Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #49951 üzenetére
Ez nagyon sok mindentől függ.kipihentség/érzelmi állapot/fittség/egészségi állapot....
Nekem is volt hogy megittam sima energiást,és nagyon felpörgetett.
De volt amikor olyan kómás voltam (2 óra alvás után utaztam egy napot) ,hogy bármit ittam kávé-energiaital-kávé-energiaital és semmi,de azért szívem vert mint állat,viszont olyan álmos voltam,hogy állva el tudtam volna aludni -
ToBeY
nagyúr
Aldiban 99ft az eneriágs/sportital ami olyan mit a zeroeper. Vettem is jó párat belőle.
-
őstag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Darebo #49968 üzenetére
Ha jól tudom Kalifornia, de jobb fent rámész a keresőre, ha itt bent vagy a topic-ban, beírod a kolléga nevét oda, ahol felhasználó szerint lehet keresni, kidobja az összes hozzászólását, szerintem párszor már írta.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Darebo
csendes tag
Köszi, akkor nem csoda, kb a legjobb helyen él.
-
Darebo
csendes tag
Jó lehet, ha van idő nézelődni is közben.
-
törölt tag
válasz ECHO2235 #49983 üzenetére
igen, a regi nitrous-nak volt a sarga es a narancssarga dobozosa is, azokat nagyon szerettem. es anno meg ezek is csavaros kupakkal jottek. kicsit azert valtozott a zold is, a maxx mar nem annyira 'szaraz' mint az eredeti superdry volt.
oriic: kell kell egyebkent rettento erdekes volt, tv-ben meg kepeken latni a Nagy Falat v eloben csattogni rajta (foleg a nem karbantartott reszeken) azert nagyon vagany.
-
nagysandor79
aktív tag
tegnap végre találtam skybaby-t 200ft-ért két félét vettem. a zöld. számomra ihatatlan keserű.semmi íze.nincs benne bubi. a másikat majd később iszom meg.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nagysandor79 #49989 üzenetére
A kólás a legihatóbb közülük, azt hiszem az a piros, esküszöm finom kóla íze van. A többi nekem nem ízlett.
-
szekra
Topikgazda
Kokuszos redbull tenyleg olyan jo? Mozgatja a fantaziam, lehet meg kene kostolni...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #49992 üzenetére
Finom, de ...., akarom mondani nagyon, drága. Egyszer ihatóba került nálam, de csakis az ára miatt, ha Hell áron lenne, én vettem volna belőle egy fél kartont. Ebből nem lesz leértékelt készlet az tuti.
-
ToBeY
nagyúr
Ez aldis zero málnás még mindig rohadt jó kicsit bánom hogy nem vettem többet.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Redditen találtam, ismét egy kis izé
&rew láttál-e már ilyet?[link] 473 ml- 946 ml
Gondolom a jobbost ilyen öngyilkos csomagokba szoktákl rakni.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #49999 üzenetére
Nem gondolnám,szerintem az amcsik megadják a lehetőséget,hogy ha hülye vagy akkor halj is meg.
Cukorról nem találtam infót,de gondolom az is dupla...CAFFEINE CONTENT
120 mg/12 oz. can
160 mg/16 oz. can
240 mg/24 oz. “Mega” can
320 mg/32 oz. BFCés itt is challange amiben 10éves forma srácok versenyeznek,hogy ki tudja előbb lenyomni a BFC-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest