Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattyokar
tag
És vajon ez is a program elindítása után találja csak ki, hogy peccselődni akar (értsd: nem egy launcher programban), stb?
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Neurotoxin
őstag
Ahogy Csorbi linkelte, itt a lényeg (kompatibilisek lesznek a 2020-as verzió addonjai és standalone fog futni):
"Microsoft Flight Simulator 2024 is a standalone simulator and the next-generation sequel to Microsoft Flight Simulator that launched in 2020. Current aircraft and airports that are in Microsoft Flight Simulator (2020), as well as virtually all Marketplace add-ons, will be supported in Microsoft Flight Simulator 2024."
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
nonsen5e
veterán
Mondják, hogy mindkettőt támogatni fogják, de kíváncsi vagyok mennyi supportot fog kapni a 2020. Fél évig content, 1 évig bugfix, és vége? Simán benne van.
Az legalább örömteli (és kinda minimum elvárt), hogy a 3rd party addonok kompatibilisek lesznek.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Csorbi
addikt
-
p a s s e r
őstag
nem úgy volt, hogy az előző flight sim lesz az utolsó, de legalábbis egy évtizedre biztosan marad? eleinte "csak" egy váznak indult, és a terv szerint idővel szépen betelepült volna a sok külsős és belsős tartalommal... tudtommal... jó a win 10 is az utolsó windows volt (lol), de miért kell ezt az időtlenséget kommunikálni úgy, hogy az élettartama valójában tök átlagos, vagy miért nem zavar senkit, hogy hoppá, pedig ez is egy szempont volt, amikor megvettem?
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
markknight
veterán
Én nem vagyok egy repülő fan, főleg nem videojátékokban, de ez a trailer nagyon szépen meg volt komponálva. Le a kalappal, lehet kipróbálom majd PC-n.
-
gyimger
őstag
Ez, hogy kvázi sztorikat, elvégzendő feladatokat tettek a játékba, ezzel óriási hiányt pótoltak az előző játékból. Elképesztően néz ki!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nonsen5e
veterán
Úgy tűnik abszolút a közeli dolgokra gyúrtak rá grafikailag, ott hatalmas a különbség még a 2020-hoz képest is, ahogyan az is nagyon jó, hogy végre bekerültek az évszakok.
A kulcs kérdés szerintem az, hogy standalone játék, vagy csak egy nagyobb volumenű (ingyenes/fizetős) frissítés a 2020-hoz. Ahhoz elvileg 10 évnyi contentet ígértek annó.
Illetve az, hogy milyen lesz a kompatibilitás a 2020-hoz megvett repülőkkel. Kellett azért egy másfél-két év mire jöttek jó minőségű payware cuccok, elég szembeköpés lenne ha jövőre kukázódhatna az összes.
A borítókép az MSFS2020-ból van.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Yodafon
senior tag
Csinaljanak mar valami hasonlo minosegut PS-re is!
I'm gangsta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest