Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    Csak, olvastam fentebb, hogy egy-két ember vásárolna one-t és, hogy félnek mi baja lehet meg, hogy mit kell megnézni, megmutatnám én hogy lettem One tulaj 1 éve:
    Megvettem egy szegről végről ismerőstől fillérekért szatyorban egy fat verziót darabokban tápegységgel :DDD . Elvileg egy durvább szakítás áldozata lett (annyira, hogy cenzúráztam is az alábbi képeket nehogy baj legyen itt belőle) Jó kis fertőtlenítés meg pucolás után kölcsöntáppal már csippant kontrollerre dugva mikor kapcsoltam mivel a bekapcsoló szalagkábel, táp, olvasó, ventillátorfogatás lett az áldozata a repülésnek. Utána fémburkolat kalapálás, venti drótozás borda egyengetés, szalagkábel csere, tápban kondicserék és képernyőre dugva minden életre kelt, formázás után a meghajtót próbáltam menteni de kukába ment végül, rendeltem újat - alaplap átforraszt és azóta hibátlan. Még a HDD-t sem kellett cserélni és egy éve problémamentesen üzemel pedig szinte minden nap játszok rajta.
    Akit érdekelnek a fent leírtak képekben katt ide: [link]

    Ezzel csak az önfényezésen kívül csak annyit akartam mutatni, hogy elég strapabíró egy gép :P és ráadásul a FAT verziót könnyen lehet javítani házilag is. (a kontroller ezek alól kivétel mert egyik se igaz rá, újat vettem és az is picit driftel)

    Máspedig nagyon szívesen segítek információnyújtásban azoknak akiknek bármiféle javítani valójuk van és már nem garis a dolog.

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák