Hirdetés
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bobyjack #40050 üzenetére
Wot_logger pontosan megmondja... mivel több tankon is vezetem, vezzettem a T30-on is.
Látszik a változás. Vagy én lettem még jobban Noob.
Jelentősen visszaesett a csatánkénti sebzés bár még mindig csak 8 csatát mentem vele, nem túl nagy stat minta.Amig hevy volt 2000 főlött volt az átlagsebzésem, most csak 1500.
( és ebben benne van az a HE-s kör is, ahol 2700-at nyomtam) -
mynames
senior tag
Hát most próbáltam az AMX13/75-öt..nagyon rossz lett...de nem emlékszem , hogy volt szó a nerfeléséről...
-
vJokka
aktív tag
válasz CactuS #40041 üzenetére
Én is most néztem, hogy van pár eltérés a hivatalos oldalon feltüntetett leírások és a fordítások között.
Pl. a töltőknél:Do or die perk -
"2 töltő esetén mindkettőnek 100%-on kell lennie"
vs
"Only the highest trained level of this perk will be in effect if multiple crewmen have the perk trained." tehát elméletileg a magasabb értékkel rendelkezőt veszi figyelembe, ami perk-nél lényegtelen, mivel csak 100%-tól érvényesül.Ue vonatkozik a "Non-impact" Ammo rack-ra.
Remélem nem néztem be semmit
[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Tud már valaki megoldást a 7.2 grafikai problémára?
Én (és még többen is) ugyanis nem tudok belépni se a játékba, már a login is szétesik, más legalább bejut és a garázsnál megy szét a kép vagy épp nincs talaj...
7600GT-Agp-m van win7-32-n...
friss VGA driver és a játék teljes újrahúzása sem segített.(hopsz, még az xp-t kipróbálhatom... csak ahhoz megint telepíthetem...)
Ave
Magicrat -
Bobyjack
senior tag
válasz fsb1000 #40054 üzenetére
Most toltam egy körben 5372 sebzést. Én nem érzem a változást, de ez az én szubjektív véleményem. Egyedül a töltési idő ~20%-os megnövekedése zavar. De tudom, hogy ilyen kevés körrel nem alakul ki rendesen a kép a tankról, így ha megváltozik a véleményem a későbbiekben, akkor megírom.
(#39822) virkir: Köszönöm a Permanent serverside crosshairt. Nem tudtam, hogy van ilyen, de örülök, hogy nem kell többet Caps Lockolni, mert állandóan bekapcsolva maradt.
-
echterion
nagyúr
Sokkal használhatóbbnak érzem a Tigrist, mint peccs előtt:
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. március 31. 15:13:17
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 772
Szerzett kredit: 34 296
Csatában elért Achievement: Carius Kitüntetés II OsztályItt 4 killem volt és nem utolsósorban gyak. sima vereség volt sajnos. De az összes csatám jól megy vele, mintha megtáltosodott volna a macska.
-
Fel
addikt
válasz mynames #40055 üzenetére
Végülis a patch notes-ban nincs elég részletesen leírva...
AMX 13 75:
tank durability reduced by 30 points;
turret turning speed increased by 0.25 grad/sec;
view range reduced by 5 m;
guns elevation angles changed from 6 to 9 degrees upwards and from 8 to 6 degrees downwards;
reload time of gun 75mm SA49 L48 reduced by 0.7 sec;
firing speed in the autoloader for gun 75mm SA49 L48 reduced by 9%;
aiming time for gun 75mm SA49 L48 increased by 0.22 sec;
reload time of gun 75mm SA50 increased by 1 sec;
firing speed in the autoloader for gun 75mm SA50 reduced by 10%;
aiming time for gun 75mm SA50 increased by 0.22 sec.Mondjuk elég hosszú lett, kell egy kis idő míg végigolvassa az ember.
-
bozont
veterán
A két új pálya nem igazán tetszik. az egyik (a völgyes) megint egy kempelős darab, a másik meg az arty-knak kedvez igazán. Egyedül a városban lehet elbújni, de valakinek a sínek mentés is haladni kell, ott viszont könnyű célpont a tüzérségnek.
-
Bobyjack
senior tag
válasz psycroptic #40061 üzenetére
Virkir linkelte korábban: [link]
-
Blom
aktív tag
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. március 31. 16:08:46
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 000
Szerzett kredit: 20 523
Csatában elért Achievement: Top Gunhihetetlen szar ez a tank és iszonyat szarul fizet
Megvásárolva:
A lőszerek PzKpfw VIB Tiger II járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 19 570Megvásárolva:
A fogyócikkek PzKpfw VIB Tiger II járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 5 000 -
vbbb
addikt
válasz Timyyy #40025 üzenetére
Itt találtam egy kis kiértékelést mind a 3 T8-as Premium tankról. (24 játszott meccs alapján.) Nem kifejezetten a T34-ről de lehet ad egy kis támpontot. Ezt nézve a KV5 tűnik a legjobb és leggazdaságosabb T8 tanknak jelenleg farmolásra amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
-
virkir
veterán
válasz psycroptic #40065 üzenetére
Mert amit onnan letöltöttél az már nem működik kivágja a játékot mielőtt betöltene.
Onnan amit leszedtél pakkot az abban lévő gun_marker_blue.dds-ek használhatók válaszd ki a neked tetszőt, másold be a \res_mods\0.7.2\gui\maps\ingame\aim\ könyvtárba.
Majd töltsd le a #39822-ben lévő linkről a működő Avatar.pyc-et és rakd be a res_mods\0.7.2\scripts\client\ könyvtárba.
Az első inuláskor kell a caps+ö utána már állandóan fog menni.Na örülök, hogy végre valaki önállóan is képes megoldani a problémákat.
Chris0321
Elég csak a második bekezdést megcsinálni ha megfelel a beépített kék.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
Másnál is van net probléma vagy megint nálam jött csak elő?
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
Ne legyetek nagyon idegesek:
Defeat
Battle: Cliff 2012. március 31. 17:30:11
Vehicle: T34
Experience received: 802
Credits received: 90 393Persze ehhez hozzátartozik, hogy 100hp-ra sebeztem 2db E-75, T29, KV-5 négyest és egy KV-t elporlasztottam. De ez így is eléggé extrém.
-
-
Adamka1995
csendes tag
Helló. OFF:
valakinek nincs e felesleges KV5 mondjuk egy MOH Limited edition, origines szűz jatekert cserebe, vagy hol van ilyen csere topik mert nem találtam.
Köszönöm szépen. -
Fel
addikt
válasz Napfénysüti #40074 üzenetére
Van. Normálisnak tűnő ping mellett erős lag + alig pár csatát játszottam, de közben 3x szakadt a net... Szerintem hagyom is a hétvégére, ennyi elég volt.
Adamka1995: Játékon belül nincs kereskedelem. Sem arany, sem tank, semmi. És az EULA szerint az account adás-vétel is tilos.
Ha van saját accountod, akkor veszel 7500 aranyat és abból veszel egy KV-5-öt.[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
már nem megyek vele egy ideje, de én nagyon élveztem a KT-t, saját szintjéig jól védett, nagyot üt, stb. és elég rendesen hozott xp-t és lóvét is.
nem lehet, hogy csak befejezted a tankok többségét viszonylag kis HP-ról?'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagyúr
-
-
CptMisi
őstag
T34 8 kill, vereség.
9 lett volna, de egyet kilőtt 2%ról egy KV3, aki aztán meg sem mozdult. A vicc az, hogy egy BDR lőtt ki, de azon kívül még volt egy A20 is.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Murder3 #40087 üzenetére
T34re jól sejtem, hogy a venti helyett inkább kéne egy vertikális stabilizátor (vagy mi), hogy kevésbé essen szét a célkereszt és még gyorsabban célozzon?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
psycroptic
őstag
Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.PSNID: Tomy83PS
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #40084 üzenetére
ISUval ammorack T34nek. Meglőtt oldalról, miután felbukkant a semmiből, kigyulladtam. Visszavánszorogtam, eloltottam, jön, hogy kivégezzen, erre 99%ról ammorack.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
mynames
senior tag
a rohadt életbe ezzel a sok új amcsi TD-vel...nem kicsit OP nak érzem őket...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.Az normális,hogy MarderII-vel 3472 kreditet kaptam???Szerintem ez eléggé aránytalan,mivel haverom BT2 essel lazán megkeresi 1 csatában a 6500+ kreditet...
Ez a Tier dolog hogy működik?A tankom fejlődik?Vagy minnél nagyobb a tank,annál több a tier?Mert akkor szerintem Uninstal...
-
CactuS
Arcképgyáros
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz #56230144 #40094 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: [link] + 1 hsz.
Összesen 10 tier, azaz szint van a játékban, értelemszerűen 1-ről kezdesz, és egy egy ágon haladsz felfelé, egy új tank új tier általában (kivéve egy két helyen amikor vízszintesen lehetőség van ág váltásra). az első tierek könnyen kevés csatával átugorhatók, később a fejlődés lelassul, egyre több xp, és kredit kell majd egy-egy új tank eléréséhez, de ezzel egyetemben egyre több xp-t meg kreditet is fogsz kapni.
=^-^=
-
mynames
senior tag
válasz Timyyy #40093 üzenetére
A t4-es M8akármi két lövésből szemből szétkapta a Kv-t...(?) Leesett az állam. Azt vártam, hogy majd pattog rólam. És nagyon gyors.
Gondolom most kezdi tolni mindenki azt a vonalt , ezért sok a t4-t5 új amcsi TD, én pedig most creditet gyűjtök a KV--val így sokat látok belülük.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szétszedtem 4 tankot: KV,BT7,T34 (orosz),PzfKz III (egyszerübb nevén panzer 3 )
És a jutalmam:3800 kredit...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kezd unalmas lenni hogy 5 percenként újra kell indulnom mert elszáll a kapcsolat.
Més que un club!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest