Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #50950 üzenetére
Ha szeretsz utazgatni,akkor a Németeknél és az Angoloknál,Szlovákoknál (bár itt azért olyan különlegesek nincsenek) vannak különleges dolgok.
De közel sem olyan extrások mint a tej pékárúban vannak.(az azt hiszem usa import,ezért annyi amennyi)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezen kívül más? What?? Amúgy Aréna plázában van egy angol bolt valahol az emeleten, ott is van egy két ritkább edrink.
Live-Die-Respawn
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként meg ha különleges dolgokat akarsz azt meg kell fizetni,ez így van az élet minden területén
-
Mr.Csizmás
titán
jaa
nem nekem, ismerős kóstolgatni akar, aztán szerzek be neki, és elviszem ha megyek hozzá vendégségbe. (persze nem ingyen, kifizeti mindet)
@ToBeY
sejtem (vagyis megértem hogy 2k, 1 kiló beef jerky is 55€), de a kérdésem inkább a lelőhelyekre vonatkozna, nem az árra
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bkv Videos #50954 üzenetére
Tesco express,talán azért drágább mert nem nagy tesco,vagy mert csak...
Mind1,nálunk nem szoktam venni energiást.@Mr.Csizmás ja értem,tej pékárú és british store a legjobb különlegességek szempontjából,csak van ára is sajna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
drukkoljatok, pentek ota nem iszom
-
james001
veterán
Tejboltba jött az új Monszta Pacific Punch. Francba hogy mostanában időm sincs Pestre kijárni
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
koszi mindenkinek
tul sokat toltam mar az utobbi idoben. uj melohely, nagy porges (bizonyitani h nem jartak rosszul velem), stb.
es igen: gyenge vagyok de jelentosen le kene csokkenteni a bevitt e-ital mennyiseget, mert igazibol anelkul is jol kene mukodjek. meg a sok cukor meg a sok penz (bruhahaha)ma reggel is szomoruan acsorogtam tankolaskor a ket nagy huto elott: egy r* es egy monsta volt az uzlet bejaratanak ket oldalan. szoval a korulmenyek nem kifejezetten a leszokast segitik majdcsak talalok valami kibuvot
-
ToBeY
nagyúr
válasz #25954560 #50963 üzenetére
Szerintem ha egy normális szintre ráállsz,pl napi egy kicsi(250ml) energiás,akkor az még beleférhet.Ez lehet zero is ha gáz a sok cukor.
Én is leálltam anno vagy 4hónapra,aztán rájöttem hogy talán napi egy még ok,főleg ha néha kv-t tolok energiást helyett.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
tipuka
addikt
én szinte az összes pörgetőt (edzés előttit) kipróbáltam, ami van, mint hű koffeinfüggő, meg terembe járó emberke (azóta már nem járok, de majd újra megyek)
van ennek egy durvább verziója a black blood, ott "szúrtam " tán a béta-alanintól, és megnyílt kb előttem a mátrix, nagyon jó cucc, edzettem tőle, mint a gép, csak gyorsan hozzászoksz 1 max 2 hét alatt és szünetet kell tartani vele. edzésre nagyon jó vagy bármilyen fizikai/izommunkára, de másra nálam nem vált be.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki tud szőllős energiaitalt itthon, ami nem a hell?!
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Kék Rise, más kérdés, hogy kinek mi ízlik, nekem a Rise Szőlő pl. pont nem. Tesco Spark, szintén nem. Monster Hamilton, ez elmegy egynek, de annyi.
Fejből ennyi ment, van összefoglaló, ízekkel, ctrl + F-fel nézd át, hátha van több is.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #50987 üzenetére
Rise-t sehol sem láttam már egy ideje.Tesco spark inkább hagyjuk...
Hamis monster ok lenne,de túl nagy nekem a fél liter.
Akkor marad a hell egyelőre.Kijöhetne pl lidl egy szőllős hell copy-val.
Freddycom :Túl nagy,csak ritkán iszom monsta't akkor is csak Assaultot vagy Rehabot.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz szekra #50990 üzenetére
Az van nálunk a kis boltban,de elég messze van szerintem a hell/hamis szőllős ízvilágtól sajna.Persze,egynek ettől még jó,csak nem olyan.
tipuka: Én is sokat iszom (kb 4L),de egyszeri fogyasztásra nekem sok 0.5L. Meg persze nem szeretnék dupla annyi cukrot és egyébb más anyagot bevinni.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Vidéki Tescóban látott már valaki Rockstarokat?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest