Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Antonius1978
addikt
Nos te tudod, de lehet kesobb megbanod, hogy elszalasztottad ezt a lehetoseget...
Ugy emlekszem felaron olyan 650-750 ezer korul van.Legfeljebb 1 hetig tobbet jatszol mire meg tudod venni az IS7-et.
Ha meg elszalasztod, akkor viszont jatszhatsz 2 hetig mire osszeszeded ra a zsozsot -
emre
veterán
válasz Djuree #41201 üzenetére
kb ilyen lesz az új tech treeeeeeeeee De ezen már változtattak, pl. a 252-es prem lesz, oda kerül az IS-8.
Antonius
A hétvégén eldöntöm mi legyen.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Antonius1978
addikt
Ez az uj javitas mikorra varhato ?
Van kb 21 ezer SZTP-m, lehet atugrom a T-28-at es egybol KV-t veszek, en is szeretnek ingyen tankot
Sot, ha lenne ra ido, akkor meg a KV-3-ra is ragyurnek
Ket ingyen tank meg mindig jobb mint 1UI : oke, majd ertesits, tuti osszeakadunk, vagy radirok es megkerdem.
[ Szerkesztve ]
-
stark4
tag
Üdv mindenkinek! ha érdekel valakit wot-os klán az iroj nekem!
-
stark4
tag
am nem tudjátok véletlenül hogy a német TD-k mikor jönnek?
-
nagyúr
-
virkir
veterán
-
macipajti
tag
-
Paul119
addikt
nekem is kell egy ilyen dög
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. április 6. 10:53:10
Vehicle: Object 704
Experience received: 1 091
Credits received: 42 597
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class
ez prémium nélküli sajnaMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
fsb1000
nagyúr
válasz Simulacrum #41169 üzenetére
Nyilvánvaló. Leginkább akkor megyek arctámadózni, ha van aki oldalról tudja lőni azt akit lefogok. Nem azért, hogy ott álljak 1 percig tiszta célpontként.
----
Amúgymeg... az alacsony HP-sokat kell kilőni randomban is, mindegy ki amortizálta le addig. Ennek oka hogy csökkenjen az ellenfél tűzereje. A 10 HP-s ugyanakkorát lő mint a fullon lévő. Szerintem nem kell haragudni, morogni, ha valaki "ellopja" a killt, és bátran löni kell azt az ellent aki ki van jelölve. -
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataLakeville 2012. április 6. 11:02:34
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 999
Szerzett kredit: 48 054
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ászPrémes eredmény, még ezen a dögön is a KV 107-ese van, én eléggé használhatónak érzem tier 6-ban is.
Lenne egy kérdésem a 7.3 patch-csel kacsolatban. Ha nekem van egy elitté fejlesztett KV-m 100%-os legénységgel és patch előtt visszaküldöm a legénységet a barakkba, a tank ott marad üresen. Ezután futtatom le az upgrade-et, ilyenkor a KV-2 amit kapok a KV helyett az kap 100%-os legénységet, a barakkban pedig ott lesz a KV eredeti legénysége?
-
CptMisi
őstag
válasz Paul119 #41219 üzenetére
Szóval téged nem idegesít, hogy 1 kéne a Topgunhoz, leviszed 10% alá, és 5 tank lő rá hirtelen, pedig előtte csak te lőtted.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Paul119
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz intercell #41182 üzenetére
Gratulálok, neked nagyon szép statod van 2K csata után: [link]
Az eff érték csak egy mérőszám, amit a Wot-ban rögzitett stat adatok alapján számolnak.
A játékos eloszlás alapján (+ exhas) 1200-as értéktől számít valaki jónak és 900 alatt gyengének, de ez nem feltétlen mérvadó mindenkire, hiszen konkrét tankon kéne nézni a statot vagy méginkább a játékát, a valós hasznosságát.
A magas Winratiód is alátámasztja, hogy jó játékos vagy méghozzá támadó stilussal, ami a spot és foglalás értékből látszik. Ebből lehet következtetni arra, hogy van hatásod a csatákra. (az átlag 49% a tied 53%) Szerintem csak a találáti arányon kéne javítani 6-10%-ot.
Úgy gondolom 2K csatánál az átlag eff 1000 környékén jár... de sokan 900 alatt tengődnek. Szerintem én is alatta lehettem, csak akkor még nem volt eff számítás vagy nem ismertük.Az eff érték képlete:
Eff =
AvgKill *(350-Lvl*20) +
AvgDemage*(1,5/Lvl + 0,2) +
AvgSpot*200 +
AvgDef*150 +
AvgCap*150[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz Paul119 #41222 üzenetére
Hát jó neked, hogy te olyanokkal csatázol, akik megmentik az életed... Én sem irigy vagyok, de az, hogy ugyanazt a tankot nézzük, és ő csak akkor lő, mikor már egy lövés neki, az szánalmas... És lehet mondani, hogy biztos töltött, csak amikor ezt egy viszonylag gyorsan töltő tank csinálja, akkor gáz... Bár meg lehet magyarázni, másik tankból átrakta az 50%os legénységet, nem képezte át, ellőtték a töltőt és az ammoracket, és azért töltött olyan sokáig.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz CptMisi #41221 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de engem sem idegesít.
Egyrészt nem nagyon nézem a plecsniket, másrészt én is csak akkor hagyom meg a kill-t ha valaki kifejezetten erre kér, vagy szakaszban úgy játszunk, hogy valakinek meglegyen a plecsni vagy egy Maus. Szóval ha előlem veszik el a 6. killt azt elfogadom morgolódás nélkül, mert ez a játék "rendje" - szerintem.
Persze ha van rá lehetőség én is szeretem kilőni a 6.-at... alacsony a kill/csata mutatóm, van mit javítani rajta.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz CptMisi #41221 üzenetére
topgun akkor is lesz 4523x ha nem figyelsz rá, nekem is van már jópár, amúgy meg nem kapsz érte semmit sem ha a top gun érne 5k xp-t, akkor jó, de így....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Paul119
addikt
válasz CptMisi #41226 üzenetére
amúgy azt figyeltem meg hogy eu és usa szerveren totálisan más a mentalitás hallgatnak az emberre ha pingelek valahova , multkor nem egyszer volt olyan hogy a maus konkrétan megkért hogy használjam őt fedezéknek és bújak el mögötte amikor fogllunk, vagy kv3 látta hogy is4el bajban vagyok és oda jött fel fogni a lövést én így ki tudtam lőni az ellent és nyertünk
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
CptMisi
őstag
válasz fsb1000 #41227 üzenetére
Na...Nem azt mondom, hogy ha van 5 killem, akkor mindenki álljon meg, hogy nekem meglegyen a hatodik. Nem várom el, hogy ha már több perce küzd vele, akkor azt nekem hagyja; hogy megvárják, míg én átvánszorgok a fél pályán. De ha addig nem lőtte, amíg le nem sebeztem 10%ra, akkor ne lője már ki, mikor már csak egy kell neki. Vagy akkor lője végig, és ha úgy jön ki, hogy az utolsó lövés az övé, hát nem baj, örülök, hogy nyertünk legalább; de hogy direkt arra vár, az ...
Paul119: na ez a különbség...Tegnap T34-gyel felmentem Mines-on középre, mert rajtam kívül csak egy m103 ment fel, de ő teljesen, én meg a sziklánál maradtam. Megjelent 2 T9 tank a szikla túloldalán, a szigetről lőtt egy M103, Panther2, hátulról 13 90... Elindult fel a két T9, egyikbe belelőttem, de ennyit tudtam, aztán legurultam fedezékbe. Erre beírja az M103unk, hogy kösz, meg írta a hülyeségeit. Amikor meg nyomtam, hogy Help!, akkor senki nem segített, de még az arty sem lőtt volna rá a felmenő tankokra.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Látom a PROVINCE mapról folyik a társalgás, épp ide illő a most lefutott köröm AMX 13 75-tel, odaadom nektek, lessétek meg, napi epic win megvolt, 5 killel zártam, és üres tárral. Replay
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-vitya-
őstag
válasz -vitya- #41230 üzenetére
tegnap éjjel részegen mentem az IS4-el kettőt, mert gondoltam kipróbálom, hogy milyen"xar" lett...
mindkettő bukta volt, de nem a tank hibájából.
1.: meghaltam 3 kiosztott lövés után, arty kikapott, jogosan, mert én voltam hülye, elbambultam a nyílt terepen
2.: kiosztottam a logger szerint 4765 sebzést, 3 killed, 5 damaged, már csak 3an éltek az ellenfélből, én éltem, és nem jutottam át a másik oldalra, hogy a foglalást megakadályozzam - ezt felfoghatjuk a tank hibájának, hiszen túl lassan gurult, így nem értem oda ;-) egyedül maradtam sajna...
szerintem nem vacak továbbra sem.
-=Витя=-
-
fsb1000
nagyúr
válasz CptMisi #41231 üzenetére
Persze... igazad van. De hány olyan játékost látunk, aki csak bújik, támadáskor lemarad, bázis védésnél oldalt sunnyog, nem segít pedig full HP-n van, inkább végig nézi hogy két csapattársat 3-an leamortizálnak, és nem érti, hogy ö lesz a következő, ahelyett hogy 3 vs 3-ban lett volna esély.
Vagy alig élve eljutok az ellenfél bázisáig és hopp! hirtelen egy Amx50B leelőz full HP-val.
Hol volt eddig? jahogy.. papirtank, de 36%-os a túlélési aránya én meg noob vagyok mert csak 1/4-ét élem túl.Ha mindezekért idegesíteném magam, akkor nem is játszanék, inkább ping-pongoznék vagy sakkoznék vagy mittudomén.
-
Atlantis
veterán
Én se értem ezt a "fraghunter"-szöveget, szerencsére én még nem kaptam ilyen vádat senkitől. A halott ellenség a jó ellenség, nem tökmindegy, ki lőtte ki? Mivel a sebzésért jár a jutalom, senki nem lesz rövidebb azzal, ha más lő ki egy általam leamortizált ellent. Kitüntetések meg pláne nem érnek semmit, az ágyúcsőre fűzhetik mindet, mikor füstölgök a harcmező közepén...attól nem lesz jobb.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Fel
addikt
válasz Djuree #41201 üzenetére
Az IS-4 felkerül a lassabb heavy ág csúcsára, mert a készítők szerint többre érdemes, mint most T9-en.
Az IS-8 nem hiszem, hogy jobb lenne nála. Az gyakorlatilag egy módosított IS-3.stark4: "am nem tudjátok véletlenül hogy a német TD-k mikor jönnek?" Később.. 7.4-ben jönnek majd a francia TD-k, SPG-k. 7.5-ben talán a szovjet TD-k. Így valószínű 7.6-ban jöhet a második német TD ág. Nyár vége/ősz eleje felé.
Paul119:
@#41222: Az egy AMX 68t lenne, amit végülis elvetettek a francia ág bevezetése előtt. Ez lett volna a T10 heavy. De megeshet, hogy ezt fogjuk viszontlátni, mint T8 francia prémium heavyt... Mivel nem oszcillálós tornya van, ezért valósznű nem autoloaderes.@#41229: US szerón nem játszok, de oroszon igen. Ugyan nem sokat, de saját véleményem az, hogy jobb ott is a morál/hozzáállás, mint az EU-n. Ezek szerint, akkor kb. legalja az eu-s játékosfelhozatal összességében... Tisztelet a kivételnek.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Tudom, hogy fogjam be a pofimat, mert az amcsik most kaptak új ágat/tankot, de US ágon előfordulhat, hogy valaha lesz majd 2 heavy ág? Vagy náluk egyedül lesz 2 TD ág 1 heavy ággal?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
intercell
csendes tag
válasz fsb1000 #41224 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, nem is tudtam, hogy ennyi mindent ki lehet olvasni ezekből a statokból, kb szór szerint leírtad az általános harcmódomat
A találati arányomon tényleg lenne mit javítani, de ezt tanulni kell és fejlődni a kezdeti mindent lövök amit látok hozzáállásból, de hát ugye kis tankkal, gyors töltéssel bátrabban lövöget az ember (a foglalási/győzelmi "arab style" levegőbe lövöldözésről meg gyorsan le kell szokni )
KV-nál már én is kezdtem inkább biztosabb célpontra lőni csak, az IS és Tigris viszont szinte már megköveteli ezt.
Más: mostanában azt vettem észre, minta lassabban csorogna a pénz, még a KV-val is, valamint egyre kevesebbszer rak be top tanknak, másnak is van ilyen érzése, vagy csak pechesebbnek érzem magam?
-
Dobi 562
addikt
A fraghunter témához szólnék hozzá. Nem tudom veletek már előferdült-e, hogy csiki-csukiztok, sebzitek az ellent, majd amikor 100-200 HP-ban van, felbukkan egy csapattárs aki eddig nem volt sehol, beáll a fegyveretek csöve elé és beviszi a kegyelemlövést. Általában így szokott összejönni a csapatsebzésem, mert pont a lövésem pillanatában gurul oda. Ha véletlenül kilövöm, természetesen én vagyok a noob, mert nem figyeltem eléggé.
Nem sajnálom azt az 1 kill-t ami nem nekem jutott, de ezt a viselkedést gusztustalannak tartom.
-
sanya67
tag
Itt is megkérdem:
Létezik olyan addon, ami általam kiosztott sebzést összegzi, méri egy adot csatában? -
intercell
csendes tag
válasz Dobi 562 #41244 üzenetére
Ilyen már velem is előfordult, ezzel sajna nem lehet mi tenni. Én inkább azt nem szeretem, amikor beállok jó helyre, aztán elém állnak és takarják a célpontot és el nem mozdulnának semmi pénzért, amíg ki nem lövik őket, mondjuk így legalább fedezéket adnak
Meg a herokat, akik a csata végégi hátul bújkálnak, aztán amikor már csak 2-3 ellen van, hirtelen vérszemet kapnak, és beelőznek max HP-val, csillogó villógó tankkal az én 20%-os, sárga lánctalpas csotrogányomat, és kiszedik az artykat/foglalnak.
-
intercell
csendes tag
A http://wot-news.com-on azt látom a statjaimnál, hogy:
"Games Played: 2 081 7.10% 92.90%"
Ez most, ha jól értelmezem, azt jelenti, hogy a játékosok 92.9%-a kevesebbet futott, mint 2081 kör?
Azt hittem, hogy sokkal többnél tart az átlag, valamint, ha belegondolok, akkor Tier 7 és fölötte, akkor kb. biztos, hogy a maradék 7%-val találkozom csak mindig.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest