Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[spoiler]Ezt nem tudom miből sikerült levonnod, mert senki nem mondta, hogy a Neta módosításra kerül vagy törlésre. Tök mindegy ki kerülne fel. Szép bevétel az államnak, az emberek nem pampognak érte, innentől kezdve egyik társaság se lesz saját pénze ellensége. Az adókhoz mérten így is elég szép mennyiségű új italt kaptunk, nem az adó befolyásolta a gyártókat eddig se, legfeljebb minimálisan.
A mostani cukormentes mánia szarokat meg nyugodtan tartsa is meg mindegyik gyártó...[/spoiler] -
SlayR
senior tag
válasz #47205632 #48604 üzenetére
Ezt nem leszűrtem...tudom... elég sok helyről hallottam,hogy elég sok gyártó nem volt hajlandó az egyéni elképzelések szerint rontani az adott italjai minőségét ezért inkább nem is hozták ide...nem az adó volt a bajuk, hanem, hogy mit is hordoz magában...nem egy nem cukormentes cucc volt, amit már az elején elkaszáltak hivatalos hazai forgalmazást, és sok mást is....
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz callmeakos #48608 üzenetére
Hálistennek az nálunk megszaporodott, Citromos, barackos meg a zöld teás is megvan még.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Ettől még a helyzet változatlan marad, egyik csoport se olyan hülye, hogy a "jól beépített" adót megszüntesse vagy módosítsa, így teljesen mindegy ki kerülne fel, nem nyúlnának hozzá ebben kár is reménykedni. Pláne azért, mert a Neta szép csendben elvan, nincs szem előtt, nem zavar senkit, a pár fanatikuson kívül. Esélytelen, hogy ehhez bárki is hozzányúljon.
-
DJ. Ru$y
félisten
Lara!
Németeknél is megjelentek a Hydro-k úgy látom.
Direkt link, FB link.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
nagysandor79
aktív tag
szlovákba vannak nálunk nem kapható edrinkek?
ugyanis a melóból szoktunk oda szállítani és gondoltam meg kérem a sofőrt , hogy hozzon nekem egy pár dobozzal. -
ToBeY
nagyúr
válasz nagysandor79 #48614 üzenetére
Aha pl Khaos
-
CoDWaW07
őstag
Azt kivonják Szlovákiában ha igaz amit itt irtak korábban
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
rsanyi20
tag
Szerintem is multis Cappy + Monster. 60% Cappy 40% Monster arányban simán lehet hozni az ízét, ezért se pörgök már azon annyira hogy legyen Khaos, bár azért nem lenne rossz ha lenne mert akkor nem kellene szenvedni vele.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
BigShockFana
újonc
Mango, és egyéb "tropical fruit" szerintem narancs, meg passion fruit lehet benne. Nagyon finom, imádom, de beszüntették Európában A Szaúd Arábiai valami szörnyen édes. Az Amcsi a legjobb közülük Eddig csak a 30 és 24% "gyümölcs" tartalmúakat kóstoltam, a régebbiek 50 és 70%-osak
-Koala
-
szekra
Topikgazda
válasz BigShockFana #48621 üzenetére
Az nem a Ripper?
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #48623 üzenetére
75P a monster hydro asda-ban, picit irigyellek most.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #48626 üzenetére
A megivás részét szívesen átvállalom,egy egészségügyi séta az asda-ig meg jót fog tenni neked,
-
SlayR
senior tag
válasz #47205632 #48610 üzenetére
Te rosszul értelmezted a lényeget...maga a "hamburger adó" része eleve egy marhaság, és senki nem folytatná, mert ez is csak a kormányközeli haveri terjesztők/forgalmazók miatt van meg az "egészséges életvitelre" fogott háttérbe szorítások... a más adó meg nem érdekli a gyártókat az érdekelte őket, hogy szabálytalan háttérbe szorítása az alap összetevőknek, amit más ország semmiképp sem befolyásolna, meg más gyártóknak engedik azt amit a frissen pályázók a forgalmazásnál nem kapnak meg különböző mondvacsinált okokra hivatkozva..de ahogy írták nem ide való téma simán csak egy alap kis részlet ami viszont mégis nagyon fontos....
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Azért a nagyobb gyártóknak presztízs,hogy miniél több országban jelen legyenek bármi áron.
Pl a Red Bull török országban csak a fele "cuccot"(koffein taurin) tölti a dobozba,de megéri neki biztosan a jelenlét.És gondolom a Monster is hasonlóan gondolkodik.(igen van Törökbe Khaos) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #48626 üzenetére
Mielőtt jössz haza azért elmehetnél és hozhatnál nekem egyet.
Live-Die-Respawn
-
koshmar
addikt
Nem tudok felétek hogy vannak az árak, itt van egy bolt, ahol a Burn már 300, a Monster 430!!!
Ugyanakkor a kedvenc helyemen évek óta változatlanul 200 a Burn, és 250 a szörny.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
james001
veterán
Lassan már vagy 3 hete (vagy több) nem ittam semmi energiaitalt... Meg kb. semmi cukros üdítőt se Néha lecsúszik egy kis Cola Zéró,de egyébként víz vízzel. Muszáj volt leállnom velük mert nagyon szétcseszték már a gyomromat,és fura amióta nem iszom őket teljesen renben van a hasam. Nem mondom hogy nem hiányzik néha egy jó Monszta de jól elvagyok nélkülük. Egyszer tuti elcsábulok és veszek majd egyet,de akkor már szerintem a tejboltból fogok szerezni
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
szekra
Topikgazda
-
callmeakos
veterán
Most nézem hogy angol honban lehet kapni az Ultra Violetet!
Vadászat indul[ Szerkesztve ]
All→M8
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #48641 üzenetére
Persze,fájdítsd a szívünket! Még egy ilyen és minden topic lakónak hoznod kell egyet
-
rsanyi20
tag
Én meg leszaladtam a kisbótba’ és vettem egy jó kis Hell-et
A magyar Monster Ultra Violet[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ECHO2235
aktív tag
+ ugye a Punch Pipeline Punch
-
Laraxior
titán
Remélem hozzánk is bejön, kíváncsi vagyok rá.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CoDWaW07
őstag
Ez igaz, de legalább beszerezhető itthon
Voltak idők, amikor teljesen szürreális volt hogy Magyarországon kapj egy amerikai vagy angol energy drinket.
Ehhez képest el vagyunk kényeztetve, hogy annyi dolgunk van összesen, hogy bemegyünk a Tej pékáruba, British Store-ba, vagy a Gourmet-beEmlékszem amikor 5-6 éve vwpolopg kolléga irányításával rendelgettünk a frissen nyílt amerikai importboltból ami ugye Németországban volt
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest