Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz szupermacs #122130 üzenetére

    "One X-en elgondolkodtattatok, megnézem karácsony után mennyit fog esni az ára."

    Talán jövőre ilyenkor Black Friday alatt már lesz rá akció. Addig árban nem nagyon lesz olcsóbb, nagyon friss gép még. Inkább mindenféle spéci bundle lesz, ami csábítóbbá akarja majd tenni (ajándék játék vagy kontroller, ilyesmire kell gondolni).

    Ha Telekomos vagy és éppen hűséget hosszabbítanál akkor van 145 ezerért is.

    BTW én erre a munka felhasználásra minimum egy i5-7500 (vagy egyenértékű) + 16 GB RAM-ot vennék, ha árban nagyon elszállna, akkor a GTX 1060 helyett egy GTX 1050 Ti-t vennék. Ezzel még megfelelő a géped munkára is, meg játékban is valahova az alap konzolok teljesítményszintje fölé érkezel, de 8 GB helyett 16 GB RAM fog beleférni. Nem biztos, hogy akarod majd mellé a konzolt is.

    (#122128) adam014: Így. Erős PC mellé egy kissé pointless az Xbox. De nem írom le többször, főleg nem annak a platformnak a nevét, aminek a játékaival erős PC-n sem lehet játszani, mert megint megkövezést kapok. :) Mindig jönnek az emberek a Game Pass-el, de most úgy őszintén: Tényleg ezért kellene ezt a platformot választani? Egy teljesen kezdőt lenyűgöz, de én végignézek rajta és a kínálat zömmel olyan játékokból áll, ami vagy megvan, vagy nem érdekel vagy ha érdekelne már rég megvettem volna day 1, esetleg egy leárazáson. Én anno az EA Accesst is 3 hónap után mondtam fel, mert lett elég játékom nélküle is.

Új hozzászólás Aktív témák