Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz i@lex #109269 üzenetére

    Ezt pont úgy írod mintha én annyira de Ps fanatik lennék. Nem, nem vagyok az. Jelenleg az idei két nagy Show után én egy csalódottabb Xbox user vagyok aki nem veszi be a Pr maszlagot, ami szerint jön ez a csodagép és ettől máris minden überfasza lesz...

    Örülök hogy lesz egy új Forzánk ami szerencsére egy hónappal az XOX előtt jelenik meg, ergo a Turn 10 nem engedheti meg magának még véletlenül sem azt, hogy a Fat és S gépeken ne legyen jó az összhatás majd, mivel a bevételt mindenféleképpen ezeken a gépeken játszó emberek fogják összedobni méghozzá abban az egy hónapban mielőtt az új gép megérkezik. Ha ezt elcseszik, akár az egész sorozat jövőjét is veszélybe sodorhatják akár. Itt szerintem nem is lesz probléma.

    Ami már jobban aggaszt az a Gears of War és a Halo sorozat jövője. Nem vitás hogy én is fogok tudni még velük játszani az S-el is egy vagy valószínűleg két év múlva, de tartok tőle hogy milyen minőségben...

    Nem szeretném azt látni hogy csak lesz egy csilli-villi 4K verza és egy roskadó-recsegő ropogó FullHD-s is alig verzió az S tulajoknak és ezzel rákényszerítik a Usereket erővel az új gépre és a tévékre.

    Az is aggaszt hogy egyenlőre nincs meg a fejlesztők és kiadók felől sem az a 100%-os elkötelezettség hogy márpedigittkérem mifullraazonleszünk hogykihasználjukaz XOXerejét. Ez pedig kiemelten fontos hogy a gép sikeres legyen majd.

    Na meg hát azok a piszkos anyagiak sem éppen mellékes dolgok. Lássuk be a XOX nem egy olcsó dolog, és ez még messze nem minden:
    kell hozzá egy normálisabb tévé, de amivel érdemes már kezdeni valamit is hozzá az is alulról súrolja a 200 ezret és akkor még a 43" környékén járunk csak és igaz hogy aki konzolon játszik az nem igazán foglalkozik a hazai tévéadások minőségével (részemről annyi hogy legyen épkézláb minőségben F1 és foci) de azért ott még nem tartunk hogy egy átlagos háztartásban csak és kizárólag egy konzol végett vegyünk új televíziót, pláne úgy hogy másmire ki sem lehet használni a képességeit megfelelő tartalmak hiányában (tudom van Netflix és online "kölcsönző" a filmekhez - de az nem idevaló téma).

    Szóval én egyenlőre minimum szkeptikus vagyok az egésszel kapcsolatban de ti akik el vagytok kötelezve tegyetek csodát és győzzetek meg minket kétkedőket és aztán majd legfeljebb később mi is csatlakozunk majd hozzátok. :))

    És ofkorsz Peace!!! :C :C :C

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák