Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz takacsbotond #50246 üzenetére
Én évek óta nem láttam már, én is szerettem a szőlőst, asszem koffeinmentes is volt, szerettem inni lefekvés előtt
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Ventur@
senior tag
ToBeY: a szőllős az olyan, mint Győr-Moson-Sopron megyében a hüttő ? Amúgy meg még mindig szőlős .
Bocs nem hagyhattam ki .
Érdekes módon elég hamar Miskolcra is került az új Hell-ből. Nem mondom azt, hogy világmegváltó lett, de nem is olyan vészes. Kicsit ízre olyan, mint a csóró spáros citrom üdítő, viszont ami tetszik a buborék benne. Nem az az agyzsibbantó. ami van a legtöbb Hell-ben, hanem ez selymes és pont jó a mennyiség.
Amúgy igazak a pletykák, hogy jön a Hell Ice Cool edition körtés és a szilvás is. Több dohányboltos ismerős is megerősítette. Szilvásra kíváncsi leszek, körtés annyira nem érdekel. Arra ott a Watt .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
ToBeY
nagyúr
Tesco spark (trópusi) energy drink mennyire iható?Kaptam valakitől és egy picit tartok tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
tényleg vége a monster assaultnak? :\ környékemen amelyik boltba kapható volt már nincs... tescoba se láttam...
-
koshmar
addikt
Én sajnos nem néztem meg, hogy csak 5 gr per deci cukor van benne, nyáron vettem 4-et, de kegyetlen rossz, még 130-ért is.
Kettőt lenyomtam valahogy, a másik kettőt a családnak adtam
Valami tropical meg alma volt, de mindkettő éppen iható volt.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Drenadar #50265 üzenetére
Mondod ezt te, meg én meg pár arc innen a topicból. Az eladások valószínűleg nem ezt támasztják alá, hisz biztosan nem vezettek volna ki egy piacvezető ízt...
Nem vették elegen a többi ízhez képest. Ennyi.Tavasszal valószínűleg megint jön új íz, szóval készítik elő a terepet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
válasz #25954560 #50273 üzenetére
Nem ismerem az ottani felhozatalt így nem tudok mit mondani,de csak van ott is valami áruházláncnak saját márkás csodája.Valami 1$ (vagy alatti) fosh.
Ha kegyetlen lennék ezt mondanám,de nem vagyok genyo (meg szerintem ezt nem is lehet már kapni)
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
mennyire változhat meg az íze a közel szavidős e-drinknek a frisshez képest? /friss már nincs a boltok polcain-/
régi ice cool mangós-t még mindig tudok venni. holnap meg kérdezem mennyi van még nekik. meg jelzem hogy közel van a lejárat. -
james001
veterán
Hát nekem meg pont a Ripper a favorit
Oh well,ha a Mango Loco jönne helyette tényleg,azzal is kiegyeznék.
Meg én még mindig azt mondom kéne egy Java vagy egy Muscle esetleg idehaza is,szerintem tuti lenne nagy vevőköre simán. De mivel ezekből egyik sincs a szomszédokba tudomásom szerint,szinte esélytelen[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
ToBeY
nagyúr
Uhh, karácsonyra jön fahéjas cola.Bár a kólát utálom,de fahéjas dolokat szeretem.Ez pedig elég extrán hangzik,hogy megkóstoljam.
-
ToBeY
nagyúr
válasz james001 #50278 üzenetére
Java nem tudom mennyire menne idehaza,mivel két tábor között van.A fiatalabb korosztály inkább energiaitalt isznak (és a kávét utáljak) - tehát nem vennék.
Az idősebbek inkább kávésok és idegenkednek az energiaitaltól - tehát nem vennék meg.
Így lenne egy szűk réteg kb 25-40év között, akik megvennék.
Régen én is szerettem volna egy kávés energiaitalt,de igazából teljesen jól elvagyok penny,lidl kávéjával (mindből van 3,így lehet választani mennyire erős kávés ízt szeretnél)[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
5 Rockstar vasarlasa utan be lehetett huzni egy ilyen szütyőt.
Mar 3 a kosarban volt, mert amugy is le volt ertekelve.
Majd jo lesz valamire."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
-
koshmar
addikt
Amúgy láttam múlt hét szerdán egy Hell matricás Mini Coopert, és belegondoltam, hogy vajon direkt a Hell matricázza fel őket és járnak össze-vissza az országban, vagy mondjuk én is felkereshetném őket ezzel, rárakják a kocsimra amit kell, és akkor a havi megfelelő összegért közlekedek?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem nem olyan szörnyű ez a tesco spark tropical legalább savanykás és nem b@szott édes...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #50288 üzenetére
Ahogy nagysandor írja, üzletkötők járnak vele.
Én rendszeresen látok dobozos HELL-es kis áruszállítókat. Múltkor éppen az itteni Tescoban lévő HELL automatát töltötte fel egy srác BHS alatt futnak ezek az autók, próbáltam tőle szerezni Active-ot, de sajnos nem volt nála, mert nem töltenek automatába (még).
Nincs ilyen szintű üzleti modellje a HELL-nek és szerintem nincs is rá szükségük.
Más:
Tegnap sikerült venni Tom Marketben Active-ot. 219 Ft volt, szóval itt is drágábban tolják az újdonságokat, borzasztó... Az Active viszont nagyon ízlik, tuttit alig lehet kiérezni belőle, elnyomja a "citrus", nekem egy kicsit a régi régi áfonya, lime Ice Cool-ra emlékeztet. Ha lesz valahol akcióban, akkor egy karton befigyel majd szerintem, a kevesebb cukor pedig áldás, egyáltalán nem érződik az édesítőszer az ízén. Nagyobb helyen sehol... Metroban akciós lett volna karton szám, de sajnos ott még nem volt egy darab sem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
99fft vettem szavidős watt frozen cherry-t,vélhetőleg már soha nem fogják őket 99ft szórni...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #50297 üzenetére
Barátnőm 2013-ban lejárt italt kóstolt meg hétvégén. (Felszámolta a saját gyűjteményét és volt benne 1-2 teli doboz.) Semmi baja nem lett tőle, a hasa nem fájdult meg, illatra ugyanolyan volt, mint "újkorában", és elvileg ízre is.
Egy ilyen volt az áldozat:
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
válasz DJ. Ru$y #50298 üzenetére
Én is mennyi ilyet megittam... gondolhatod mennyi tartósítószer meg hasonlók vannak benne, ha évek múltán is fogyasztható... és ízre sem rosszabbak.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest