Hirdetés
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz psycroptic #41578 üzenetére
Nemrég emelték a T9-es medek kreditszorzóját. A Patton is elég jól hoz, jó körben
Amint látom még nincs rajta a D-54, na majd azzal csappan kicsit a nettó jövedelem...Gyuri27: A Computer Bildes kódok szerintem már lejártak. Március 31 és Jan. 31 rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz Remus389 #41591 üzenetére
Biztos láttátok az egész dokumentum filmet a kurszki csatáról a többfrontos harcot minden dolgot elemeztek,nagyon jó!
Sokszor én is azt érzem a játékban amit a kurszki-csata vége felé a németek mikor a tartaléknak és meglepetésnek szánt T-34-esek megbolonditották a lassú tigriseket,még sajnáltam is őketWoT:jimmbo
-
Dobi 562
addikt
Na ilyennel sem találkoztam még! Himmelsdorfon voltam KV-val, az egyik tigrisünk beállt mögém, onnét lövöldözött és nem hagyta hogy visszatolassak fedezékbe.
Közel 3000 csata után még mindig tudnak a srácok meglepetéseket okozni!
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
törölt tag
válasz Dobi 562 #41618 üzenetére
Meglett végül az email,rákattoltam és valami címet írt ki meg ilyenek,lefordittatom aztán írok.
SZERK:Ön megerősítette az e-mail címét, és sikeresen kell tájékoztatni érdekes média termékek.
Az Önt érintő adatok felhasználásával hirdetési célokra ellent bármikor a számítógép képernyőjén online szolgáltatások GmbH, az Axel-Springer-Platz 1, 20350 Hamburg, vagy e-mail datenschutz@computerbild.de~~V
És most?
[ Szerkesztve ]
-
Oriens
tag
T-127-es kódok (elméletileg még fel nem használtak):
CBSDE2GEH-2X78-422H
CBSDE2EHZ-9R32-543R
CBSDE3TYD-8W44-863R
CBSDE3UBR-9R72-647P
CBSDE3UCZ-7P66-493G
CBSDE3UDY-8R82-597B
CBSDE3UFV-2W75-462Y
CBSDE3UGT-7C99-753P
CBSDE3UHR-6K62-937Z
-
veterán
No, visszavettem a vk3601-et... ilyen pattogós szarban még nem ültem van, hogy 4-5 is pattan zsinórban. IS3 is...
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
Victory!
Battle: Lakeville 2012年4月9日 15:16:35
Vehicle: StuG III
Experience received: 953
Credits received: 30,037
Battle Achievements: Sharpshooter, ConfederateVan az acdc-nek egy száma, a "Back in business again". Most épp ezt dúdolgatom
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
nagyúr
-
törölt tag
Prémium acc+Prémium tank
-
Jól látom, hogy a T30-on és a T34-en csak annyit változtattak, hogy kevesebb lett a HP-jük (a tier-beli és besorolásbeli változásoktól eltekintve).
Vagy a T30-nak a látótávolságát és láthatóságát is változtatták? Sajnos hiába TD, az ágyú pontatlan, így muszáj közel menni a frontvonalhoz. Érdemes rá álcahálót tenni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CptMisi
őstag
Lassabb forgás, toronyforgás és töltés.
T34 amúgy csak nekem lánctalpas koporsó? Minden meccsben van egy halott rádiósom minimum.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Iron Funeral
őstag
Rammer/Vents/EGLD kombót raktam rá, szerintem jó így, egyébként nem nagyon húzták le a mozgékonyságát a tanknak csak a HP lett kevesebb javarészt (T34-et átdolgozták teljesen). Álcaháló nem kell semmilyen nagy TD-re.
sz.: T34-en is ugyanezt használom.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
válasz Iron Funeral #41631 üzenetére
Mi az az EGLD?
Amúgy köszi mindenkinek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CptMisi
őstag
-
Timyyy
őstag
T127-es kód, vigyétek
CBSDE2AVF-8K82-692D
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
whatnot
őstag
Kérdés: van egy elit KV-m. KV3 viszont nincs. Érdemes patch előtt megvenni? (az ingyen tankért és a garage slotért?)
Más: az a T127 jóféle kis tank, főleg ingyé'
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Érdekes ez a játék, egyik körben a kis E-75öm a " toughest son of a bitch" következő körben meg nem tudom átlőni 3x egymás után a T95 kupoláját...
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Balesz1899
aktív tag
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. április 9. 16:29:12
Jármű: T-28
Szerzett tapasztalat: 3 381 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 716
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top GunImádom ezt a tankot
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #41640 üzenetére
Azért megérte visszavenni, pedig még nincs rajta Rammer
Scout meg csak hab a tortán.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
válasz Balesz1899 #41641 üzenetére
Kiváló sofőr? Ez megy micsoda?
-
válasz Iron Funeral #41644 üzenetére
Ja, tudom már.
Mastery badge: Class I - II - III vagy Ace Tanker
Hogy sikerült ezt kiváló sofőrnek fordítani?
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. április 9. 17:37:17
Vehicle: Jagdpanther
Experience received: 2 310 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 501
Battle Achievements: Sniper
prémium mentes körMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest