Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Szerb.
mayday00
Nagyon nem vagyunk lemaradva, más a kínálat, de kb. ennyi. A Guarana simája pl. szerintem ihatatlanul rossz, az ízesítettekből nem ittam még azt hiszem. A Boosterek eddig finomak voltak abból a gyömbéres mézesre vagyok kíváncsi.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Ne is mondd. Megláttam, azonnal kosár. Mondjuk itthon olvastam el, hogy a Guarana gyártja ezt is, ha jól értettem, szóval ízre már nem várok sokat, de mire oda jutok, hogy ezeket megkóstolom... Még a román piák közül sem kóstoltam egyet sem (kivéve a Rossit, mert azt megittuk egyik délután, olyan mocsok meleg volt, de minő meglepő ugyanolyan volt, mint a magyar).
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Melack
veterán
X-Fire palackja kell valakinek?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
ToBeY
nagyúr
129ft lesz a watt a pennybe,úgy tűnik búcsút kell intenünk a 99ft watt-tól.
-
tipuka
addikt
srácok a kávés,hydro és maxx monsterekből melyiket lenne érdemes venni tejpékárúból? mutantot azt olvastam fórumban keresőbe, h hagyjam...
egyedül a mean bean meg loca moccát ittam a kávésokból, többiből egyiket se, ebből a kettőből se tudom melyik tetszett nagyon, de valamelyik tuti igen, a másig meg 1x elmegy , de több éve ittam már, nem vágom.
köszi előre is ![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tipuka #49817 üzenetére
hat... van megegy
oriic:
en is csak rakerestem es volt mar rola szo regebben.esetleg kekszinu mentolos e-italt valaki?
szerk:
dehujevagyok, mindig en morgolodok amikor valaki csak kepet tesz be h nem lehet igy keresni, erre nem irtam bele a #49815-be: sarkanygyumolcsos monster rehab dragon tea[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #49819 üzenetére
hat ezt speciel az augustine drive es a bowers ave sarkan levo benzinkuton vettem
bocsanat. kalifornia.
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #49822 üzenetére
nagyon valtozo, $2.75 es $4 kozott valahol. van h akcioban ket doboz kerul $4-ba.
szerk:
tipuka: akko' sehogy[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz #25954560 #49815 üzenetére
Szép csomagolása van. Jó íze van?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ECHO2235
aktív tag
-
Ventur@
senior tag
Sikerült szereznem magyar dobozos R* Xdurance-t (kéket) és nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ez egy az egyben olyan, mint a lengyel importos. Illat, íz, látvány mind mind 10 pontos. Egyúttal nálam letaszította a trónról a banános-kiwis Watt-ot . Ja és csak 180 gomb volt, meg is lepődtem rendesen .
Természetesen ezt is dohányboltban vettem, mert ha újdonságot akarok kóstolni, akkor ott hamarabb találok, mint bármelyik nagy multinál.
Ui: rég ittam ennyire kellemes, selymes buborékkal megáldott energiaitalt . Ja és még egy: 32 ml koffein és 35 g cukor, ha érdekel valakit .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
CoDWaW07
őstag
válasz Ventur@ #49828 üzenetére
Hol volt az a bolt?
Örülök neki hogy van official is, és hogy nem kúrták el a magyar változatot
Számomra a kedvenc energiaital, talán kárpótol a kék Bomba és a kék Burn beszüntetéséért.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Ventur@
senior tag
válasz CoDWaW07 #49829 üzenetére
Miskolc, Thököly utcai villamosmegállónál lévő dohánybolt. Bár gondolom nem esik utadba .
Igen, a kék Burn én is sajnálom, mert azt nagyon nagyon nagyon szerettem. Ezek közül az új Burn-ök közül, csak a mangós jön be.
(#49830) kaskader: Na nekem meg pont ez a lágy bubi jön be . Most ittam egy dobozos coca-t és hát az Xdurance után "fájdalom" meginni a kemény bubik miatt .
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha ilyeneket valaki vesz külföldön és nem játszik a Destiny 2-vel, akkor ha megkérhetem elküldi nekem a kódokat? Thx.
Live-Die-Respawn
-
Ventur@
senior tag
válasz szekra #49838 üzenetére
Nincs. Ez teljesen magyar. Magyar szöveg a dobozon, magyar a töltés is, így nem is lesz benne taurin. 180 ft-ért vettem, szóval nem is vártam hogy lesz benne .
De tényleg brutál jó. Még egyszer mondom, hogy egy az egyben, mint a lengyel importos taurinos Xdurance. Ízre, színre, illatra, bubira....szóval mindenre. 180-ért best buy, de ha máshol 200-ért adják, még annyiért is ajándék .
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz Ventur@ #49840 üzenetére
Szerintem 180 forint környékéért a legjobb energiaital.
Kíváncsi leszek, hogy a hazai energiaitalok mit fognak lépni egy esetleges Rockstar térnyeréssel, Hallből is elkezdik pl majd gyártani az áfonyás és egyéb energiaitalokat?!●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
törölt tag
válasz Laraxior #49824 üzenetére
olyan 'kinai' ize van.
kicsit jellegeben tavolrol a jazminos teakhoz hasonlit nekem. a leirasa szerint rengeteg minden van benne (fozott tea szurt vizzel, szolole, almale, ginzeng aroma, kokuszviz, voros sarkanygyumolcs, acai, goji berry, mangosztan meg egy csomo minden mas). szoval nem a sarkanygyumolcs van benne legtobb, az tuti nem volt kellemetlen jol lehutve, de nalam nem lesz mindennapos.ToBeY:
kuldenek/vinnek en, de azert kicsit cakkos. foleg a 'mindenkinek' reszszekra:
ejgen, nem nyaralni voltam ha mar hazazavar a ceg, jol meggondoljak mivel toltom az idomet. -
koshmar
addikt
válasz UbeRsKillz #49847 üzenetére
Remélem, 500 ml-es is lesz.. mert ez az XDurance tényleg nagyon jó.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ. Ru$y
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Mikor várható hogy elterjednek a R*ok nagyobb boltokban is?Mert nálunk van egy kis bolt ahol van,de szerintem nem az mert ilyen 250-270ft áron mennek 250ml rockstarok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest