Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
-
tipuka
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Egész jó ez a summer x-act,lehet valamit alakítottak rajta tavaly óta.
-
senior tag
Nem tudom èrdekel e valakit de ma már volt az egyik dohányboltban barackos rehab. Lehet hogy lejárt a spar only időszak.
Youth hides the key to salvation
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a miskolc környékiekhez esetleg, hogy a miskolc plázában a lengyel kisbolt bezárt?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Ventur@
senior tag
válasz albert8 #49467 üzenetére
Sajnos teljesen megszűnt . Egy helyen szokott még R* lenni - én a lengyel shop-ba is csak amiatt jártam - a főutcán az egyik kapualjban van az a gördeszkás bolt. A Bohém Marha Bisztro mellett kell azt hiszem balra bemenni. De ritkán van a srácnak R*-ja, főleg inkább sima van. Ízesített ritkán. Viszont van egy másik lengyel bolt a Gőz utca 2 szám alatt (Dorottya utca, kisvasút végállomás környéke), de ott még nem voltam. Nekem nagyon kiesik, de lehet majd egyszer elnézek oda. Már ha az is meg van egyáltalán .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
ToBeY
nagyúr
Penny kávéja 139huf (52mg/100ml koffein 250ml) hátha valakii egy jó kis koffein bombával indítaná a napot. (mint én )
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Megtaláltam az 550ml-es szörnyeket. Szénsavmentesek. Maradjunk annyiban, hogy kipróbáltam, de nem hiszem, hogy kellenek többször
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Energiaitalra miért írjak rá hogy energiaital? Energiát nem ad, max felpörget, élénkít, ébrentart. Bcaa ital ezzel ellentétben valóban energiát ad. 🙂 aminosav tartalma miatt.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
koshmar
addikt
Ez a sárgadinnyés egzakt pont olyan jó, mint vártam, a nyár íze.
Sőt, inkább az év íze, mert ilyen jó eital csak egy létezett, de az a széria már régen nincs.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ. Ru$y
félisten
Hivatalosan is bejelentette a Watt a Zero Fehéreper - Guavát.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #49487 üzenetére
Sok helyről olvastam (fitness,gym és egészséges táplálkozással) foglalkozó emberkéktől,hogy az aszpartam nem olyan gáz.Simán beilleszthető,használható a mindennapokban.Szóval most nem tudom mit gondoljak,lehet csak a saját sz@rjukat akarják ezzel a szöveggel eladni pl "updte Norbi"
Úgyhogy egyszer-egyszer bele fog férni talán
-
ToBeY
nagyúr
Írtam a watt-nak,hogy akkor a mangós watt-ban van koffein (és ha van miért nem írják rá ) vagy átb@szás,és csak egy túlárazott üdítő?!Majd kíváncsi leszek,mi lesz a marketingesek válasza rá.
-
james001
veterán
Végre jártam Tesco közelben és vettem egy Ultra Citron-t,és az USA verzióhoz képest ez egész finom. USA verzió nem igazán ízlett még anno mikor kóstoltam. Jól lehűtve nagy melegben baromi jó szomjoltó
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Laraxior
titán
Hol lehet kapni a Mixxd Monstert? Van már mindenhol? Nővérem megy haza pár napra, hozatnék egy tálcával belőle, mert nekünk az nem jutott idén.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #49496 üzenetére
Mind1,megpróbáltam hátha...Mert nagyon érdekel a miértje.Ez így simán vásárlók félrevezetése! (minden oldalról) Valaki megveszi mert azt gondolja energy drink,valaki pedig este bedob egyet,mert azt hiszi koffeinmentes cucc (pedig lehet nem is )
Arról már nem is beszélve,hogy normál áron kb 150-170 huf körül mozog a watt,akkor inkább veszek egy hell strong-ot amit tuti b@szó. vagy egy zero epert
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Elképzelhető, hogy az üveges bombának másabb az íze, finomabb, mint a dobozosé?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...