Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
-
tipuka
addikt
egyik barátnőm vett nekem sárkány gyümis monster rehabot a tejéspékárúban, már alig várom ,hogy megihassam, mikor jön haza.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na találtam 13. kerben COD-os Monstert. Ami érdekes, hogy magyar kiadás, simán hűtőből vettem ki és ott volt a kód a nyitófülben.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DJ. Ru$y #50169 üzenetére
Korábban már vettek ismerősök ilyen promós cuccot, abban nem volt kód. Közben utánajártam, elvileg csak azokban kell lennie, amelyeket promós csomagban veszik, de rákérdeztem az eladónál, azt mondta sima tálcás verzióként jött. Mindegy, csak vigyorogtam egyet a dolgon, én ennek csak örülök.
Live-Die-Respawn
-
Jarod1
addikt
Mikor jön ki az új hell?
-
törölt tag
válasz tipuka #50147 üzenetére
Ezt a cukorcsökkentett marhaságot bazdki, hogy nem képes egyik marha se elfelejteni... Nem a Hell tehet róla, az ütődött emberiség az akinek mindig kell egy mumus és azt kiirtani valamiből, hogy újra kapós legyen a termék és ettől "sokkal jobb"... Bármi áron. Nem félek tőle, hogy visszaszokok az energiaitalokra, két éve nem jött ki semmi épeszű, mert egy hülye hypevonatot kell meglovagolni...
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz #47205632 #50175 üzenetére
Ez egy trend,erre megy a világ és az energy drink és soft drink-ek csak lekövetik ezt.
Amúgy szerintem nem baj,ha mindennapokba bekúszik az egészségtudatosság.Ne zabálj annyi cukrot,emeled fel néha a s***ed és menj ki / el futni/bringázni/edzeni ne pedig telefont/gépet nyomkod egész nap.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Off : vettem ma a sparban sajátmárkás zero barackos tea-t,nekem ízlik.
-
törölt tag
unique energy
jekyll es hyde. a cukros nagyon jo, szinte bodzas (de nem tudom milyen gyumolcs ez), kellemes. erre a cukormentes egy borzalom.
a doboz grafikaja egesz erdekes, nem a szokvanyos eital doboz, minosegre viszont papirvekony aluminium, tipikusan nem gyujtoknek valo.
egy benzinkuton talaltam, nagy 'NEW' cimke volt melletuk. naja, alig 2016 ota letezik a net szerint -
ToBeY
nagyúr
Valakit érdekel török 473ml red bull doboz? (üres)
-
Laraxior
titán
válasz DJ. Ru$y #50184 üzenetére
Szerintem ezt valami pálinkás csoportba akarta posztolni...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ECHO2235
aktív tag
btw az új Active-ot már listázza is a Tesco
éjszaka néztem hogy kint a címke, készlethiàny listán rajta 26db-al
mondom is műszakvezetőnek hogy azt még hiába hozza a rendszer, de mondom fasza hogy rá van erőltetve a készletre[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Ma megnézem a kínai kisboltban az új hellt,ott mindig előbb jelennek meg az új energiások.
-
ECHO2235
aktív tag
attól függ, hogy kapjàk.
ahol vettem azért is lett gyorsan mert közvetlenül a képviselő viszi, pénteken megy veszi a rendelést, hétfőn viszi.
amúgy egész jó cucc, citrusos. igazából mivel édesszájú vagyok nekem jobb lenne picit édesebben, de így is elég patent lett. fogok még belőle venni ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest