Hirdetés
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz Djuree #42075 üzenetére
Vannak bajok. A szar és a nem adnék érte pénzt külön dolog.
Amiket meg leirtam tények. Optimalizálatlan és vannak sumák dolgok.
Miért játszom vele? [link] mert én már ezzel is játszottam. Neked akkor még talán a tapsis lepke volt a sláger.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Plokijuma
aktív tag
válasz fsb1000 #42099 üzenetére
Pedig ilyenkor kellene rád puffantani HE-vel. Minimális életű, hozzám hasonló / nagyobb teir -es heavyk ellen szoktam bevetni. Ha jól emlékszem BDR-rel így lőttem ki az első IS-7-emet is, miközben mindenki pattogott róla
Szerk.:
Battle city-t is említsük meg a régi, konzolos időszakból.[ Szerkesztve ]
-
-
Plokijuma
aktív tag
válasz psycroptic #42109 üzenetére
Pedig pont az a lényege, hogy penetráció nélkül is sebez, igaz csak minimálisan. Nyilván itt is számít, hogy vastag páncélzatú részt lősz-e illetve van-e weakspot a becsapódás környezetében.
-
válasz fsb1000 #42110 üzenetére
Erről jut eszembe, tegnap egy E-100-zal vívtam párharcot, én az M103-ban voltam. Learctámadózott, de addigra már csak 100 alatti HP-ja volt, nekem olyan 70% körül. Na most percekig lövöldöztünk egymásra, én a fenti vasalódeszkát lőttem, és mindig át is ütött minden lövésem (konkrétan min 5 volt, de akár 10 is lehetett), de minden találat nulla sebzés volt. Csak néztem mindegyik után. Egy idő múlva már úgy nézett ki az E-100 vasalódeszkája, mint a csipke. Ekkor meguntam, és HE-vel kivégeztem. Azért tartott ennyi ideig átváltani HE-re, mert egyszerűen mindig úgy voltam vele, hogy a következő lövés úgyis megöli.
Ő meg szerintem idegességében annyit bénázott, hogy csak 1-2 alkalommal talált el egyáltalán, és akkor is lepattant rólam.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Plokijuma
aktív tag
válasz #21346560 #42115 üzenetére
Nem írtad mivel lőttél, de 2+1 eshetőség áll fent:
1) Artyval lőttél (vagy HE lőszerrel) és egyszerre két ellenfelet sebeztél (1 lövés, de 2 sebzett ellenfél)
2) Ütköztél az ellenséggel (0 lövés, de 1 sebzett ellenfél)
+1) Szereted a képszerkesztő/manipuláló programokat és a kép meg lett hamisítva#42115 Runo:
A HE lövedék már ilyen, nem csak lokálisan sebez, hanem annak környezetében is. Párszor látni, hogy arty egy lövéssel két ellenfelet lő ki[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Artyval lőttem, akiket kilőttem azokat 1-1 lövéssel, nem mentem neki senkinek.... mi volt még?
Jah, minek képszerkeztőzgessek, amikor az időmet tankozásra is fordíthatom?
Amúgy azért kérdeztem, mert már nem első alkalommal látok ilyet...Akkor ezt spciel értem... a "megsebzett" járművek valószínűleg 1 lövésből sebeztem 2-t, vagy öltem + sebeztem...
[ Szerkesztve ]
-
-
marked one94
őstag
Még mindig nem látok egy képet se meg videót se hogy valaki AP-val min sebzés alatt lőtt volna.
ollie: okés csak az a baj hogy ilyen nincs... egy dolog lehet hogy te criticalt lőttél és más lőtt bele abba a pillanatba. Ja és nézzétek meg a agyuk min és max sebzését.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
válasz marked one94 #42122 üzenetére
Majd ha eszembe jut, legközelebb csinálok screenshotot, vagy feltöltöm valahova a replayt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zoszt
tag
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
Djuree
félisten
aaawwwwwww ywaaaaaaaahhhhhhhhh
"Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: IS-4. Elköltött XP: 164 700. Elköltött szabad XP: 0."LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
D.Orion
veterán
válasz Plokijuma #42128 üzenetére
Ma döntöttem el, hogy nem veszek több prémet és ezen ez az akció sem változtat.
Djuree: Nekem az IS3 se lesz meg, mára is becsuktam a játékot. Ma megint volt 15 vesztes csatám, nyert 0. Legszívesebben eladnám az acc-ot, de minimum tankkal lőném szét a wot székházat.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
-
Atlantis
veterán
No, ez végre jól hangzik, kár, hogy múlt hétvégén legatyásodtam kredit-ügyileg.
Amúgy ezek közül az akciós prémium gépek közül melyiket lehet esetleg érdemes megvenni?
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Plokijuma
aktív tag
-
Zeratul
addikt
válasz D.Orion #42135 üzenetére
Stuggal szitává lőttem egy tigrist (persze a kedves Tier 7-8 csapattársak akkor mentek szétlőni mikor már alig volt élete), szegény nézelődött de nem jött rá honnan jött az áldás, kaptam é25 rongyot a menetben és elment tán 1500 kredit belőle lőszerre. Az ilyen menetek kárpótolnak a tubává terebélyesedett oboáért.
-
-
D.Orion
veterán
válasz Plokijuma #42138 üzenetére
Prémiumot azóta se vettem, mint ahogy aranyat sem, csak a rajta lévők élnek. Az acc-ot azért nem adtam el, mert nem kaptam érte volna meg a rajta lévő arany árának a felét sem. Nem írtam, hogy abbahagyom, csak azt, hogy becsuktam hétvégéig. De lehet az lesz, hogy 22:00ig alszom és utána megyek fel játszani.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Plokijuma #42128 üzenetére
Az a gond, hogy pont a 30 napos prém acc nincs akciózva.
6 hónapost venni 15% kedvezménnyel nem nagy biznisz.
A 4 x 1hét = 2600 Gold akciósan, az meg pont annyi, mint az 1 hónapos.Valószinűleg a 30 napos a legkapósabb. Én abból vettem volna 3-at ha felezik az árát, de hogy 4-6 hónap múlva játszok még WoT-al azt nem tudnám megmondani, ráadásul 11.475 arany is kéne hozzá, ami 2x 6000 ft (ha van még a spájzban 500 arany), vagy 1x 15.000 és akkor marad is még XP-t váltani.
Ki van ez sakkozva!-----
Na most vennék 6-8 PCGURU újságot Wot kóddal.
Akinek van még az küldjön üzit... -
Paul119
addikt
5x experience for the first victory of the day on each of your tanks
15% discount on six-month and one-year premium account options
3-day premium for 250 (normally 650)
7-day premium for 650 (normally 1250)
50% discount on:
Standard: IS, KV-13, SU-8, PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, Hummel
Premium: T-25, T14, Matilda, Valentine, Churchill
50% discount on 100% crew training
50% discount on crew retraining
50% discount on camouflage
50% discount on equipmentés én tegnap vettem prémiumot
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-
whatnot
őstag
válasz Atlantis #42147 üzenetére
Nem olvastam még az újabb hozzászólásokat, most látom, hogy kihirdették már a hétvégi akciót.
Hát, 50% az equipmentekre jó, azt ki fogom használni, de amúgy alapvetően gyenge eresztésnek érzem ezt egy egy éves születésnapra.szerk.: bár részben örülök, mert úgysem lesz időm sokat játszani a hétvégén. Némi arany akciónak jobban örültem volna, mert terveztem premium tier8at venni, de így megvárom inkább a 7.3at.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest