Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Xanax88 #155810 üzenetére

    Csakhogy azóta nagyot fordult a világ Zolival. Legalábbis én így látom. 2-3 éve még többnyire objektívak voltak a tesztjei (amiért én is kedveltem őt).
    Plusz nagyjából az X megjelenése óta érzem rajta, h szép lassan "MS hater" lett ő is. Már akkor lenézően nyilatkoztak a gépről, amikor még alig tudtak/tudtunk róla valamit (a szokásos nem lesz elég 4K-ra, nem lesz rá játék, stb.). És persze utólag kiderült, h nem lett igazuk. Ez a "haterkedés" kb az idei E3 közvetítésükben csúcsosodott ki. Rossz volt hallgatni a sok lenéző és gúnyos beszólást az exkluzív játékok bemutatásakor. Hallgatva őket végig olyan érzésem volt, mintha csak a saját igazukat akarták volna védeni. Ezért írtam az előbb félig viccesen azt, h ő majd biztos lehúzza a FH4-et is. De ne legyen igazam! :)
    Egyébként platformtól függetlenül is mostanra már odáig jutottam, h kb egy játékot sem vennék meg (talán az elenyésző számú Sony exkluzívon kívül) ha az ő véleményére hagyatkoznék. Manapság már teljesen szélsőségesek a tesztjei - bár igaz, az utóbbi kb egy-másfél évben már nem láttam mindet. Remek példa az új TR tesztje. Elmondani sem tudom, h 18 óra játék után mennyi mindenben nem értek egyet vele (persze van olyan is amiben igen). Nekem Zoli kicsit kezdi egy megkeseredett ember benyomását kelteni, akinek semmi sem elég jó már. Ha nem tetszik neki egy játék akkor a hibáit/hiányosságait durván felnagyítja, a pozitívumokat/újításokat meg "elfejti" megemlíteni.
    De ez persze szigorúan csak magánvélemény! Én régen szerettem a tesztjeit és többnyire egyezett a véleményünk, most meg már nem. Ennyi. Persze az is lehet, h ez az én hibám. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák