Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomantiii

    őstag

    Ha valaki használja vagy használni szeretné az EPG-met, akkor egy kis változás - megcsináltam úgy, hogy egyesítve vannak a források, a rytec.sources.xml fájlt innen lehet letölteni és be kell másolni az etc/epgimport mappába enigma 2-es beltérin (ha fent van a ryteces epgimport bővítmény).

    Ekkor a Magyar XMLTV helyett egy Konyakmeggy XMLTV nevű forrás lesz, így a régi forrást nem frissítem tovább.

    Hétvégén illetve ma is tapasztaltam olyat, hogy elsőre nem mindig akarta letölteni a beltéri a műsorokat, az okát nem tudom talán az ingyenes tárhely nem az igazi.

    Viszont megkérnék mindenkit arra, hogy naponta ne futtassa le többször az EPG letöltését, mert felesleges, hisz úgysem változik, legjobb esetben naponta egyszer frissül. Akár még az is okozhatja, hogy leterhelődik időnként a szerver és ezért nem akarja mindig letölteni normálisan az adatokat.

    Mert ahogy elnézem a logokat egyes eszközök 1-2 óra elteltével is töltögetik lefelé az adatokat. Viszont ha továbbra is tapasztalom ezt akkor lehet megszűntetem a nyilvános elérést és/vagy átköltöztetem a privát weboldalamra - esetleg kitiltom a naponta többször töltögető IP címeket, bár ennél az ingyenes tárhelynél nem biztos, hogy lehetséges.

Új hozzászólás Aktív témák