Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Mentem 10 kört a KT-val kíváncsi voltam, kitart-e a "balszerencsém".
A 10 csata alatt a nyerési esély az xvim szerint 30-40% között váltakozott, egyszer volt 25%, egyszer 70% körüli is. Egyébként napok óta a 25-30% esély a jellemző (csak a KT-vel, a többivel normálisnak mondható az arány). És a nem kifejezetten a kisebb tankok rendelkeztek gyengébb mutatókkal, hanem a tier 8-10 heavy-k.
Sokszor bent maradtam a csatában miután kilőttek, megnézni hogy játszanak a többiek. Szinte minden csatában akadt afk/disconnect játékos (ellenfélnél is, nálunk is), sok játékos tanácstalan ha valaki nem indul meg előre, akkor ő sem fog (akkor sem ha övé a top tier tank a csatában). Nem ismerik a gyenge pontokat, direktbe lövik a frontpáncélt/tornyot, akadt megint olyan, aki a felspottolt ellenfél piros négyzetét lőtte sziklán keresztül (ez kicsit zavaró volt, mert a szikla mögött voltam és a tornyom fölött csapódtak be a lövedékei). Volt olyan aki kitért a harc elől és csak akkor indul meg ha a döntő fölényt kivívta a csapat (akkor sem segíteni legyűrni a maradékot, hanem foglalni a bázist).
Mai mérleg: 10 csata (3 győzelem/7 vereség)
Kiosztott sebzés összesen: 22607
Kilőtt tankok száma: 26Szerzett acsik: 5 Mesterlövész, 1 Acélfal, 1 Top Gun
Összefoglalva: nagyon szeretem ezt a tankot a rengeteg vereség ellenére is, lehet vele élvezetes csatákat játszani, csak ahhoz ugye olyan csapat is kell.
Aktív témák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest