vagy a környéken egy-két sör mellett telefont buzerálni, arra nyitott vagyok
-
losi73
senior tag
válasz
Razor_alpha #1890 üzenetére
és azt lehet tudni melyik az a kategoria emelyik nem fözhetö mert azt ki hagynám igy is vannak még kételyeim a vételele kapcs
-
losi73
senior tag
válasz
Razor_alpha #1878 üzenetére
üdv értem ez uj t mobilos függetlenitve memo 512 felodva az hogy uj verzio gáz fözés és egyébb célok miatt?
-
csaresz002
senior tag
válasz
Razor_alpha #1855 üzenetére
"A Battery stat tárolja a rendszer adatait a telepről ez a kalibrációs file" ezzel tisztába vagyok. na mindegy. viszem magammal a töltőt és kész
r8nál nem r10 és svédnél van csak ilyen gyors merülés gondom....
-
csaresz002
senior tag
válasz
Razor_alpha #1845 üzenetére
hát mivel ide az van írva,hogy wipe,
5. Kapcsoljuk be. Bootoljunk be Clockwork-be, majd wipe-oljuk a battery stats-t.
6. Reboot. Haggyuk, hogy a teló felkeljen.így wipeltem.
na most frissítettem 3.0.1.4 cw-t.
-
szezso15
addikt
válasz
Szuper,felment 1000 kösz!
-
szezso15
addikt
válasz
Rendben,kösz megpróbálom újra
-
89BDave89
tag
válasz
Razor_alpha #712 üzenetére
Ú az necces... akkor hiába van gen 1-em, még mindig parázok
-
89BDave89
tag
válasz
Razor_alpha #709 üzenetére
Köszi, akkor még megkeresem hogy mit kell kiírnia a MrPigFishnek ha új illetve régi Blade-m van, tudom hogy volt már róla szó úgyhogy nem is kérdezem :$
-
Poonkie
tag
válasz
Razor_alpha #709 üzenetére
Köszönöm, akkor nem váltok
-
Speeedfire
félisten
válasz
Razor_alpha #699 üzenetére
Na igen, de én az egyik olyat kitöröltem, így nincs mire ráhúzni. Alapból ugye ott kis gradiens négyzet van, de nekem az egyik slot üres.
Tényleg! Mappa létrehozása.
-
89BDave89
tag
válasz
Razor_alpha #701 üzenetére
Az igaz (itt olvastam ezt is, vagy legalábbis ilyesmit
) hogy a lementett ROM visszaállításával teljesen gyári lesz a készülék, tehát a rootolásnak se marad nyoma? (azaz olyasmit olvastam, hogy ahhoz nagyon bele kéne túrniuk, hogy megtalálják azokat a nyomokat)
És "ha új Blade-m van akkor már nem annyira ajánlatos a ROMtelepítés", ez is így van?Tényleg próbálok nagyon odafigyelni hogy mit kérdezek, bocsi ha ismételt kérdést teszek fel, nyugodtan cs*sszetek le.
-
Giroppornó
tag
válasz
Razor_alpha #701 üzenetére
Itthon még nem találkoztak 2.g-s telefonokkal, és az 1g.telefonoknál is megjelen a védelem, + a touch screen fagyás.
Kelzsoca én is támogatom az "ALLIN" verziót, főleg ha hülyebiztosra csinálod.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Razor_alpha #695 üzenetére
Annyira nem zavar, csak hát furcsa.
Más: Sikerült a kelzsoca féle rom-ból az alul lévő mappa helyek közül az egyiket kitörölni, ezt vissza lehet valahogy állítani?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Razor_alpha #525 üzenetére
Tudnám mit akar valaki egy ekkora jellel, ha levédte kóddal. Nyilván nem publikus hálózatnak szánta. Viszont ha még ott lent is megvan, akkor ez tényleg nem semmi cucc lehet...
Aktív témák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest