Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem szeretem az ilyen jellegű skineket. Nálam szempont, hogy megőrizze a karakter eredeti karakterisztikáját, ne legyen ízléstelen, ne legyen groteszk. És még adjon is hozzá valamit az eredeti karakterdizájnhoz képest. Na az ilyen ritka, mint a fehér holló.
A legtöbb custom skinnel az a baj, hogy látszik: vagy szakértelem nincs mögötte vagy low effort -> kanyarban sincsenek a hoyoék által gondosan elkészített karakterdizájnokhoz képest -> gagyik.(Persze ez szubjektív, de) sok karakter dizájnja pl eredetileg "tökéletes", nincs mit javítani rajta. Zhu yuan és burnice pl pont ilyen, rajtuk minden mod csak rontani tud.
De qingyi pl fura volt, szerintem nincs összhangban a dizájn a karakterrel és az a mod amit linkeltem sokkal jobban ráillik, menőbb és csinosabb is.
Jane pl deréktól felfele szimpatikus, de a shortja meg a szakadt harisnya valahogy zavar.
Minden más karakter valamiért nem szimpatikus, Lighter mondjuk jó dizájn kapott, elég menő, Miyabi meg cuki, mióta updatelték az arcát.
Yanagi körül pl sosem fogom érteni a rajongást, az a titkárnő kinézet nekem nagyon érdektelen.Az, hogy pont qingyi-re találtam egy ennyire jó modot az mázli volt. Játékmechanikailag a kedvenc karakterem és ezzel kapott egy upgrade-et, így már zhu yuannal vetekszik, ami nagy dolog! Tettem nicole-ra is egy NEPS skint ugyanattól aki a qingyiset csinálta, hogy kiherensebb legyen a zhu yuan csapat kinézete.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest