Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz BomiBoogie #5058 üzenetére

    Erre itt ebben a topikban neccesen tudok csak neked válaszolni, elég ha csak az aláírásomra tekintesz :)

    Azért x előnyére annyit mondanék, h ha asszonyt is be akarsz vonni a kalandba, s amúgy ő nem nagyon játszott még soha, akkor erre a kinekt jobb alap lehet mint a ps kamera, ami sokkal rosszabb s közel sem lesz annyi játék ami kihasználja, xre már most van pár olyan cím amit simán lehet nyomni, psre meg a playroom amit már a bemutatók alatt meguntam :D Ha azonban kicsit is érdeklődik a normális kontrolleres játékok iránt, s lokál coopba pl szívesen beszállna, akkor már más a helyzet s lehet annyira nem is kell az a kinekt... Ha csak magadnak lesz és öregharcos játékos vagy akkor max 1-2 cím esetén fogja megérni neked csak szerintem amúgy...

    Illetve ha eljutsz oda h a kinekt annyira nem is érdekel, s exklúzív xboxos címek sincsenek amikért oda lennél, akkor a ps jobb választás, mert olcsóbb s erősebb, multiplatform játékok jobbak lesznek rajta s exklúzívok terén is erősebb felhozatalra lehet számítani az előző genek alapján bár ms nyilván most jobban odateszi magát s a végén akár fordulhat is a helyzet bár azt azért kétlem... (mielött valaki elkezdi h de forza jobb mint gt meg halo mindenek felett, most nem egymás ellen néztem a játékokat csupán a minőségi címek mennyiségéről beszélek, abba azért ms gyengébb volt)

    (#5060) bulikavagyok erre pzstm biztos jobban tud válaszolni, de én csak annyiról tudok h nem adózol a kormányunknak, de hát magyarország úgyis jobban teljesít... :W ezen kívül tudtommal semmi sem. Multiplayer esetén ettől még eu-s szervereken leszel pl ha jól tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák