-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
-
addikt
válasz negyven2 #48144 üzenetére
Nyomtam igen. Azt amúgy is szoktam, mert amikor achit nézek az oldalon, akkor mindig kell. Nem frissít rendesen. Illetve van hogy utána sem.
Szerk.:
Most kiléptem-beléptem, aztán újra frissítettem és jó lett. Amire nem ír időt, arra az Xbox app -ban sincs.
Jó ötlet volt. Köszi.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
válasz negyven2 #48141 üzenetére
Sok játékra egyáltalán nem is olvas be semmilyen időt, pedig az Xbox app mutatja. Pl. CP, Werewolf, WD Legion, Division 2, Dirt5...stb.
Mindegy, majd jó lesz. Legalább történik valami. Már így is lefagyott az arcom, amikor megláttam mennyit játszottam néhány játékkal. Pedig egyáltalán nincsenek akkora intervallumok, mint feljebb másoknak.
-
addikt
válasz negyven2 #48139 üzenetére
Van aminél igen, de van aminél nem. Nekem egyébként nem adja hozzá a másik account idejét. De valóban van olyan is, aminél 0 time played van valószínű a fenti ok miatt.
Illetve van olyan játék, ami nincs a listában és mindkettőnknek van hozzá különböző time played az Xbox app -ban.
-
batai15
félisten
válasz negyven2 #47251 üzenetére
Sima usb nem lehet,mert usb C a gamepad csatlakozó. És igen ami kábel volt hozzá gyárilag az van bele dugva.
Ez nem olyan hogy valakinek elő jön van akinek meg nem ,mert mint írtam ismerősi körbe minden Xbox kontroller ki kapcsol.
És igen usb hosszabbítón van , de mikor nem hosszabbítóval használtam akkor is. És igen gyári kábellel , ha azzal kapcsol akkor mással is fog.
Tényleg engedjük el mert nem user error , meg nem egyedi hiba ,nem is hiba ha 10 perc után kapcsol ki , inkább kontrollerben van valami .[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #41604 üzenetére
de azért ez itt jóval kifinomultabb, nem tudom,hogy valaki találkozott-e one játékkal ami minimum nem ugyanúgy fut seriesen
ez a bc program abból a szempontból lehet óriási elōny,hogy a következō gépnél (mid-gen refresh) nem lesz kötelezō a jelenlegi architektúrákra támaszkodni hanem kap úgy "új layert" és teljesen friss hardware mehet a dobozba (nem úgy,mint az elōzōknél a jaguar)Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #41595 üzenetére
nem errōl van szó nem minden bc-s játék mūködik megfelelōen (pl. hang,ui stb), de megvásárolható/letölthetō az új gépen is
itt is lehetne az,hogy megveheted a one-os játékot és defaultban indulna viszont saját felelōségre ráengedheted az fps boostotLife, Uh, Finds A Way
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz negyven2 #37072 üzenetére
Francos krumpli. Azt hittem, hogy az új részhez jön előzetes.
.LnB: most már várd meg, mert GP/EA Playben szerintem csak az alapjátékok vannak DLC-k nélkül. És ennél a trilógiánál szinte mindegyik kötelező.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Steve1207
veterán
válasz negyven2 #34724 üzenetére
Én nem hiszem, hogy a RDR2-nél ne abból indultak volna el, szóval esélyes lehet a csere, aztán le van tudva részükről a GTA megint 5-6 évre és lehet ezt bővítgetni akár extra sztori vonallal is. Igazából mindent tud ez az engine, ami manapság elvárt, a generáció végén előtt egy évvel meg kiadhatják a 6-ot, aztán az újabb genre jöhet a remastered gen. megjelenés után 1 évvel, hogy ott is lehúzzanak mindenkit
Már várom amúgy, hogy tele legyen a store a sima, premium, premium online, premium online megalodon, premium online white shark mellett ugyanezek nextgen változatával is.
[ Szerkesztve ]
.
-
-
F_Peter
őstag
válasz negyven2 #31721 üzenetére
Próbáld ki hogy kitörölsz egy képet, amikor megnyitod a galériát (akárhol) mutatni fogja a töröltet is, mert egy régi állapotot mutat. Boxon nem sikerült nekem sem előcsalni a mostani állapotot, de appban igen, csak többször újra kellett indítani.
Viszont csatolni úgy engedte hogy letöltöd és galériából meg csatolod.
Már vagy három hete minden nap szórakozunk vele, hogy miként működik -
-
Steve1207
veterán
válasz negyven2 #24159 üzenetére
Ez nem a box-tól függ, hanem fejlesztőtől? Meg van nyitva a játék vagy nincs és kész, ennél egyszerűbb dolguk nem is lehetne szinte, a dashbord meg mérné a benne töltött időt.
(#24160) Bep: ha jót akarsz magadnak azt az oldalt kerülöd. Elcsépeltebb, mint egy index ráadásul majd egy hetet késnek a hírek rajta, nem tudom honnan szalasztották, de kiráz a hideg tőle (Csak, hogy legyen friss is, ennek hatására ma a CP-ről kikerült egy játékmenet, CP csatornán fent van.)
[ Szerkesztve ]
.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Zoleee83
addikt
válasz negyven2 #22215 üzenetére
Hát végig sem néztem, pedig nagyon fel vagyok hype-olva emiatt a játék miatt, de most azt mondom inkább tolnák el megint egy fél évvel...
A karakter animáció néhány helyen olyan mintha X360/PS3 idejében készült volna.
Millió FPS drop van, helyenként olyan sok, hogy szinte szaggat, és nem is folyamatos, és mindezt XSX-el... Most már értem miért tolták el 4 alkalommal is. Nagyon sz@r állapotban van ez a játék...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #22207 üzenetére
Az hogy akad és még SX-en is kicsi a látótávolság (hirdetőtáblák betöltse az kb. a 2014-es GTA V szint) az egy dolog, mivel ez a kiadás alapvetően egy One/PS4 BC inkább. De a karakteranimációk és mozgásuk, útvonaluk az még tiszta x360/PS3-as szint...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #13978 üzenetére
pontosan, nem elég,hogy kevés (7.5gb-ról beszélnek) hanem kicsi a sávszél, amelybōl a zeneknek azért fog kelleni szép szelet. szóval marad ~5gb(vagy annyi sem) videómemória,amely "lassabb",mint a onex/pro...
és ez nem most fog fájni...ezt a gépet 5-7évig tervezik támogatni[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Neoteric
addikt
válasz negyven2 #13505 üzenetére
Sztem max annyi lesz az upgrade, hogy kitolják a resolution limitet 4K-ra PS5-nél is. Nem hinném, hogy túl sok energiát invesztálnának egy olyan játékba, ahonnan már legfeljebb csak némi aprópénz csurran-cseppen. 2021-ben elvben jön az új Battlefield. Egy Bad Company 3-nak tudnék örülni.
PSN: ne0teric_sAN
-
NyMRooD
őstag
válasz negyven2 #11410 üzenetére
Aha, akkor lehet el kezdenek nyitni más platformok felé, elvileg szeretnének sok pénzt a szolgáltatásokból és arra nem elég csak ios.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #9945 üzenetére
Twitter fordítása:
"Amikor a termékértékesítésért felelős személyhez mentem, az asztalomon találtam egy mintát, így készítettem egy közeli felvételt.
Termék értékesítési menedzser: "Ó, nem, még nem tudom kitenni! Még nem! "
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #9929 üzenetére
És ha belegondolunk abba, hogy anno sokan a Sega Dreamcast utódját látták az Xbox Classicban és pl a Shenmue II is ezen a konzolon jött ki...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zsozsa74
őstag
válasz negyven2 #8710 üzenetére
Pedig akkoriban indult a Digital Foundry. Először az Armored Core című játék elemzésénél találkoztam velük. Lehet, hogy a játéknak már valahányadik része volt. Aztán elemeztek egy jót az Orange Boxnál is, ami ps3-on gyakorlatilag 15 fps körül hasított. Szóval már jó rég indult a DF-es pixelbaxoda...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Rigormortiis
veterán
válasz negyven2 #8652 üzenetére
Plusz a legtöbb multiplatform cím jobban futott x360-on, hiába volt erősebb a ps3, a cell-re piszok nehéz volt jó kódot írni. De ami nekem eladta, azok az exkluzívok. Főleg a Lost Odyssey.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zsozsa74
őstag
válasz negyven2 #8619 üzenetére
"De amúgy az nem volt kérdés sose, hogy a több PS5 fog elkelni ebben a generációban mint Xbox Series S|X. Az már más kérdés viszont, hogy milyen arányban"
Mindig bírtam az ilyen fellengzős, nostredamusi dumákat. Mi az, hogy sose volt kérdés. Most indul a gen. Innentől kezdve tiszta lap. Volt egy 120 millió ps2, 25 milka Xbox korszak is, ami után gyakorlatilag a Sony a ps3-ommal szinte csak a gen vége után bírta megelőzni pár millió eladott géppel az MS-t, amikor az már önpusztító módon csak a Kinectet erőltette és leépítette az összes first party stúdióját. Szóval csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel! Egyelőre nem úgy indul, hogy a Sonynak hatalmas kezdeti lendülete lenne. Gyártási-kapacitási problémák, horribilis játékárak, nem igazán létező ütős launch címek. Ráadásul egy gyengébb gépet adnak ugyanannyiért, mint a másik cég egy erősebbet. Hosszabb távon ez is kihathat az eladásokra. Hiszen jönnek majd a pixelre kielemzett játékok a DF-től, amit a hc réteg nyálcsorgatva fog lesni, és nem a gyengébb gép játékai szoktak kijönni ebből jól. Így beindul a negatív marketing is akár. Plusz a felvásárolt MS stúdiók is lassan elkezdik tolni a címeket és egy-két jó azért biztos fog akadni ott is.
Félreértés ne essék, én imádom a Sony exeket, szerintem a TLoU és a Shadow of the Colossus a világ legjobbjai, most is a Tsushimát tolom, és ps5 is lesz majd a box mellett a GoW2 körül, csak az ilyen lazán a másikat szőnyeg alá söprő dumákat nem csípem. Nincs itt üveggömbje senkinek.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
F_Peter
őstag
válasz negyven2 #8619 üzenetére
Én úgy gondolom hogy menni fog mind a két oldal. Több ps tulaj fog benevezni a boxra is.
A "tartás az xboxtól" nekem nem az áraktól merült fel, hanem a GoW-tól.
Szerintem ez kamu, hogy 21-re jön. Szépen majd bejelentik hogy csúszik, mert "tökéletes játékot akarnak". Viszont sokakat megerősít hogy nem érdemes sokat várni a váltással.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...