Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Westfielden eljutottunk arra a szintre, hogy már csak egyedül megyek be a city-be.
Nem bosszantom magam rajta, de most szóltam, illetve kértem jöjjenek még heavyvel (8-an indultunk fentről). Nem jöttek....
OK, erre T110-el egy gyors kanyarral lementem az ellenfél bázisára, igy legalább volt pár killem mire 15-7-re elbuktuk csatát. Így is lehet játszani.... mindenki azt gondolja, hogy miért pont ő menjen a veszély zónába, ahol az ellenfél Top tankjai és artyjai komoly tűzerőt képviselnek.
Legszívesebben csak században játszanék, mert erre a "taktikára" még a szakasz sem megoldás. -
Nocsak, ezzel is lehet keresni:
Victory!
Battle: Fjords 2012. április 10. 2:10:50
Vehicle: T110E5
Experience received: 4 410 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 76 587
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Steel Wall, SniperPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Djuree
félisten
mi a szar, tegnap állandóan kigyulladt az IS-3, körönként volt hogy 2x is benyomták "az IS-3 legyen éghető" gombot?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vhw
addikt
válasz whatnot #41753 üzenetére
Bocsanat, a francia csodak adataival nem vagyok teljesen tisztaban, mert meg mindig nem veszem oket tankszamba (nincs is beloluk egy darabom sem)
A Lorrain meg addig erezheti jol magat, mig nem rongyol bele 50el egy P2 az oldalaba, igen kellemeseket lehet rammolni vele a tobbi 8as medbe."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
D.Orion
veterán
válasz Djuree #41758 üzenetére
Azt érdemes azért figyelembe venni kolléga, hogy aki tudja, hogy kell meglőni egy tankot az nem csak egyszer képes azt begyújtani hanem kétszer is. Miért mikor én században beszólok mikibe, hogy: Egy KV-3 ég... Tőltés után: Még egy KV-3 ég.
Van, hogy ha egy meccsen három KV van az ellennél és mind a hármat oldalba tudom kapni, akkor mind a három ki is gyullad. Én szándékosan ammorack vagy engine/fire-re lövök ha van rá lehetőség.
Ui.: A ruszki perkes kép fordításával tegnap már majdnem végeztem, hazaérek azt majd benyomom ide, de igazából semmi új nincs benne, csak egy újabb talán kicsit jobb összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz fsb1000 #41756 üzenetére
Ez néha már tragikomikus...
Lakeville-en pl. város és már a kanyon is mindig üres. Középen próbálkoznak néhányan és a többi kempel a bázison. Tegnap pl. egy Lórival gyakorlatilag ketten megnyertük a városon keresztül a csatát, jött pár magányos tank. Aztán leszedtük a védőket és tádáá...
Murovankán a szerencsés csapat már ki se dugja az orrát a "Mágikus erdőből", többi mapon is konganak az ürességtől a kulcspontok. Gyakorlatilag az a csapat nyer, ahol van pár értelmes ember és összefognak.
Ma meglesz az AMX50 120 (5k xp) és nem tudom mit csinálok vele mert a random az már vállalhatatlan egyedül, t10 századba meg nem vesznek be vele.
---
Gratula a landoláshoz.
Cila
-
BloodRay
veterán
Valamit te csinálsz nagyon rosszul, mert a p2 egy igen jó tank tierjében. Az, hogy pattan az ágyúja minden tankkal előfordul. Pattantam már elit E50-el is amx 1375 oldaláról is, mégsem kaptam agyvérzést.
E50 szintén rettentő jó megfelelő használat mellett szerintem.
Én mindenesetre a kimaxolt E50 ellenére sem adom el a p2-t az fix. Van már rajta újfent egy rakás XP.
Egyébként a VK3002 sem volt rossz tank szerintem(a kis pen-ű ágyú ellenére sem), az első panthernél nekem sokkal jobban bejött."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
nagyúr
Kezdő kérdés : legénységnél ha elérem a 100%-ot akkor tudok választani másodlagos képességet ami már meglesz úgy hogy ha átteszem azt egy másik tankba akkor megmarad? Mert ugye akkor az elsődleges % esik.
Mindjárt meglesz a KV3 és a sima KV-m legénysége meg 95%-os azt hiszem. Na most ezzel elmegyek 100%-ig választok másodlagos képességet és betenném a KV3-ba őket. XP már megvan az új tankhoz csak még kell kb 30.000 pénz.Més que un club!
-
emre
veterán
válasz Napfénysüti #41766 üzenetére
Az megmarad, csak az első veszít valamennyit az átképzéssel.
De ha aranyért képzed át akkor az sem.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
nagyúr
Arany most nem játszik mert az elment prémiumra ebben a hónapban. Addig a helyekkel is ki kell húznom de lehet köv hónapban megint veszek valamenynit mert kellene plusz hely az új tankoknak.
Tippet esetleg adnál mit lenne érdemes másodlagosnak beállítani? Megköszönném.
Més que un club!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz Djuree #41758 üzenetére
Nekem 2 illetve 3 nappal ezelőtt folyamatosan ammorackkel pusztult meg az IS-3 tankom, 5-6 meccsenként. Elég bosszantó, mikor top tankként a harmadik percben teljes életről elpukkansz az első bekapott találatottól.
Legalább most már tudom hol az IS-3 ammorackje és nem mutogatom az ellenséges tankoknak a tankom jobboldalának elejét (főleg csiki-csukizásnál).
u.i.: Mostanság a csatákban nagyon-nagyon sok IS-3 pusztulást láttam ammorack robbanással. Talán az egyik legtöbbet ammorackkel robbanó tank jelenleg. (Egy időszakban a type59 is ilyen volt, most kevésbé)
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Napfénysüti #41768 üzenetére
Mi van elsődlegesnek?
Én megkavarnám a dolgokat, mert ha javítás, tűzoltás van elsődlegesnek, akkor azt levenném, a helyére tennék az új skillekből, és a másodlagosnak tenném be a javítást.
Ezzel buksz valamennyit, meg pénzbe is kerül, de így nem kell megint több száz csatát lejátszani, hogy pl a hatodik érzék skill-t használni tudjad. Ha most nincs pénzed erre, akkor hagyjad, később is megteheted a másodlagos skill-ek kiosztását, de ha meggondolod magad akkor az megint csak pénzbe kerül.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-
veterán
válasz BloodRay #41764 üzenetére
Holnap hazamegyek, feltöltöm a 3601H-replayt. Első 7 lövésből 5 pattant rólam, másik kettő nem sebzett semmit. Egy T6-os medről, IS és Tiger close combat-ban... Vigyorogtam mint a hülyegyerek. Közben a T8as P2-t simán átlövi akárhonnan-akármikor egy Tiger, vagy egy IS. Elfogadom, hogy én vagyok balfax a P2-vel, de akkor a 3601-el (nagyobbak ellen) miért nem? Stuggal tier azonos körben (t4-6) 70%ban megvan a 4-5kill. Tegnap összelapátoltam a Tigrist, pár kört tudtam menni vele, kollégámmal IS4-el szakaszban, egy kört leszámítva minden körben volt t7-8 fragem, egyik körben 3 is. De tegnapi beszélgetés hatására mentem párat szakaszban a P2-vel is. Írd és mond, 3 skuló pattant rólam. Ellenben én alig pattogtam valakiről, ez pozitívum.
Szóval nem értem én ezt. Ezért mondom, hogy el van qrva a P2. Vagy tényleg csak az enyém gyári hibás...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Antonius1978
addikt
válasz Murder3 #41515 üzenetére
Tegnap IS-el nyomultam, gyujtottem a TP-t a 122-es agyura.
A 100mm-es agyu volt rajta, szembetalaltam magam egy IS3-al.
Erdekes modon 5-10 meterrol at tudtam loni a torony alatti nem annyira dontott homlokpancelt...raadasul 2x es sebzett isDanielssss : allj ra az orosz PV agra, az SU-85-n a 107mm-es agyu egy allat
Sajna a nemet PV-ok nagyon el vannak szarva lovegek teren.Azaz tortenelmileg majdnem valosaghuek, de kicsi az atutesuk meg a sebzesuk is.
Nem is ertem az SU-85 mi a fenenek kapott 107mm-es agyut, mire fel ?
Gondolom, csak ugy, mert ruszkik (najo, ukranok?) csinaltak.
A masik tortenelmileg hu loveg a rovid 122mm-es.De semmi sem indokolja a 107mm-est.
Ha meg semmi, miert nem kapnak a nemetek is ehhez hasonlo agyut ?
A masik dolog meg az, hogy par 100 csataval nem igazan lehet megtanulni a PV-al jatszani...en is most tanulom a hatekonyabb jatekmodot veluk -
Mcray
senior tag
Eddigi legjobb eredményem játékok számára bontva:
Victory ratio: 58.33%
Battles: 60
Experience gained: 28197
Damage per battle: 908
Average experience: 469.95
Capture per battle: 1.18Ma hajnalban megvettem a KV-13-mat Csütörtökön 300 000 pénzem volt. Most KV-13 vásárlás után 1.200 000 pénzem van Thank you KV-5 és thank mindenki, aki jött velem platoonozni
Most nézem, hogy Majdnem 58 %-volt a global win ratiom, amikor jött a WG-nek a "Most meghalsz, kötsög" gomb benyom miatti bukta széria...
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
BloodRay
veterán
Kezdjük azzal, hogy szerintem a frag lófüttyöt nem ér...
Másrészt minden tank tud pattogni jó helyezkedéssel. Meg a random faktor is nagyon erősen bele tud szólni a dologba, ebbe bele kell törődni.
Nálam volt olyan csata amiben még a T28-as amerikai td is pattant a párduc 2 fenekéről(!), hozzátenném kb 20-30 méterről. Utána pedig szemből(!) kivégeztem max hp-ról.
Nekem is vannak rossz napjaim bizonyos tankokkal, de semmit nem szeretek feladni egykönnyen."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
emre
veterán
válasz Djuree #41775 üzenetére
IS3-ason nekem még az elsőt skillt húzzák (javítás), ami most van 82%-on, ha eléri a 100%-ot akkor én lecserélem, úgy ahogy most az IS4-esen van. A venti is az IS3-ason van ezért, ha egy kicsit jobb lesz ott a legénység akkor inkább a függőleges stabilizátort teszem arra, a ventit meg megy a négyesre, mert azzal ritkán lövök menet közben.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
madstunt
addikt
válasz Antonius1978 #41781 üzenetére
barkinek jol jonne, en pl eddig kizarolag olyanba futottam bele aminek a beirasanal hibat dobott....
-
nagyúr
-
veterán
válasz BloodRay #41779 üzenetére
(#41779) BloodRay:
Akkor úgy mondom, hogy lesebzés. Vagy mi. Nem fraghuszár vagyok, amit elkezdtem lőni, azt be is fejezem...(#41780) vhw
Kimondtad a lényeget, köszi Ahogy a 3601is el van cseszve, úgy a P2 is. Szerintem.No, szerintem tegyünk pontot a dolog végére, Ti így gondoljátok, én úgy, ez van, ettől szép a világ
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz Antonius1978 #41781 üzenetére
Pedig mekkora buli ez a t127... Minap topgun, meg acélfal lett... Nagyon bejövős, meg a pénzt is termeli szépen.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
madstunt
addikt
válasz KaLeun #41761 üzenetére
ne is mond,kiraz a hideg mennyi barom van mostansag, pedig az elso ket-harom tierben siman ki lehet tanulni az osszes map csinjat binjat. erre multkor is, prokhorovkan 4-5 heavy plusz tdk az erdos reszre, a lista aljan levo pz4 meg bdr meg biztositsa t29ek ellen a masik oldalt.......
-
Mcray
senior tag
-
Antonius1978
addikt
Na, akkor sikerult egyedul is osszeszedni a szukseges TP-t a T-34/85-el ?
Az ejjel mar nem maradhattam, mert a tankparancsnoknak is jar a pihenes
Remek hogy megvetted a KV-13-at, majd kiprobaljuk
Amugy a hetvegen en vettem T-28at, 6x 20 ezer legenysegkepzes = 200 ezer,
KV-13-ra visszavettem a legjobb agyut 80 ezer, Tigrisre legjobb loveg 110 ezer, IS-re 122mm-es loveg kb 90 ezer. ez osszesen kb 500 ezer es meg van 200 ezer penz folott jelenleg.Egesz kegyes volt hozzam a jatek hetvegen ugy kb fele-fele aranyban nyertem es vesztettem, viszont jol kerestem...Asszem a kovetkezo farmologepem a Tigris lesz, eleg jol lehet vele keresni ha ugyesebben jatszol vele
Most jol jonne 1 ingyen premiumos kod, hogy kicsivel tobb penzt es TP-t szerezzek, kellene a legjobb 122mm-es agyu az IS-re, jobb motor es torony az E8-ra, meg par toltesgyorsito a kissebb tankjaimra. -
Blom
aktív tag
tud valaki kódot a T-127-re mert jól jönne nekem is egy.
köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #41789 üzenetére
11 000 free XP-m bánta a KV-13 projectet...Nem örülök neki, de ez van. Tekintve, hogy a 11 000 nagy része 4 nap alatt jött össze, nem vészes, de akkor is el tudtam volna költeni hasznosabban...
Tegnap kb 12 000 Xp jött össze T-34 -85-tel. A Win rate-em nem merem megnézni, mert a végére 1 győzelem, 4 vereség volt az átlag...
Megnéztem: 10 %-ot esett a win rate T-34 85-tel tegnap... OMG
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
-
Antonius1978
addikt
Hat azert nem bannam, ha legalabb 1 kod nekem is mukodne...persze lehet hogy itt mar senkinek nincs mukodo kod.
T127 - tudja a fene, nekem mar nem orom alacsony szinten jatszani...egyszeruen unom...
Akkor vagyok boldog, amikor lovok egy nagy boszme agyuval es latom ahogy az ellenseges tank nagy fustolges + langtenger kozepette felrobban
Ha oromet okozna az alacsony szinten valo jatszas, akkor nem kuszkodtem volna azzal hogy legalabb elerjek egy tier 9-es tankot (JT).
A penzt nem tudom mennyire termeli, olyan 15-20 kilo korul hozhat, ha nagyon ugyes vagy, nekem legtobb olyan 10-12 ezer volt, de asszem kb 10 csatat ha mentem vele...
Tegnap Tigrissel 13-at lottem, 10 talalt, igaz nem tudom abbol mennyi sebzett, de 23 kilot hozott, 3 kilo volt kb a loszer, javitasra nem kellett fizetnem mert nem lottek meg, maradt 20 kilo nyereseg...szoval inkabb Tigris mint T-127, mert megerdemlem -
madstunt
addikt
t127 kodert adok sort( szegeden vagy jovohet szombaton a veletechen :-D )
-
Fel
addikt
Az elsődleges az az alapképzés, az adott tankra. Most éri el vele a 100%-ot és csak az első másodlagos képzettséget választaná. Ami szerintem igenis javítás legyen. KV-3-on többet ér vele, mint az új skillekkel/perkekkel. Majd második másodlagosként lehet belőlük szemezgetni.
-
Atlantis
veterán
Hát, lehet egy német fejlesztőt is a közelbe engedtek, mert szerintem is nagyon jó lett a VK3601, de még a VK3001 is mintha jobban szuperálna mostanában. Ezzel szemben IS-sel és SU-85-tel is rosszabbul mennek a dolgok, mint ez előtt 1 héttel.
Én amúgy fájó szívvel, de tegnap eladtam a 3601-est, kellett a helye és a legénysége a 3002-be.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
nagyúr
-
Antonius1978
addikt
Remelem te is szeretni fogod a Kis Vocsok 13-at, mert ha nem, akkor johet ez a fejelem a falat ikon
Nekem epp vele esett 2%ot a nyeresi aranyom, bosszant...ha mar a kedvenc tankomrol van szo...
A T-34/85-el maradt az 52%, T-34/76-al 1% esett (54% lett), en is vagy 10 kort vesztettem vele amig sikerult a 3x kor.
Az E8-al a legnagyobb, asszem 80% a nyeresi aranyomEn most a KV-re gyurok, van kb 4500 TP-m, kell meg 10 ezer, remelem a kovetkezo javitasig ossze tudom gyujteni es meg is tudom venni a KV-t, nem akarok rola lemaradni...
-
vhw
addikt
Az a trükk csak egy ideig működött, aztán észbekaptak és gyorsan lekorlátoztak végül egy darab felhasználható kód per főre (de akkora már jó sokan, köztük itt ph-n is hangár méretűre növelték a garázst. )
Szóval most már ne add el a kis vackot, mert akkor nem látod többet csak goldért."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest