-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Evil Snowman #27670 üzenetére
A COD-hoz meg a Fruit Ninjához képest. Túl sokat beszélnek benne, ráadásul angolul, figyelni kell, meg olvasni egy csomót, aztán ott van az a fenenagy szabadság, nem csőben játszódik az egész... Én megértem, tényleg nem való mindenkinek.
(#27663) Nescafé: Ki ne hagyd! Párszáz játékórát simán bele lehet tenni, csak búcsúzz el mindenkitől, aki számít, mielőtt leülsz játszani, mert egy ideig nem fognak utána látni.
(Ez persze akkor érvényes, ha szereted az RPG-ket.)
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest