Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
Most a Metroban van ilyen napijegynek nevezett cuccos, amivel "egyszerű" halandó is be tud menni, csak egy személyi kell és regisztrálnak és bemehetsz, mivel nyílt napok vannak.
Annyi, hogy értelemszerűen az árak nem olyan kedvezőek, mint kártyával, szóval az ÁFÁ-s számot kell nézni, de van amiben még úgy is olcsóbb.●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
nagysandor79
aktív tag
szerintetek várható valami helles "ajándék csomag" karácsonyra? vagy ha lenne erről már tudnánk
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nagysandor79 #50707 üzenetére
Tavaly sem volt... 2 éve a Shelles powerbankos november végén indult, szóval itt lenne az ideje, ha lenne, de én még nem hallottam róla.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Joker88 #50709 üzenetére
Idd meg őket, ha rám hallgatsz, vagy borítsd ki. 9 db-ot őrizgettem telin, hármasával voltak egymásra rakva, mindig szobahőmérsékleten voltak, télen fűtve, nyáron klímázva, most nyáron pakolásnál vettük észre, hogy az egyikben egyen van egy tűhegynyi lyuk (szabad szemmel nem is látható) és kifolyt belőle a pia. Belülről megsérült valahogy és ennyi. Az összes papírdoboz ment a kukába, mert felszívták ami kifolyt, most már csak a bögrék vannak meg.
Amúgy ez a legrégebbi, 2 éve Shellen olyat lehetett kapni, amiben Powerbank volt.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
Topikgazda
Tavaly találtam még tavaly előtttit, lehet idén is előkerül pár helyen..
-
CoDWaW07
őstag
Marzocchi96: Üdv köztünk, szép gyűjtemény!
Új visszatérő, amit örömmel fogadtam:
Alma-Szilva-Fahéjas Adrenalin
Tegnap találtam, 2019-es lejárattal, és a honlapon is kint van
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
szekra
Topikgazda
válasz Marzocchi96 #50713 üzenetére
Üdv itt, szép gyűjtemény
-
CoDWaW07
őstag
válasz DJ. Ru$y #50715 üzenetére
Mikor volt utoljára ilyen? Én 2014 telére emlékszem hogy volt ez, azóta volt vajon ilyen?
2019.11.03 a lejárati idő, és M0K271BC van a doboz oldalára írva.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
senior tag
Hello!
Tud esetleg valaki olyan forrast ahonnan a Tej Pekaru arnal olcsobban be lehet szerezni White Dragon Tea monstert? Amazont es ebayt nezegettem de inkabb dragabbra vagy jobb esetben arra az arra jon ki ami a boltban is van.Youth hides the key to salvation
-
DJ. Ru$y
félisten
-
CoDWaW07
őstag
válasz DJ. Ru$y #50720 üzenetére
Most nézem, igen, a kód mellett ez a kis logo van rajta
Nekem üde meglepetés, nagyon bejött anno, ezért is voltam csalódott a szilvás Hell kóstolása után, mert az nyomába sem ér.
Már csak a kék Bombát kellene visszahozni, és teljes lenne az öröm(amire nem sok esély van, nem is értem miért szüntették meg)
Lehet még valahol kapni? gondolom esélytelen●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
ECHO2235
aktív tag
B&B Product által van / lesz több helyen japán Coca Cola Clear, nem olcsón. 800-1300 között boltja válogatja alapon. lehet figyelni a különlegességekre vágyóknak.
-
koshmar
addikt
Redditről úgy informálódtam, hogy a szerbeknél még van Assault, vagy ott eleve nem is tervezik kivonni.
Asszem ez drága lesz
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #50727 üzenetére
Erről elég lett volna megkérdezned engem. 1 hete voltam, és valóban volt. Tesco szintű üzletben voltunk, RODA nevet viseli és volt Assault igen. Az árát nem néztem őszinte leszek, de volt.
-
SlayR
senior tag
Ahogy olvastam nem fahéjas lett, hanem a Ginger....
-
tipuka
addikt
válasz UbeRsKillz #50732 üzenetére
fenébe.
nem értem miért pont fahéj. karácsony miatt? szilvás v gyömbéres kólának nagyon örülnék. így nem fogok elhízni rendesen.... -
törölt tag
Hali.
Már a standard Fanta narancsban is csökkentett cukortartalom van? Mióta? A következő a standard Coca Cola lesz?
Nem vettem Coca terméket már vagy egy éve, de inkább több, pont a cukorutálatuk miatt amit akkoriban elkezdtek és azóta is tart. Tegnap viszont gondoltam veszek egy sima narancsot, abba biztos nem nyúltak bele. Nem a fenéket.
Pepsi/Mirinda is követi a trendet?[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Lidl-ben már kapható a téli szilvás energiás?
-
Melack
veterán
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Jarod1
addikt
Üdv: Pesten van olyan bolt ahol nagy az edrink választék? és vannak különlegességek
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest