-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz banda1981 #24895 üzenetére
Elvileg a account.xiaomi.com -on.
Tegnap mindennel megpróbáltunk belépni, olyan e-mail címmel amivel mi telepítjük kiadás előtt a telefonokat, lehet azzal engedett tovább, ott aztán mindent bekértek, majd sms-ben válaszoltak, hogy elutasították. Gondolom amiatt, hogy nem ugyanúgy adtuk meg a telefonszámot, ahogy az rögzítve volt a rendszerben.no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
válasz banda1981 #24892 üzenetére
Siker!
Nagyon szépen köszönöm!
Ami miatt elutasították a korábbi reset kérelmet, hogy a kolléga úgy regisztrált, hogy +36 06...
Onnan esett le, hogy a telefonon láttam, hogy a +36 után 0... van, és nem a körzetszám következik... mi a szösz... hát a 06 is kellett a körzetszám elé...
Köszönöm a gyors segítséget!no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
válasz banda1981 #24889 üzenetére
Na pontosan ez a baj, hogy resetelve lett a telefon (újratelepítés miatt), és ugye el sem indul, tehát nem az a baj, hogy eltávolítani nem tudjuk a fiókot, el sem indul a telefon.
Tudtommal a bootloader nincs nyitva, de valamit mókoltak a telefonnal azt tudom, de ha minden igaz gyári romot húztak csak újra rajta...no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Note 5-ös készülék, kolléga használta, aki ki el lett bocsájtva, viszont a telefonját úgy adta le, hogy (saját) MI Acc-al zárolta, és persze se a jelszót, se a regisztrál e-mail címet nem tudjuk (a jelszót ő is elfelejtette).
A javasolt oldalon kértük a jelszó resetet, amit elutasítottak. A sim kártyát áttettük egy másik telefonba, hogy legalább a beérkező üzeneteket megkapjuk. Most nem tudom, hogy maradjon a zárolt telefonba a sim kártya, mert ott is megkapnánk és látnánk, vagy ilyenkor mi a járható út?
Ha nem megy, akkor van rá módszer, hogy teljesen gyári beállításokra visszaállítsam a telefont? Hard reset nem segít. Esetleg egy legújabb gyári rom felrakása segítene ezen a problémán?no brain, no problem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest