-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
válasz anxius #10040 üzenetére
2v2-ben a rouge mage páros eléggé ütős! De nem igazán értem, miért nem akarsz Frost talent lenni?! Egyedül úgy is szívás Fire magenak lenni a Scorch pakolása miatt! Amúgymeg pedig raidre a full frost(ami arenára való) nem az igazi. Szóval, ha komolyba akarsz arénázni talentelned kell, vagy akkor raiden lesz gyenge a DPS-ed.
Polacheck:
Van, legyél raidben[ Szerkesztve ]
A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
Andras6800
senior tag
válasz -conrad- #9240 üzenetére
Nálunk mindig az ment, hogy mikor jöttek a murlockok, csak amijelölt healerek healelhettek!
Azaz papok, merd a fade az imba, meg a palák. Druidáknak még a hotokkal is vigyázni kellett. 2 tank kiszaladt a murlockok elé, és gyors felvette őket, ezután mehetett a heal, majd nemsokra rá az aoe is. Szerintem karatress nehezebb, mint Morogrim. Vashj meg eléggé nehéz, csak ott nagyon oda kell figyelni mind a 25 embernek.
ha TK-ban Reavert öltétek, és a másik boss nem Alar volt, akkor kizárásos alapon Solarian volt a másik boss, aki megfeküdt nektek.Amúgy már én is nagyon várom Illidant! tegnap elött lett meg a shadow rezzünt motherre, és meg is fektettük, de sajnos tegnap este akadtak kisebb problémák a healerekkel(kevesen voltak, és az egyik offline lett), ezért illidari már nem lett meg ebben a mentésben
Polachek, grat nektek a killhezApropó! Valaki nem tudja, hol tudom leszedni a bossok hangját? A curse.com-on fent vannak a sunwell bossok hangjai, de a BC-s bossok nincsenek
Leginkább kael, és Arcsi hangja kéne, meg majd illidané is.[ Szerkesztve ]
-
Andras6800
senior tag
válasz Wolverine #9157 üzenetére
Nemtom, énis Arathor szerveren vagyok, igaz ally oldalon. Nem mondom, hogy annyira über játékos lennék, sose tartottam magamnak annyira skillesnek, meg ienek, de a huncsatin, hogy mien emberek vannak...
Szal kb nekem a napi heroic az az, hogy fent vagyok a hun csatin napi 25-30 percet, és figyelem, miket írnakanimatrix11:
Ez olyan, hogy Budapesten sem köszönsz mindenkinek aki szembejön veled
És ne haragudj a playerekre, de nekem pl már gyomorgörcsöm van, ha valameik nagyvárosban vagy akárhol rámköszön egy low lvl player. Mert az esetek 95%-ban nekiáll wowgoldért könyörögni, vagy azért, hogy holy papként ugyan húzzam már át 1 instán....
persze, ha kérdezni szeretne valmit, arra válaszolni szoktam, de sokan inkább afk-nak tetetik magukatA békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
Andras6800
senior tag
válasz Vistaboy #9100 üzenetére
Ha megöltétek az adott mobokhoz(trashez tartozó bosst), akkor softreset után elűnnek, vagy ha már leöltétek, 2 óra multán nem repoppol. Mivel a questet akarod leadni, gyanítom a Shade of Aranos mobok állnak az utadba. ha aran már halott a mentésedben, nyugodtan visszamehetsz softreset után(asszem 30 perc úgy, hogy senki sincs az instában, és a raid felbomlott) és leadhatod. A talenthez annyi, hogy én is majdnem ugyan ezt használtam nagyon sokáig. Hyjal/BT ig jó is lesz. Az egyetlen változtatás, ami elég fontos, hogy a Mental Agilityről áttenék 1 talentet az Inner Focusra. Spell Warding sem rossz Holy spec helyett, de ha nem primal mooncloth settben, meg Whitemendekben szaladgálsz, akkor van sok hp-d szal annyira nem fontos.
-
Andras6800
senior tag
8965-re esetleg valaki? Azt már sikerült kinyomoznom, hogy az illető a discortart-al csinálta a dolgot, csakhogy megszűnt Ezek után kb 1 óra keresgélés után ráakadtam az eepanels, ill eepanels2-re. Mind2 rendszeresen frissítva van, így nem tudom, mi a különbség, se azt, hogyan kezelhető, mert nem találok hozzá tutorialt(használhatót)
-
Andras6800
senior tag
válasz Andras6800 #8965 üzenetére
Ez lenne az alapkép
Így néz ki ingame elvileg
Csak vmiért az előző hszbe nem linkelte be rendesenA békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok, pont lenne egy ide vágó kérdésem
Nem tudja valaki, hogy ezt:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080227/uipu9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080227/uipu9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
meik addonnal tudom felvarázsolni az UI-ba így:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080227/soloqd2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080227/soloqd2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
Köszike előre is[ Szerkesztve ]
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok! Valaki tud ajánlani valamien jó raidtrackert? CTRT-m már régi, az új meg nem működik
Csak az emberek jelenlétéről, belépése, kilépése, és az elvitt cuccok feljegyzésére lenne szügségem.A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
Andras6800
senior tag
válasz SzlobiG #4585 üzenetére
Van 1 kedves addon! Atlasnak hívják, és mellé az Atlasloot. Ezeket le tudod szedni a [L:www.curse-gaming.com]curseról[/L], vagy a honlapjáról is.
Itt láthatod az insták térképét boll loottáblákat, repus rewardokat, armor seteket, és mindenféle pvp-s rewardot, szóval sok sok okosságot. Amúgy a régi főváros exaltedekért tudtommal csak a mount megvásárlása a jutalom.A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
nem tudjátok, hol találok olyan listát, ahol fel van sorolva a wow világában megtalálható összes ki petecske(macska, papagáj, egyebek) és hogy hol lehet megvenni őket!A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
Andras6800
senior tag
Lol, arathor 2 perc után kivágott, és nem tudtam visszamenni a szerverre, de darksorrowra igen! Gondoltam tolok egy rastartot, de ugyan az, Alt+F4, újra, és ekkor meg unable to connect! jah, és wow-europe sem tölt be
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.