-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Ahogy tudom, bár én sem vagyok egy nagy Loreisztikus.
Minden bolygónak van egy lelke, Azerothnak nagyon erős ezért akarja Sargeras annyira megszerezni. (Meg az Old godok stb stb)
Szóval Argus bolygó lelke maga az utolsó boss Argus, aki azért lett gonosz mert Sargeras és a légió kicsit megnyomorította a bolygót ezáltal a lelkét is.
Miután megölöd Argust a Pantheon tagjai visszanyerik erejüket. (pontosan nem tudom miért gyengültek le...)
És "visszahívják" Sargerast a tancsába. (ugye ha az utolsó bossfightot nézed körbe egy hely üres volt trónok közül, az volt Sargeras helye)
Ili pedig maradt ott mint felvigyázó vagy nem tudom.
Őszintén nem tudom most akkor Sargeras jó lett vagy mi manót csináltak vele.
Kb ennyit tudtam megosztani"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Napelem
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest